- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.581
Yaa kıyamam çok üzülüyorum prematüre bebişlereEmre de sağlıkla ayağına taş, gözüne yaş değmeden büyüsün inşallah
ikiz çok istiyorumçift embriyo koymuyolarmış sanırım ama ben yalvarmayı düşünüyorum doktora hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de teki çifti hiç farketmez gerçi
Senin öemğn gayet iyi olmuş bol eksiler diliyorum ☺
Elemek biraz fazla mı olmuş ne
35 yaş altına devlet sınırlama getirmiş sanırımAmin canım benim çok sağol
Eskiden koyuluyordu sanki sonradan mı değişmiş.dediğnde doğru hayırlısıyla gelsin inşallah
Amiin inşallahİnsallah cok güzel haberlerle gelirsin canim. Benim yasim 36 bende mayista baslicam tedaviye. 35 yas ustü 2 embriyo koyuyorlar bence acaba tek mi koydursam diyorum esimde 2 tane koysunlar biri tutmasa biri tutar diyor. Bende ya ikiside tutarsa veya bazen 1 taneside bölünüp üçüz oluyormus öyle olursa diye tirsiyorum
Canım açık havada yürüyüş insana çok iyi geliyo faydasını görmüşsündür. Soğuklar başladı artık biraz zor açık havada ama evde yapabilirsin. İnternette bir sürü egzersiz videoları var leslie yapabilirsin mesela.Ya ben bi şu spor işini oturtamadım bir ara yıllık izine ayrıldım sabahın köründe kalkıp kalkıp 45 dakika yürüdüm ama sadece bir hafta
Sakın sakınInsallah canim valla puding yaptim yememek icin direniyorum.
Dünn tartı öncesi spor falan yaptım aç karna o yüzdn kahvaltı saat 11e kaldı :)Çok güzel bir menü siz sabah ve öğle arasında ara öğün yapmıyorsunuz aralarımı kısa saat dilimi olarak
İvittt bende 3. Oluyordum kıl payı kaçırdım3. olmuşuz kızlar.
Amiin inşallahbölünme ihtimali çok düşük bi ihtmal diye biliyorum, üçüz de güzel ya benim üçüz arkadaşlarım vardı çok tatlışlardı ama bida ailesine sormak lazım tabi
Bu cumada liste dışı 2. Bildirimi yapacaksın öbür hafta bizimlesinn inş canım :))Benim deneme sürem bittimi yojsa haftsya cumadami listeye giremiyorum.
Evet çok az katılım sağlıyorum. Aslında yogunluktan değil de siteye girmeyi unutuyorumÇok az katılım sağlıyorsun canım hatta kilo bidirimi hariç hiç yoksun .geçici bir yoğunluğun mu var oyüzden mi hiç girmiyorsun acaba
Geçen hafta 65.5 dedim hiç veremedim, bu hafta 65.7 olsun ulaşırım inşallah bu haftaInsallah gönlüne göre olsun canim. Benim 1 tane oldugundan 1 tane daha olsa yeter diye düsünuyorum tabi bu karar bize ait degil. Gelene raziyiz
Ayarlardan site bildirimini aç istersen takip ettiğin konunun bildirimi gelir teline :) benim öyleEvet çok az katılım sağlıyorum. Aslında yogunluktan değil de siteye girmeyi unutuyorum
65,7 anlamadım hedefin mi canım ? Sen 65,5 sun değil mi şuan :))Geçen hafta 65.5 dedim hiç veremedim, bu hafta 65.7 olsun ulaşırım inşallah bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?