Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Büyük bir kaçacağım var maalesef; 290 kalori kadar.. ip atlıyorum ama henüz 1500 atladım. Kahve içiyorum birazdan devam edeceğim en az 3000 atlamam lazım üstü de kabulüm. 3 bin ip atla bir kaçamadı ancak yak batsın bu dünya

Kuzum bu haftaki hedefin ne ?

İyi akşamlaar

sabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek

ara
Bi avuç kabak çekirdeği

Öğlen
Yoğurt çorbası
Bakla yemeği

akşam
Etli bezelye yemeği
3yk pilav

2 litre su
Pilav dışında güzel canım.
Spor olaydı pilav da göze batmazdı.

Süper canım.
Diyetisyen menüsü gibi.
Gidiyor musun diyetisyene.

Spor harika.
Tatlı birşeyi merak ettim.

Kızlar sporlarınız harika ben bugün yapmayacaktım ama sizi görünce aşka geldim :)

Burası bunun için çok iyi.
Yoksa miskinlipe vuruyor.
Ama burada okuyunca mecbur hissediyorum.

Sporu görünce nutkum tutuldu.
Maşallah.
Benim 4 günlük spor.

Tüp bebek transferi oldum ya ağır spor yapamıyorum, çok ayakta da kalamıyorum birazcık yürüyebildim o yüzden sadece

Normalde benim de vaktim olmuyor bugum denk geldi. Öğlen ufaklık uyurken leslie yaptım üstüne 1 saat yürüdüm. Sonrada kütüphaneye yürüyerek gidip geldik

Günlük kaç kalori alıyorsun
Kalori hesabı yapmıyorum canım. Bir kahvaltı iki ana öğün 2-3 ara öğün yapmaya çalışıyorum. Bir şey kaçırınca diğer besinlerle ve sporla dengelemeye çalışıyorum.
Dondurmayı meyveden önce yeseydim mesela meyve yemezdim. Gece ara öğününü pas geçeceğim şimdi.. iple de aldığım kaloriyi yakamaya çalışıyorum. Ben bütün kaçamakları spor ile yakınca daha az kaçamak yapıyorum. Şimdi bugun ip atladıktan sonra bir süre durulurum bence :)

Tüp bebek transferi oldum ya ağır spor yapamıyorum, çok ayakta da kalamıyorum birazcık yürüyebildim o yüzden sadece
Ayyy canım bilmiyordum.
Menü gayet güzel canım.
Yapmayıver bu süreçte birşey olmaz.
İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın canım.
Ne kadar oldu transfer olalı.

Yürüyüş en güzeli canım. Sürekli oturmak veya yatmak da doğru değil.. bana burada ilk gün dinlen sonra normal hayata devam diyor sürekli doktorum. Sonuç alamadığım için belki yanlıştır ama herkese öyle diyorlar :)

İlk üç gün çok ayakta kalma dedi doktor ağrım yok şükür yarından sonra biraz arttırırım yürüyüşü
Bence sen çok hareket etme bu süreçte cnım.
Benim çevremde transfer olan kişiler genelde 10 - 12 gün lavabo ve duş dışında kalkmadılar.
Muhakkak foktorun neyin doğru olduğunu biliyordur. Onu dinle sen gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…