Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom bu haftaki spor listesine girsem mi bilemedim opu bu hafta olcak pazartesi ya da salı genel anestezi etkisi nasıldır ağrı sızı oluyo mu hiç fikrim yok, yapamazsam sizi de etkilemiyiimm
Yok canım etkilemezsin ortlama flan almıyouz ki spor listesinde ne varsa ekleniyor yaparsan ekleriz yapamazsan kalır öyle sorun yok

Yok canım etkilemezsin ortlama flan almıyouz ki spor listesinde ne varsa ekleniyor yaparsan ekleriz yapamazsan kalır öyle sorun yok
O zaman tamam öyle yapalım bugün 7000 adım, 120 mekik, 140 bacak-kalça Cherry Mom

Evet ben de şaşırdım iğne ile topluyolarmış ona da ayrı şaşırdım bakalım nasıl olacak
Vay arkadaş neler öğrencez daha :)
Bende genel anestezi ile doğurdum Emre'yi yarı baygın ameliyathane girişinde ayılmam için bekletiyorlarmış.yanımdaki sedyede hemşireler doktorlar toplanmış konuşuyorlar çok zayıf çok minik yoğun bakıma girer vs bende haliyle Mehmet emre zannettim oğlum mu o diyorum tabi sesim çıkmıyor duymuyorlar. oğlum mu oo ? benim mi ? benim ki mi? Diye zorlayınca hayır hayır sizin oğlunuz çoktan ailenizin yanında dediler nasıl ağladım anlatamam sonra bebeğe baktım erken doğummuş çok üzülmüştüm.odaya çıkarken ağlıyordum bizimkilerde doğumdan ağlıyorum sanmışlardı. Genel anestezi lafını duyunca aklıma geldi gittim doğuma 3,5 atttırmışlardı sağolsunlar :))
Biraz baş ağrısı yapıyor genel anestezi kahve içmek lazımmış ben içememiştim :) hayırlı neticeler alın inş Allah'ım ikiz oluyormuş

Selam hani cuma kilo bildirimi , yoktun bugün hiç :)
Menü güzel spor eklenecek mi ? Yapabiliyor musun canım herhangi bir sporu ?

Selam hani cuma kilo bildirimi , yoktun bugün hiç :)
Menü güzel spor eklenecek mi ? Yapabiliyor musun canım herhangi bir sporu ?
Perşembe akşamı tartışmıştım 96 dıydım o yüzden bi daha tartılmadım canım 1 saat yürüyüş yaptım yazmayı unutmuşum.su içmeyi unutuyorum malaesef onu halletsem daha kolay kilo vereceğim

Kesinlikle su çok önemli ama alıştırsan vücut sonra kendi istiyor

Yaa kıyamam çok üzülüyorum prematüre bebişlere Emre de sağlıkla ayağına taş, gözüne yaş değmeden büyüsün inşallah

ikiz çok istiyorum çift embriyo koymuyolarmış sanırım ama ben yalvarmayı düşünüyorum doktora hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de teki çifti hiç farketmez gerçi

Amin canım benim çok sağol

Eskiden koyuluyordu sanki sonradan mı değişmiş.dediğnde doğru hayırlısıyla gelsin inşallah

Bugün mü menümü bırakayım
Sabah 7
Bir haşlanmış yumurta 1 zeytin şekersiz ıhlamur ekmek yok
Ara bir minik şekersiz kurabiye
Çay
Öğle 12.30
7 -8 yk sebzeli tavuk yemeği susuz
1 kase kadar cacık
Ekmek yok
Ara 15.30
Şekersiz nescafe
Akşam 19.00
bir kase zeytinli peynirli cevizli salata ekmek yok
Evet can alıcı noktaya geliyoruz
Misafirliğe gittik yaş pasta yedim yapmamalıydım biliyorum ilk haftadan ama ısrarlara dayanamadım 3 veya 4 çatal kasta çok inçe bir dilim yedim pişmanım
2 buçuk litre su
Ekmek hiç yok

Çok güzel bir menü siz sabah ve öğle arasında ara öğün yapmıyorsunuz aralarımı kısa saat dilimi olarak

Çok güzel bir menü siz sabah ve öğle arasında ara öğün yapmıyorsunuz aralarımı k
Menün çok kötü değil ama canım ,su çok az

Gec olmasa belki sporla telafi edebilirsin dicektim ama yarina edersin artik:)

Senin öemğn gayet iyi olmuş bol eksiler diliyorum
Elemek biraz fazla mı olmuş ne

Ya ben bi şu spor işini oturtamadım bir ara yıllık izine ayrıldım sabahın köründe kalkıp kalkıp 45 dakika yürüdüm ama sadece bir hafta
Valla bu hafta ben de hep surunerek gittim, kelin ilaci olsa kendi basina surermis Ama surunerek de olsa git bence, ozellikle agirlik calismalari kilo verirken kas kaybetmemek icin cok onemli:)

Valla bu hafta ben de hep surunerek gittim, kelin ilaci olsa kendi basina surermis Ama surunerek de olsa git bence, ozellikle agirlik calismalari kilo verirken kas kaybetmemek icin cok onemli:)
Aynen ben bi şu spora da el atayım zaten bu kabızlık sorunu çözülmeden ben imkanı yok kilo veremeyeceğim net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…