- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.561
Yok canım etkilemezsin ortlama flan almıyouz ki spor listesinde ne varsa ekleniyor yaparsan ekleriz yapamazsan kalır öyle sorun yokCherry Mom bu haftaki spor listesine girsem mi bilemedim opu bu hafta olcak pazartesi ya da salı genel anestezi etkisi nasıldır ağrı sızı oluyo mu hiç fikrim yok, yapamazsam sizi de etkilemiyiimm
O zaman tamam öyle yapalımYok canım etkilemezsin ortlama flan almıyouz ki spor listesinde ne varsa ekleniyor yaparsan ekleriz yapamazsan kalır öyle sorun yok
Evet ben de şaşırdım iğne ile topluyolarmış ona da ayrı şaşırdım bakalım nasıl olacakGenel anestezi ile mi oluyormuş ya ilginç
Vay arkadaş neler öğrencez daha :)Evet ben de şaşırdım iğne ile topluyolarmış ona da ayrı şaşırdım bakalım nasıl olacak
Selam hani cuma kilo bildirimi ,Selam kızlar bu gün sabah kahvaltı geç yaptım öğleyi atlayınca biraz karışık oldu ama
Sabah peynir 5 adet zeytin domates salata yeşillik 2 dilim ekmek 2 kaşık menemen
Ara yeşil çay
Akşam fasulye 5 kaşık 2 kaşık makarna ekmek yok
Ara yeşil çay kuru kayısı 2 adet
Perşembe akşamı tartışmıştım 96 dıydım o yüzden bi daha tartılmadım canımSelam hani cuma kilo bildirimi ,yoktun bugün hiç :)
Menü güzelspor eklenecek mi ? Yapabiliyor musun canım herhangi bir sporu ?
Kesinlikle su çok önemli ama alıştırsan vücut sonra kendi istiyorPerşembe akşamı tartışmıştım 96 dıydım o yüzden bi daha tartılmadım canım1 saat yürüyüş yaptım yazmayı unutmuşum.su içmeyi unutuyorum malaesef onu halletsem daha kolay kilo vereceğim
Yaa kıyamam çok üzülüyorum prematüre bebişlereVay arkadaş neler öğrencez daha :)
Bende genel anestezi ile doğurdum Emre'yi yarı baygın ameliyathane girişinde ayılmam için bekletiyorlarmış.yanımdaki sedyede hemşireler doktorlar toplanmış konuşuyorlar çok zayıf çok minik yoğun bakıma girer vs bende haliyle Mehmet emre zannettim oğlum mu o diyorum tabi sesim çıkmıyor duymuyorlar. oğlum mu oo ? benim mi ? benim ki mi? Diye zorlayınca hayır hayır sizin oğlunuz çoktan ailenizin yanında dediler nasıl ağladım anlatamam sonra bebeğe baktım erken doğummuş çok üzülmüştüm.odaya çıkarken ağlıyordum bizimkilerde doğumdan ağlıyorum sanmışlardı. Genel anestezi lafını duyunca aklıma geldi gittim doğuma3,5 atttırmışlardı sağolsunlar :))
Biraz baş ağrısı yapıyor genel anestezi kahve içmek lazımmış ben içememiştim :) hayırlı neticeler alın inş Allah'ım ikiz oluyormuş
Su işi benim de çözmekte en zorlandığım şeydiPerşembe akşamı tartışmıştım 96 dıydım o yüzden bi daha tartılmadım canım1 saat yürüyüş yaptım yazmayı unutmuşum.su içmeyi unutuyorum malaesef onu halletsem daha kolay kilo vereceğim
Amin canım benim çok sağolYaa kıyamam çok üzülüyorum prematüre bebişlereEmre de sağlıkla ayağına taş, gözüne yaş değmeden büyüsün inşallah
ikiz çok istiyorumçift embriyo koymuyolarmış sanırım ama ben yalvarmayı düşünüyorum doktora hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de teki çifti hiç farketmez gerçi
Çok güzel bir menü siz sabah ve öğle arasında ara öğün yapmıyorsunuz aralarımı kısa saat dilimi olarakMenüm
Sabah 1 haş yumurta 7 zeytin lor peyniri maydanoz salatalık 1 dilim tam buğday
Öğlen sebze çorbası
Ara elma
Akşam kuru fasulye ve salata ( 5 makarna tanesi ya bunu sadece tencere bitsin yıkayayım diye yaptım)
Spor 40 dk bisiklet
Çok güzel bir menü siz sabah ve öğle arasında ara öğün yapmıyorsunuz aralarımı kMenüm
Sabah 1 haş yumurta 7 zeytin lor peyniri maydanoz salatalık 1 dilim tam buğday
Öğlen sebze çorbası
Ara elma
Akşam kuru fasulye ve salata ( 5 makarna tanesi ya bunu sadece tencere bitsin yıkayayım diye yaptım)
Spor 40 dk bisiklet
Menün çok kötü değil ama canım ,su çok azCherry Mom hedefim 53.5
Hırvat bir arkadaşa gittik börek yapmış birazda meraktan hayır demedim, 1 küçük.dikim kaçamak oldu. Bugünkü menüm:
06.12.2019
Sabah 1230: sucuklu yumurta, yarım avokado, çay
Öğle 1500: 1 küçük dilim börek , kahve
Akşam 1800: çok az tavuk eti, salata, 1 kuru incir
Su: 5 bardak
Spor: yok
Gec olmasa belki sporla telafi edebilirsin dicektim ama yarina edersin artik:)Bugün mü menümü bırakayım
Sabah 7
Bir haşlanmış yumurta 1 zeytin şekersiz ıhlamur ekmek yok
Ara bir minik şekersiz kurabiye
Çay
Öğle 12.30
7 -8 yk sebzeli tavuk yemeği susuz
1 kase kadar cacık
Ekmek yok
Ara 15.30
Şekersiz nescafe
Akşam 19.00
bir kase zeytinli peynirli cevizli salata ekmek yok
Evet can alıcı noktaya geliyoruz
Misafirliğe gittik yaş pasta yedim yapmamalıydım biliyorum ilk haftadan ama ısrarlara dayanamadım 3 veya 4 çatal kasta çok inçe bir dilim yedimpişmanım
2 buçuk litre su
Ekmek hiç yok
Senin öemğn gayet iyi olmuş bol eksiler diliyorumIyi aksamlar kizlar bugunki menümü yaziyim.
Sabah 8 zeytin 1dilim peynir 1 yumurta cay 1 dilim k.ekmek
ara limonlu cay
Ögle haslama tavuklu salata (büyük tabak)
Aksam 1 kase tavuk suyu 4 kasik bulgur pilavi
2.5 litre su
Cherry Mom
Elemek biraz fazla mı olmuş neHayırlı akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah 08:30 1 dilim ekmek 1 adet yumurta sahanda
Ara : yok
Öğle 13:30 tam buğday unundan tava ekmeğinde tost yeşillik 2 kare bitter çikolata
Ara yok
Akşam 18:10 4 adet köfte 1 dilim tambuğday ekmeği 2 yemek kaşığı nohut susuz .
Yatmadan ceviz yicem ara öğününde
Spor yok bugün suyu da az içtim
Ya ben bi şu spor işini oturtamadım bir ara yıllık izine ayrıldım sabahın köründe kalkıp kalkıp 45 dakika yürüdüm ama sadece bir haftaGec olmasa belki sporla telafi edebilirsin dicektim ama yarina edersin artik:)
Valla bu hafta ben de hep surunerek gittim, kelin ilaci olsa kendi basina surermisYa ben bi şu spor işini oturtamadım bir ara yıllık izine ayrıldım sabahın köründe kalkıp kalkıp 45 dakika yürüdüm ama sadece bir hafta
Aynen ben bi şu spora da el atayım zaten bu kabızlık sorunu çözülmeden ben imkanı yok kilo veremeyeceğim netValla bu hafta ben de hep surunerek gittim, kelin ilaci olsa kendi basina surermisAma surunerek de olsa git bence, ozellikle agirlik calismalari kilo verirken kas kaybetmemek icin cok onemli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?