Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar bugünkü menümü vereyim
Sabah 1 yumurta omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin bir lokma peynir
Öğle
2 parça ızgara tavuk salata ayran ekmek yok
Akşam
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası salata
4 yk yoğurt
Ekmek yok
Şimdi bir Türk kahvesi içiyorum birazdan da şekersiz çay bir tane mandalina ile günü kapatırım su 2.5 litre olacak

Kafam o kadar dolu ki emre bugün sınıfa hiç girmek istemedi yapıştı bana bir iki kere zorla aldılar ağladı sonra eve geldik uyudu uykusunda bile ağladı ne zor süreçmiş insan kendini kötü hissediyor
Benim yeğende başta öyleydi şimdi haftasonu olmasın istiyo inşallah kısa sürer alışma süreci

Haniii sporrrr

Kafam o kadar dolu ki emre bugün sınıfa hiç girmek istemedi yapıştı bana bir iki kere zorla aldılar ağladı sonra eve geldik uyudu uykusunda bile ağladı ne zor süreçmiş insan kendini kötü hissediyor
Böyle böyle alışacak herhalde. Her çocuğun uyum süreci farklı oluyor sanırım ama eninde sonunda hepsi alışıyor..

Bugünkü menüm

sabah
Menemen
2 dilim ekmek

ara
1 su bardağı süt
Mısır gevreği

öğlen
4yk etli bezelye

akşam
4yk makarna
2 dilim et bonfile

su 2 litre olmamıştır bugün

Ya ben de cumartesi sabahı çok iyi bi eksilme gördüm tartıda sonra 3 gündür 100 gr 100gr atıyor moralim düştü hiç kaçamak yapmama rağmen bende anlamadım

Benim yeğende başta öyleydi şimdi haftasonu olmasın istiyo inşallah kısa sürer alışma süreci
İnşallah ya hazır olmadığını bilsem hiç zorlmayacağım gitmese ne olacak kış günü TV ye şimdiden bağımlı hale geldi ve devamlı sıkıntıdan yemek yiyor anne kek anne pasta anne mısır böyle kış bitmez ki . İnş alışır canım bakalım

Ya ben de cumartesi sabahı çok iyi bi eksilme gördüm tartıda sonra 3 gündür 100 gr 100gr atıyor moralim düştü hiç kaçamak yapmama rağmen bende anlamadım
Yok diyprum ya bozma moralini benimde bir anda gitti eğer ki cuma sabahı bir değişiklik olmaz yada az olursa mutlaka aç karna spor yap biz bu taktikle baya eksi gördük baskül de. Sabah ödem flan varsa müthiş gidiyor

Çok yıpratıcı ama böyle de ağlaması fena kafam 2 günde gitti :) az az devamlı bir baş ağrısı hali var
Alışır ama önce sen rahat ol sen alıştığın zaman oda alışır. Yanında konuşma okulla ilgili gitmek istemiyor falan deme durumu o şekild e kabul eder. Stres yapma sen rahatladıkça oda rahatlar. Zor bir süreç ama eninde sonunda alışıyorlar.

Spor çok yapıyorsan kas oranın artmış olabilir. Regl dönemi yaklaşıyor olabilir. Vücut beslenme düzenine alışmış olabilir.

Evet benim rahatlamam lazım zaten stresli bir insanımdır iyice kaygı aldı yürüdü bende. Yanında konuşmuyorum yani dikkat ediyorum olabildiğince hatta gün içinde olumlu olumsuz okuldan da bahsetmiyorum sadece okula doğru yürürken bir kaç şey söylüyorum kapı önündeyim istediğn zMn gel beni öp geri oynamaya ddevam et diyorum am bugün koluma yapıştı resmen

Yaşıda daha küçük çalışmıyorsan kreşe gerek yok bence hayatının yarısı okulda geçecek zaten ilkokuldan 1 yıl önce göndermen yeterli olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…