- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.221
Ne kadar daha sürecek tedavin Şahnurcum?günaydınlarr bu arada kızlar fizik tedavi sürecinde halsizlik devam ediyor dün akşam 8.30 da sızdım resmen bir de regli olduğum için acaip hlsizdim umarım bir an önce toparlanırım
oo o zaman nota almayacağımız bir hafta seni listeye alalım fazla bekletmeden
kardelencim yarım ekmeği götünce acaba 1 dilimin yarısı mı diye düşündüm. Sonra kızartmaları görünce aydım konuya!Bak ben ne derece diyet kafasındayım sen anla. 1 dilimin yarısı gibi düşünüyorum, aksine ihtimal bile vermemiştim. Hemen sen de gir bu moda, çanlar senin için çalıyor!
Aynen cnm durum bende vahim bu moda girmek için geri geldimkardelencim yarım ekmeği götünce acaba 1 dilimin yarısı mı diye düşündüm. Sonra kızartmaları görünce aydım konuya!Bak ben ne derece diyet kafasındayım sen anla. 1 dilimin yarısı gibi düşünüyorum, aksine ihtimal bile vermemiştim. Hemen sen de gir bu moda, çanlar senin için çalıyor!
Gunaydin cnmGünaydın ama siz daha uyanmamışsınızbalpamuk nefesimsini kardelen sanıyor
Kaptanım da beni ayvaçiçeği sanıyorokudum okudum anlamadım
15 gün daha var canımNe kadar daha sürecek tedavin Şahnurcum?
Günaydın ama siz daha uyanmamışsınızbalpamuk nefesimsini kardelen sanıyor
Günaydın neden başlayamıyorsun canım?herkese günaydın kızlar
ben spora başlayamadım ya
Kendini çok fazla diyet psikolojisine sokma insan beyni dur dedikçe yapası gelir daha yenide başladın şimdilik saedece hamur işi kızartmalardan uzak durmaya çalış yeter bu bile bir şeydir.Kizlar diyetin 2.günü 2gündür resmen kendimle savasiyorum. Sürekli atistirmak istiyorum. Limonlu su yaptim aklima geldikce iciyorum. Umarim alisirim
Çok haklısın kaptanım. 2, 5 yaşında olan küçüğüm bile yumuşak karnımı biliyor. Ona göre tavırlar gösteriyor. Artık kendi Anneliğimde devrim yapmam gerekiyo diye düşünüyorum. Hem kendim için hem onların geleceği için...dün baktımki benim 8 yaşındaki sıpa bile beni kullanıyor büyük ben bunu yemem
hadii canım sizlere bu yemek var ister yiyin ister ymeyin dedim oturdular paşa paşa yediler kendimizi kullandırtmayalım kızlar
Günaydın ama siz daha uyanmamışsınızbalpamuk nefesimsini kardelen sanıyor
Canım sporsuz olmaz o iş haftada en az 3 gün 40 dk ve üzeri bir şeyler yapman lazım.akşamları eve çok geç gidiyorum yemek sofra topla derken yoruluyorum kalıyor öyle.
Bu akşamda annemlere gidicez, 12 de geliriz yine yapamam
Ay birde öyle bir halde okudum ki koltukta uyukluyorum tek gözüm kapalı okuyorum okuyorım anlamıyorumÇok haklısın kaptanım. 2, 5 yaşında olan küçüğüm bile yumuşak karnımı biliyor. Ona göre tavırlar gösteriyor. Artık kendi Anneliğimde devrim yapmam gerekiyo diye düşünüyorum. Hem kendim için hem onların geleceği için...
Çok güldüm.
Kendini çok fazla diyet psikolojisine sokma insan beyni dur dedikçe yapası gelir daha yenide başladın şimdilik saedece hamur işi kızartmalardan uzak durmaya çalış yeter bu bile bir şeydir.
Eve mutlaka yiyebileceğin atıştırmalıklar al ceviz fındık kayısı meyve.. canın bişey çektiğinde en azından daha masum şeylerle geçiştirmiş olursun .3 5 kilo verip kendindeki değişimi gördükten sonra zaten kendin yemek istemeyeceksin :) biraz sabır adım adım olacak herşey inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?