- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.681
Aynen öyle,bazi yaratıkların merakinin sınıri yok maalesefBenim eşim biliyo kullandığımı ama yine nickim bilinsin istememkötü olmuş, telefonuna bakan da ayrı ayıp etmiş yani özel alan diye bişey olmalı
Off sokola da bilgisayar basinda uyukluyo zatenHerkese iyi uykulaaar,sokolaya yok
Sen biz kalkinca uyu
Amanin evlenmeden bosanicik miyim yoksaaaaAman aman öyle bi sey okudum ben forumda yengesimi gorumcesimi telefon dan görüyor nickini butun mesajlarini okuyor ailede skandal boşanacak duruma geliyolar,evlerden irak
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız.yürüyüşten bişeycik olmaz yaa yat yat içim şişiyo
Teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla nasip olurbugün iki gün oldu
Benim doktorum da ilk üç gün çok uzun süreli olmamak kaydıyla, sonrasında da tempolu olmamak kaydıyla izin verdi. Başımdakiler olmasa yüricem de darlandırdılar beni
Doktorum çok katı değil de evdekiler katıbakalım az kaldı teste
Bence gayet iyi zayıflamışsınBir haftalık kara buğday diyetim bitti. 82.7 ile başlamıştım 79.9 olmuşum. Ama regli döneminde olduğum için sonuçtan pek emin değilim. Inşallah cuma günü daha iyi bir sonuç görürüm. Karabuğday diyetine güvendim hedefi de baya sallamışım
Teşekkür ederim. Toplamda 15 santim incelmem olmuş.Bence gayet iyi zayıflamışsın
MüthişsinTeşekkür ederim. Toplamda 15 santim incelmem olmuş.
Aslinda tum gun cocuk odakli yasiyorum onun hareketi vesaire onemli diye genelde onunla yuruyuse cikiyoruz o da tabi yavas oluyor onu hareketten saymiyorum ama bu aksam spor salonuna kayit yaptirmaya gidecegimİyi yapmışsın canım. Her fırsatı değerlendirmek lazım.. sen de bunu çok güzel başarmışsın tebrikler
Oreoya kadar güzelmş.Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğle
6 7 tl barbunya
Bulgur pilavı 3 yk
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
8 yk taze fasulye susuz
3 yk yoğurt
Ara
Avuç içi kadar çekirdek bir tane oreo
Mandalina
Su 2 litre
Hedef güzel.Yok canım kendi kendime bi türlü sağlıklı beslenme tarzı birşeyler yapmaya çalıyorum Bu hafta pek sıkıyım hedefim ortalama 1.5 kilo cumaya kadar
Yapan da saygısızmış yani.Aman aman öyle bi sey okudum ben forumda yengesimi gorumcesimi telefon dan görüyor nickini butun mesajlarini okuyor ailede skandal boşanacak duruma geliyolar,evlerden irak
Gunaydin kizlaar. Yeniden menu bildirimiyle karsinizdayim:)
Oglen: 7 tane kofte, bi parca izgara et (60-70 gr civari), 2-3 kasik haslanmis taze fasulye, yesil salata
Aksam: 150 gr izgara ton baligi, bol salata, 1 kare bitter cikolata
Bugunku spor: 17 bin adim
Dunku spor: 15 bin adim + 30 dk bolgeselCherry Mom
Süperrr ozmaann sende ödem var 15 cm kg de daha çok fark olmalıTeşekkür ederim. Toplamda 15 santim incelmem olmuş.
Gayet güzel gitmiş. Tebrikler.Bir haftalık kara buğday diyetim bitti. 82.7 ile başlamıştım 79.9 olmuşum. Ama regli döneminde olduğum için sonuçtan pek emin değilim. Inşallah cuma günü daha iyi bir sonuç görürüm. Karabuğday diyetine güvendim hedefi de baya sallamışım
Tebrikler canım.. iyi gitmiş incelmen nasıl peki? Ben 4-5 kg verince bir beden düşüyorum sende de bu kilo ile benzer bir durum olmuştur sanırım . Regl nedeniyle biraz daha + görünüyor olduğunu sanıyorumBir haftalık kara buğday diyetim bitti. 82.7 ile başlamıştım 79.9 olmuşum. Ama regli döneminde olduğum için sonuçtan pek emin değilim. Inşallah cuma günü daha iyi bir sonuç görürüm. Karabuğday diyetine güvendim hedefi de baya sallamışım
Artık kalori hesaplaması yapıp spora ağırlık vereceğim karabugdayi da 1 veya 2 öğünümde tüketmeye devam edeceğimGayet güzel gitmiş. Tebrikler.
Bundan sonra devam mı karabuğdaya
Basen 1santim bacak 1santim ince bel 7santim alt karın 3 santim kol 1 santim göğüs 2 santim inceldiTebrikler canım.. iyi gitmiş incelmen nasıl peki? Ben 4-5 kg verince bir beden düşüyorum sende de bu kilo ile benzer bir durum olmuştur sanırım . Regl nedeniyle biraz daha + görünüyor olduğunu sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?