- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.581
Maşallah iki hafta peşpeşe doğumgünü.Herkese selam. Maalesef hem reglimin hem de kızımın doğum günü partisinin azizliğine uğrayarak sabah tartıldığımda 86,4 çıktım.400-500 gramı ödem olsa cumaya kadar hallederim diye düşünüyorum. Cuma hedefim 85 Cherry Mom ve kaptaniçem toplight
Herkese iradeli bir hafta diliyorum. Mesajlara çok bakıp okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Artık bu hafta sonu oğlumun doğum gününü de atlattıktan sonra full aranıza katılacağım.
Kesinlikle canım bir kırsan gerisi gelecekOna bende inanıyorum kirsam gerisi gelecek
Değişik fikirler var bu konuda.. bir görüşe göre; Pıhtılaşma sorunu olmasa bile kullanılan Progestan fitil nedeniyle tedavinin kan sulandırıcı ile desteklenmesi öneriliyor. Burada öyle bir yaklaşım yok ama Türkiye de neredeyse tüm tedavilerde bu ilaç veriliyor.. pıhtılaşma sorunu varsa zaten iğne de ekleniyor.. orada benim gibi sorunu olmayanlarda kullanımı çok yaygın, hamilelik haberi aldıktan sonra kanama olursa kesiyorlar diye biliyorum, burada bana hiç verilmedi..Coraspin in tup bebek hazırlığında bi faydasimi var anlamadim
Ben üniversiteye kadar kilomu bile bilmiyordum. Zayıf bir şeydim işte tartı ile üniversitede tanıştım resmen :)Zaten bir kere diyetlere başladın mı metabolizma artık hiç eskisi gibi olmuyor ben ilk diyetime orta okulda başlamıştım 60 kiloydumondan sonra hep diyet yaptım hep kontrol :/
Lisede yine 60 larda gezindim üniye 65 ile başladım 58 ile bitirdim yani ben hep balık etli ve kiloluydum
Ahaha süper ama ya.. senin kafandan nasıl olacak diye geçen yüz bin sorunun cevabı bu kadar basit demek ki :)Leyli ya sen bu işi biliyorsun oğlan bana bakmadan çekti gitti sınıfadaha çok beni ayırmak için uğraştılar
Leyl-i-fer
Geçmiş olsun kaptanımkızlar işyerinde yangın çıktı binaya ialmadılar verilmiş sadakamız varmış çok üşüdük eve geldim geçmişi okuyunca yazarım
Başkentte DSİ Genel Müdürlüğü binasında korkutan yangın burada haber müsait olunca yazarım
Sen daha iyilerini hak ediyorsun da denebilir :)Sorun sende değil bende, seviyorum ama ayrılmamız lazım dicez
Kan pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılıyo genelde, düşüklere ve kalp durmasına neden olabiliyo onun önüne geçmek için
Çok geçmiş olsun kaptanım
Eş ailesine kızdıkça spora sarsan garanti 55 sin o zaman. Şaka bir yana bizim sorunumuz genel olarak duygusal sorunlara bağlı yemekten kaynaklanıyor genelde böyle zorlanman normal ama sonuçta toparlaman da hızlı oluyor. Bir süredir sabit olmakta seni yormuş ve sıkmış olabilir haklı olarak. Ama durduğun yer sabit kalmanın da başarı olduğu bir kilo. Senin olduğun yerde insanlar kilo alıyor ve kendini toparlayıp kilo vermeye başlayınca aynı yolu tekrar yürüyor sen en azından sabitsin. Buradan devam edeceksin bu çok önemli bir şey..Ben zevkten degil sinirden kendimi mutfaga atiyorum hem yapiyorum hem yiyorum,ben bu es ailesinden ve yaşlandıkça cekemedihim esimle ilgili anıları mi yazsam bi kitap basarım herhalde.
Süper menü canım.Sabah kilom 67 idi.. bu hafta düzenli spor beni bekliyor hiç kaçarı yok.
bugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salata turp 5 zeytin, yarım mandalina
ara: 4 bisküvi 1 sade kahve
Öğlen ; ton balıklı salata
ara; 1 portakal 1 bardak kefir
akşam; yoğurtlu semiz otu salatası
ara: acıkırsam bir bardak ayran olabilir.
su çok az içtim henüz ama 3 lt olacak..
Eve gelince de agladinmiLeyli ya sen bu işi biliyorsun oğlan bana bakmadan çekti gitti sınıfadaha çok beni ayırmak için uğraştılar
Leyl-i-fer
Gecmis olsun kaptanim allah beterinden korusunkızlar işyerinde yangın çıktı binaya ialmadılar verilmiş sadakamız varmış çok üşüdük eve geldim geçmişi okuyunca yazarım
Başkentte DSİ Genel Müdürlüğü binasında korkutan yangın burada haber müsait olunca yazarım
Hah bunu da bildinEve gelince de agladinmi
Anlattimi nasil gecmis.agladigi gunlerde olabilir bu arada pas verme.
Yok benimkiler o kadar da degildi ev kusuyuz bizDaha dur bir zaman sonra eve gelmek istemicek ne çabuk zaman gecti diyecek hatta hafta sonu oturup okula gidemiyorum diye aglayacak.
Geçmiş olsun yaKizlar bende menümü yazip bir kenara cekiliyim zira baş ağrisi yerini siddetli öksürüğe bırakti.
Sabah 1/4 simit 1parca peynir ihlamur limonlu
Ara ihlamur limonlu
Öglen taze fasulye domates sögüş 1 dilim k.ekmek
Ara ihlamur limonlu
Aksam taze fasulye yerim salatayla
2.5litre su
Cherry Mom toplight
Ay hadi bakalımDaha dur bir zaman sonra eve gelmek istemicek ne çabuk zaman gecti diyecek hatta hafta sonu oturup okula gidemiyorum diye aglayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?