Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogumgunleriniz kutlu olsun

Bekliyoruz canım. İyiki doğmuş minnoşlar

Farkindayim o yuzden cabuk toplaniyorum ümit kesmemeye calisiyorum burasi sizin sayenizde
.haftasonu olunca cikamiyorum haftaicina kaliyo sporum, bugun gibi acikhava yürüyüşü psikoloji me birebir.allah elden ayaktan dusurmesin.

Başı iyiydi sonu hüsran oldu kuzum :)) 1 hafta 10 günü atlatmadan rahatlamayacağım sanırım
Yok öyle deme birkac gun ben eve gitmiyorum kapida senin cikmani bekliyorum ama sen cikana kadar gorusemeyiz sen eglenmene bak sonra sarilicaz birbirimize çok cok .dersin ona

Menu pazartesi

Sabah 08.00
2 filim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates

Öğlen 14.30
8 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.30
1 hurma
1 küçük ayva

Akşam 18.30

1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase domates suyu

2.5 litre su
35 dk leslie

Selamlar kizlar. Cok kosturmacali bi 3 gunun ardindan bugun daha rahatim. Kilom gunlerdir bi inip bi cikiyo, su miktarima dikkat edemedim, dun de gece gece tursu atistirdim efkarimdan, o yuzden olabilir Salatali bi gun geciricem ama bugun:)

Merhaba arkadaşlar bugün kü menüm Sabah 09.30 1 adet sahanda yumurta 1 adet tam buğday ekmeği
Ara -
Öğle 13.30 3 yemek kaşığı bulgur pilavı avuç içi kadar haşlanmış tavuk 1 kasık yoğurt
Ara 16.30 1 adet portakal 1 bardak süt
Akşam 19.00 5 adet köfte ( küçüklerdi) 1bucuk yemek kaşığı yoğurt
Çayın yanında ya kuruyemiş yerim yada 1 kasık şekersiz fıstık ezmesi
40 dk leslie 15 dk egsersiz
Su 2.5 litre

Yine ve yeniden sabahtan akşama kefir ile karabuğday yedim
1 sade türk kahvesi
3lt su
1 saat yürüyüş

Canım hariksın.
Hele spora bayıldım.

Baştan çok normal bunlar.
Zamanla alışacak. Tabi sende.
Çocuklar anneye daha düşkünler.
Baba müsaitse bir kaç gün baba bıraksa alışması daha kolay olur. Genel gözlemin bu çevreden.

Başı iyiydi sonu hüsran oldu kuzum :)) 1 hafta 10 günü atlatmadan rahatlamayacağım sanırım

Alışır canım sıkma canını.
Çok minikler.
Kaç yaşında evladım.
Selamlar kizlar. Cok kosturmacali bi 3 gunun ardindan bugun daha rahatim. Kilom gunlerdir bi inip bi cikiyo, su miktarima dikkat edemedim, dun de gece gece tursu atistirdim efkarimdan, o yuzden olabilir Salatali bi gun geciricem ama bugun:)

Tölere etmişsin.
Ben de turşuyu çok özlüyorum.
Ama bir süre uzak kalmam gerek.

Uyaninca incir kürü
Sabah 2 yumurta 1 d.ekmek biraz peynir 4 dilim sucuk
Oglen yok
Ara tatlı bisey
Aksam 1 tabak pirasa yemegi ,1/2 tabak barbunya,,1 ad kapya tursu,3 yk yogurt
Ara cay fıstık
Su 1,5 lt anca
Spor 50 +50 dk tempolu,1 saat hafif yürüyüş
Garip bir enerjim vardi bugun temizlik yaptım yemek yaptim ustune bu kadar yürüyüş sastim kendime
Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…