- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #323.701
Çok iyi ya bende dün ölçtüm bakalım 1 hafta sonra sonuç ne olacak:)Basen 1santim bacak 1santim ince bel 7santim alt karın 3 santim kol 1 santim göğüs 2 santim inceldi
Kaptanım çok geçmiş olmuş yangının sebebi belli mi?kızlar kusura bakmayın işyerinde moralimiz çok bozuldu nete giremiyorum önemli bişey olursaCherry Mom e haber verirseniz o bana cepten ulaşır odalarımız girilmeyecek durumda hala
Benim okuduğum kadarıyla belli değil diyorlardı en sonKaptanım çok geçmiş olmuş yangının sebebi belli mi?
çok iyi gidiyorsun bende denicem birazdaha zayıflayayım şu kara buğday olayınıIyi aksamlar bugün kü menüm
Kahvalti
2yk kara buğday yağsız tuzsuz
2yk yoğurt
Ara
2yk kara buğday
Öğle
4 tane mercimek köftesi
Akşam
1 büyük levrek fırında
Yağsız tuzsuz limonlu yeşil salata
45 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
çok iyi gidiyorsun bende denicem birazdaha zayıflayayım şu kara buğday olayını
Valla başta anlamamıştım ama bu karabuğday glutensizmis ben de düşünmeye başladım bulabilirsem alayım tatsız tuzsuz beslenmek tam benlikIyi aksamlar bugün kü menüm
Kahvalti
2yk kara buğday yağsız tuzsuz
2yk yoğurt
Ara
2yk kara buğday
Öğle
4 tane mercimek köftesi
Akşam
1 büyük levrek fırında
Yağsız tuzsuz limonlu yeşil salata
45 dk yürüyüş 30 dk egzersiz
Migrosta bulabilirsinValla başta anlamamıştım ama bu karabuğday glutensizmis ben de düşünmeye başladım bulabilirsem alayım tatsız tuzsuz beslenmek tam benlik
Pişiriyor musun canım buğdayı ? Nette sadece suya koyun 1 gece dursun flan yazmışlar öyle sert kalmaz mıMigrosta bulabilirsin
Aman tanrim ayvacicegi bu nasil bir fotografik hafizahassas konu :) seni universite yillarindan yurttan hatirliyorum ama nasil oldu da sen oldugunu anladim bilmiyorum, sanirim fotograf paylastiktan sonra dikkatimi cekti..
yok canım sabotaj ihtimali var klima da patlamış o kadar yayılma sebebi oymuşKaptanım çok geçmiş olmuş yangının sebebi belli mi?
Bende personelin kullandığı kettle ısıtıcı faln olabilir diye düşünmüştüm masa altlarında falan oluyor ya fark edilmiyorda :/yok canım sabotaj ihtimali var klima da patlamış o kadar yayılma sebebi oymuş
1 su bardağı buğdaya iki su bardağı kaynar su koyup ağzını kapatıyorsun geceden sabaha kadar ıslanıyor. Ben bi gün unutmuştum gündüz yaptım 2-3 sonra ıslanmıştıPişiriyor musun canım buğdayı ? Nette sadece suya koyun 1 gece dursun flan yazmışlar öyle sert kalmaz mı
Benim tam bi kilo inip cikiyo son 3 gundur falan, nasi is anlamadimMaşallah sporlar konuşuyorbeni yine gaza getirdiniz bugün zumbaya gidecektim ders iptal oldu artık evde bişeyler yaparım kilomda halen bir oynama yok ama ilginçtir geçen haftada öyleydi sonra son 1 2. Günde 1 kg gitti yine öyle olur inş
Borsa gibi mübarekBenim tam bi kilo inip cikiyo son 3 gundur falan, nasi is anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?