- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.661
Hahahaha yok be ben de sok oldum:)) Efkarimdan tursu yedim diye mi tanidi acabaAaaaa:)))bende ne şifreleşiyorlar diyorum
Bişeyden çkardı artık bilemiyorum vay beHahahaha yok be ben de sok oldum:)) Efkarimdan tursu yedim diye mi tanidi acaba
Benim de onu cikarmam lazim simdiiii, kucuk bebekli kuzey avrupa'da yasayan hangi arkadasim var ki acaba? Hatta benim bebekli arkadasim zaten kac tane var kiBişeyden çkardı artık bilemiyorum vay be
Mantıken çıkartman lazım yada sosyal medyada flan fenomen misinBenim de onu cikarmam lazim simdiiii, kucuk bebekli kuzey avrupa'da yasayan hangi arkadasim var ki acaba? Hatta benim bebekli arkadasim zaten kac tane var ki
He yaaa emnis, milyonlarca takipcim var:)) Irmak kod adim, aslinda ben SeymaMantıken çıkartman lazım yada sosyal medyada flan fenomen misin
Eşinin akrabasıyımAy olaya gelbeni taniyan yok demiii bak anlatmam bi daha hicbisey
Aha morordek te Şeyma idi.yedek hesapmi actikiiHe yaaa emnis, milyonlarca takipcim var:)) Irmak kod adim, aslinda ben Seyma
Esas seyma benim, baska subemiz yokturAha morordek te Şeyma idi.yedek hesapmi actikii
CanimmmmsinnnEşinin akrabasıyım
Evet iyice kafalar karıştı müge anlı el atmalı bu işeAha morordek te Şeyma idi.yedek hesapmi actikii
Bize herşeyi anlatabilirsin
Resim kendisinin değil mi tanırsın belkiBenim de onu cikarmam lazim simdiiii, kucuk bebekli kuzey avrupa'da yasayan hangi arkadasim var ki acaba? Hatta benim bebekli arkadasim zaten kac tane var ki
Yok degil, resimdeki big bang theory'den penny:) bombayi atti kactiResim kendisinin değil mi tanırsın belki
Hadi ya ayvacicegi diye pennymi seviyorduk,bak şimdi,cok cahilim cokYok degil, resimdeki big bang theory'den penny:) bombayi atti kactiayvacicegi geri doooon:))
Çok katılıyorumEn güzeli tedavi sürecini yalnız geçirmek sanırım :) çünkü her kafadan bir ses çıkıyor :)
Aman aman öyle bi sey okudum ben forumda yengesimi gorumcesimi telefon dan görüyor nickini butun mesajlarini okuyor ailede skandal boşanacak duruma geliyolar,evlerden irakAy kızlar alemsinizgörümcem de buralarda değildir inşallah ahahah
Benim eşim biliyo kullandığımı ama yine nickim bilinsin istememAman aman öyle bi sey okudum ben forumda yengesimi gorumcesimi telefon dan görüyor nickini butun mesajlarini okuyor ailede skandal boşanacak duruma geliyolar,evlerden irak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?