Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dikkat edeceğim ıyi sonuç verirse o gazla devam ederim zaten. Diyet yaparken çok disiplinliyim. Ama sonu bir türlü getiremiyorum. Duraklama donemine gelince artık daha fazlasına gücüm yetmiyir
Bende öyleyim ama buranın faydası işte en çok o zamanlarda çıkıyor bir şey yemek istiyorsun aman liste var artı çıkamam diyorsun veya sıkılıyorsun buradan moral buluyorsun yazdan beri sıkı bir şekilde diyetteyim çok nadir ufak kaçamaklarım oldu ama kendimi hiç devam edemeyecek gibi hissetmedim mutluyum açıkcası

Sus hatırlatma çok komiktik
Onları ayağımdan dolayı yapamıyorum ordada parmak ucu sıçramalar falann var ya parmak ucu durdummı acayip ağrı oluyor

Sus hatırlatma çok komiktik
Onları ayağımdan dolayı yapamıyorum ordada parmak ucu sıçramalar falann var ya parmak ucu durdummı acayip ağrı oluyor
Aman zaten şimdi yapma kas alırsın 7 lere yaklaşırsın hiç gereği yok.. 65 ten sonra başla bence :)

Uzun sure ac kalmissin,bence o yuzden aksam pilav yemissin eti daha fazla yeseydin keske

Coraspin in tup bebek hazırlığında bi faydasimi var anlamadim

Haftasonlarini hic sevmiyorum (bunu yillaaar once söyleseler inanmazdim)
Neyyyyssse yeni bir hafta basliyor onumuze bakalim haftasonuna 5 gün varr
Günaydın herkese
Tabiki hemen toparlıyoruz ama hafta sonu dikkat etsek toparlamaya harcayacağınız enerjiyi dahada eksi gelmeye harcarız
Ve sanada günaydınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…