Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tmmdır kuzum bencede süpersin valla sen yarında dondurma ye
Sana katılıyorum canım, 5 bin ip atlayacaksam yarın da yiyebilirim.. ama şu da var yemeden atlasam süper olurdu :) fakat artık kendimi o kadar yoracak bir şey de yok bence.. sadece yeni yılda 65 olayım bana yeter :) aslında direnç kilomda değilim iki hafta kaçamaksız beslensem inerim diye düşünüyorum, bakalım :)

Kız yat dinlen töbeee töbeeee
yürüyüşten bişeycik olmaz yaa yat yat içim şişiyo
Ayyy canım bilmiyordum.
Menü gayet güzel canım.
Yapmayıver bu süreçte birşey olmaz.
İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın canım.
Ne kadar oldu transfer olalı.
Teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla nasip olur bugün iki gün oldu
Benim doktorum da ilk üç gün çok uzun süreli olmamak kaydıyla, sonrasında da tempolu olmamak kaydıyla izin verdi. Başımdakiler olmasa yüricem de darlandırdılar beni
Doktorum çok katı değil de evdekiler katı bakalım az kaldı teste

En güzeli tedavi sürecini yalnız geçirmek sanırım :) çünkü her kafadan bir ses çıkıyor :)

Yok canım kendi kendime bi türlü sağlıklı beslenme tarzı birşeyler yapmaya çalıyorum Bu hafta pek sıkıyım hedefim ortalama 1.5 kilo cumaya kadar

Ya bende de ip var lakin alttaki sıkıntı yapar diye atlayamıyorum çok mu faydalı bende çıkıp balkonda mı atlasam
İp kesinlikle çok faydalı cardio etksi var net ..ip ses yapıyorsa sadece zıplasanda etkili ama hayali ip var gibi kolları çevire çevire. Lakin benim yaptığımı yapma spor ayakkabı ile yap

Bu hafta artı gelirsem hiç şaşmam dambılla kol hareketi çok yaptım eşim öğretti ben yaptım
Kollar cayır cayır yanıyor her harekette demek güzel çalıştı ama kas olacak bu bana +döncekmi görcizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…