- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.621
Büyük bir kaçacağım var maalesef; 290 kalori kadar.. ip atlıyorum ama henüz 1500 atladım. Kahve içiyorum birazdan devam edeceğimSabah kilom 67 idi.. bu hafta düzenli spor beni bekliyor hiç kaçarı yok.
bugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salata turp 5 zeytin, yarım mandalina
ara: 4 bisküvi 1 sade kahve
Öğlen ; ton balıklı salata
ara; 1 portakal 1 bardak kefir
akşam; yoğurtlu semiz otu salatası
ara: acıkırsam bir bardak ayran olabilir.
su çok az içtim henüz ama 3 lt olacak..
Dondurma mı ?Büyük bir kaçacağım var maalesef; 290 kalori kadar.. ip atlıyorum ama henüz 1500 atladım. Kahve içiyorum birazdan devam edeceğimen az 3000 atlamam lazım üstü de kabulüm. 3 bin ip atla bir kaçamadı ancak yak batsın bu dünya
Kuzum bu haftaki hedefin ne ?Sabah kilom 67 idi.. bu hafta düzenli spor beni bekliyor hiç kaçarı yok.
bugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salata turp 5 zeytin, yarım mandalina
ara: 4 bisküvi 1 sade kahve
Öğlen ; ton balıklı salata
ara; 1 portakal 1 bardak kefir
akşam; yoğurtlu semiz otu salatası
ara: acıkırsam bir bardak ayran olabilir.
su çok az içtim henüz ama 3 lt olacak..
Pilav dışında güzel canım.İyi akşamlaar
sabah
2 yumurta sarısı
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek
ara
Bi avuç kabak çekirdeği
Öğlen
Yoğurt çorbası
Bakla yemeği
akşam
Etli bezelye yemeği
3yk pilav
2 litre su
Merhaba arkadaşlar bugün kü menüm Sabah 09.30 1 adet sahanda yumurta 1 adet tam buğday ekmeği
Ara -
Öğle 13.30 3 yemek kaşığı bulgur pilavı avuç içi kadar haşlanmış tavuk 1 kasık yoğurt
Ara 16.30 1 adet portakal 1 bardak süt
Akşam 19.00 5 adet köfte ( küçüklerdi) 1bucuk yemek kaşığı yoğurt
Çayın yanında ya kuruyemiş yerim yada 1 kasık şekersiz fıstık ezmesi
40 dk leslie 15 dk egsersiz
Su 2.5 litre
Spor harika.Uyaninca incir kürü
Sabah 2 yumurta 1 d.ekmek biraz peynir 4 dilim sucuk
Oglen yok
Ara tatlı bisey
Aksam 1 tabak pirasa yemegi ,1/2 tabak barbunya,,1 ad kapya tursu,3 yk yogurt
Ara cay fıstık
Su 1,5 lt anca
Spor 50 +50 dk tempolu,1 saat hafif yürüyüş
Garip bir enerjim vardi bugun temizlik yaptım yemek yaptim ustune bu kadar yürüyüş sastim kendime
Cherry Mom
Kızlar sporlarınız harika ben bugün yapmayacaktım ama sizi görünce aşka geldim :)
Selamlar
Sabah 1 dilim ekmek üzeri peynir, 1/2 muz, sütlü kahve
Öğle 30gr protei tozu, 2 yk fıstık ezmesi
Ara 10 fındık, 1/2 muz
Aksam 1/2 avokado, domates, 3 yk çökelek peyniri
su 1 litre
Spor 45 dakika leslie, 1 saat yürüyüş + 8054 adım yürüyüşCherry Mom
Günlük kaç kalori alıyorsunBüyük bir kaçacağım var maalesef; 290 kalori kadar.. ip atlıyorum ama henüz 1500 atladım. Kahve içiyorum birazdan devam edeceğimen az 3000 atlamam lazım üstü de kabulüm. 3 bin ip atla bir kaçamadı ancak yak batsın bu dünya
Tüp bebek transferi oldum ya ağır spor yapamıyorum, çok ayakta da kalamıyorum birazcık yürüyebildim o yüzden sadecePilav dışında güzel canım.
Spor olaydı pilav da göze batmazdı.
Süper canım.
Diyetisyen menüsü gibi.
Gidiyor musun diyetisyene.
Spor harika.
Tatlı birşeyi merak ettim.
Burası bunun için çok iyi.
Yoksa miskinlipe vuruyor.
Ama burada okuyunca mecbur hissediyorum.
Sporu görünce nutkum tutuldu.
Maşallah.
Benim 4 günlük spor.
Ayakta kalman zararlı diye mi yoksa ağrı sızı mı var kuzumTüp bebek transferi oldum ya ağır spor yapamıyorum, çok ayakta da kalamıyorum birazcık yürüyebildim o yüzden sadece
İlk üç gün çok ayakta kalma dedi doktor ağrım yok şükür yarından sonra biraz arttırırım yürüyüşüAyakta kalman zararlı diye mi yoksa ağrı sızı mı var kuzum
Kız yat dinlen töbeee töbeeeeİlk üç gün çok ayakta kalma dedi doktor ağrım yok şükür yarından sonra biraz arttırırım yürüyüşü
Normalde benim de vaktim olmuyor bugum denk geldi. Öğlen ufaklık uyurken leslie yaptım üstüne 1 saat yürüdüm. Sonrada kütüphaneye yürüyerek gidip geldikPilav dışında güzel canım.
Spor olaydı pilav da göze batmazdı.
Süper canım.
Diyetisyen menüsü gibi.
Gidiyor musun diyetisyene.
Spor harika.
Tatlı birşeyi merak ettim.
Burası bunun için çok iyi.
Yoksa miskinlipe vuruyor.
Ama burada okuyunca mecbur hissediyorum.
Sporu görünce nutkum tutuldu.
Maşallah.
Benim 4 günlük spor.
Magnum bademliDondurma mı ?
66,5 canımKuzum bu haftaki hedefin ne ?
Kalori hesabı yapmıyorum canım. Bir kahvaltı iki ana öğün 2-3 ara öğün yapmaya çalışıyorum. Bir şey kaçırınca diğer besinlerle ve sporla dengelemeye çalışıyorum.Günlük kaç kalori alıyorsun
Ayyy canım bilmiyordum.Tüp bebek transferi oldum ya ağır spor yapamıyorum, çok ayakta da kalamıyorum birazcık yürüyebildim o yüzden sadece
İyi yapmışsın canım. Her fırsatı değerlendirmek lazım.. sen de bunu çok güzel başarmışsın tebriklerNormalde benim de vaktim olmuyor bugum denk geldi. Öğlen ufaklık uyurken leslie yaptım üstüne 1 saat yürüdüm. Sonrada kütüphaneye yürüyerek gidip geldik
Yürüyüş en güzeli canım. Sürekli oturmak veya yatmak da doğru değil.. bana burada ilk gün dinlen sonra normal hayata devam diyor sürekli doktorum. Sonuç alamadığım için belki yanlıştır ama herkese öyle diyorlar :)Tüp bebek transferi oldum ya ağır spor yapamıyorum, çok ayakta da kalamıyorum birazcık yürüyebildim o yüzden sadece
Bence sen çok hareket etme bu süreçte cnım.İlk üç gün çok ayakta kalma dedi doktor ağrım yok şükür yarından sonra biraz arttırırım yürüyüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?