- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.541
Bende öyleyim ama buranın faydası işte en çok o zamanlarda çıkıyor bir şey yemek istiyorsun aman liste var artı çıkamam diyorsun veya sıkılıyorsun buradan moral buluyorsun yazdan beri sıkı bir şekilde diyetteyim çok nadir ufak kaçamaklarım oldu ama kendimi hiç devam edemeyecek gibi hissetmedim mutluyum açıkcasıDikkat edeceğimıyi sonuç verirse o gazla devam ederim zaten. Diyet yaparken çok disiplinliyim. Ama sonu bir türlü getiremiyorum. Duraklama donemine gelince artık daha fazlasına gücüm yetmiyir
Evet ya baska eyalete tasiniyoruz bi de... Tesekkurler denniscim. Aynen durmaktan iyidir dedim yurumek, hem yururken telefonla konusabiliyorum:)Sen de mi taşınacaksın canım kolay gelsin.. bence yürüyüş de gayet iyi etkiliyor.. belki kas yapamazsın ama yine de fayda görürsün.
Benim de en sevdiğim şey yürürken telefonla konuşmak :)Evet ya baska eyalete tasiniyoruz bi de... Tesekkurler denniscim. Aynen durmaktan iyidir dedim yurumek, hem yururken telefonla konusabiliyorum:)
Sus hatırlatma çok komiktikNe güzel birlikte daha iyi motive olacaksınız bence :) kuyruğa girdiğinde boş durma sen de cardio egzersizlere başla bence.. şu bizim ölümcül videolar vardı ya.. hala o hafta neden öyle oldu anlamadım ama ya :)
Benimde en sevmediğimBenim de en sevdiğim şey yürürken telefonla konuşmak :)
Aman zaten şimdi yapma kas alırsın 7 lere yaklaşırsın hiç gereği yok.. 65 ten sonra başla bence :)Sus hatırlatma çok komiktik
Onları ayağımdan dolayı yapamıyorum ordada parmak ucu sıçramalar falann var yaparmak ucu durdummı acayip ağrı oluyor
Yok mazallahAman zaten şimdi yapma kas alırsın 7 lere yaklaşırsın hiç gereği yok.. 65 ten sonra başla bence :)
Ay hayat hikayemi anlatabilirim :)Benimde en sevmediğim
İnsülin direnci başlayana kadar ben öyleydim. Hayatım boyunca iyi beslenmedim ama üniversiteye kadar hiç kilolu olmadım. Okul bittiğinde şişkoydum ve diyete başladım bir daha da iflah olmadım :)Bence yiyip fit olan kesimde olmalıydık
Aaaaa cidden mi .:) Ben çok takıkım o konuda saanki ajanım da kimse beni duymasın dinlemesin moduna giriyorumAy hayat hikayemi anlatabilirim :)
Ona bende inanıyorum kirsam gerisi gelecekSağol kuzum deniz demişti ya direnci kırınca gidecek diye öyle oldu valla
Ben hepsini seviyorum ne etcez,bu haftada hep kızartma olduBen de tatlıları pek sevmiyorum, kızartmacıyım ben
Uzun sure ac kalmissin,bence o yuzden aksam pilav yemissin eti daha fazla yeseydin keskeMerhaba arkadaşlar ben bugünkü menümü bırakayım hemen
Sabah 12.00
1 yumurta omlet domates salatalık şekersiz çay 1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Fırında tavuk kanat 2 tane
Pirinç pilavı 3 yk salata
Elemek yok
Ara
Bir mandalina şekersiz çay
Su 2 litre olmadı bugün
Birde baya yürüdüm bugün benden bu kadar bakalım yarın tartı kaç gelicek kendimi çok şiş hissediyorum
Hadi hayirli olsun kolay gecsin,minnos yaaAy bende oğlumu ykadım çantasını hazırladımyarın ilk kreş günümüz bakalım
Coraspin in tup bebek hazırlığında bi faydasimi var anlamadimAilede varsa da benim haberim yok ben kesinlikle uydurdum :) ama bizim ailenin yarısı sağlıkçı olduğundan, baba tarafımızda da kalp damar sorunları genetik olduğundan kuzenler falan bol bol aspirin kullanır. Hatta kararsız kalmıştım kullansam mı kullanmasam mı diye kuzenimin birisi aman ne düşünüyorsun ben bir senedir içiyorum aspirin dedi kopmuştumkafamıza göre ilaç kullanmakta ailece ekolüz sanırım..
Sağol canımHadi hayirli olsun kolay gecsin,minnos yaa
Evet canım sende yakınsın biraz daha gayret kaçamaklar arttı sanki sendeOna bende inanıyorum kirsam gerisi gelecek
Tabiki hemen toparlıyoruz ama hafta sonu dikkat etsek toparlamaya harcayacağınız enerjiyi dahada eksi gelmeye harcarızHaftasonlarini hic sevmiyorum(bunu yillaaar once söyleseler inanmazdim)
Neyyyyssse yeni bir hafta basliyor onumuze bakalim haftasonuna 5 gün varr
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?