- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.201
Çok iyi gerçekten7 gün de 82.7 'den 79.9 a düştüm
Şuan hastahaneye gidiyorum aç geleceksin dediler ultrason için ama resmini gördüm cennet elmaları beni bitirdi yaniGünaydın kızlar benim kilo sabit ama bu hafta çok dikkat edeceğim alışverişim buyrun
Herşey çok pahalı ama arada böyle dikkat edersem dengelerim sanırım
Yaaa özür dilerim sever misin ben pek sevmem deŞuan hastahaneye gidiyorum aç geleceksin dediler ultrason için ama resmini gördüm cennet elmaları beni bitirdi yani
Ben çok severim ne faydası oluyor diyette hiç duymamıştımYaaa özür dilerim sever misin ben pek sevmem deama diyet için tüketeceğim :))
O zmaann bol bol ye :)Ben çok severim ne faydası oluyor diyette hiç duymamıştım
Kolay gelsin canım halledersin senn :)Selam kızlar
Bu hafta pek buralarda olmayacağım taşınma işleri nedeniyle.. sabah kilo bildirimi yapamadım şimdi yapayım.. 67 idim sabah.. bu artıdan sen sorumlusun akşam saati çay ile yenilen kurabiyekendime çeki düzen vermeye çalışacağım. Olursa olur olmazsa yeni evde temiz bir sayfa açarım artık :)
Bu fikre katılıyorum.Misafirliğe gitmediğim ve misafir gelmediği sürece daha iyi kontrol edebiliyorum. Rejim yaparken asosyal olmak lazım. Öyle herşey daha kolay olacak.
Kizlar menümü paylasmayi unuttum.
Sabah 1parca peynir 1 parca ekmek 1portakal (ilac icebilmek icin)
Ara ihlamur limonlu
Öğle 1yumurtayla pirasa kavurma 4 patates kizartma 1dilim k.ekmek
Ara sekersiz nescafe
Aksam 1yumurtayla pirasa kavurma 1dilim ekmek çay
Yatarken 1 tatli kasıği karabiberli keciboynuzu özü
2litre suCherry Mom
Hayrola kaptanım.günaydınlarr haftasonu bir sürü aksilik üstüste geldi geçmişi okuyamadım en kısa sürede okuyup aranıza katılacağım
Birşey sormak istiyorum özellikle dennisgo ya en çok ipi o atliyorip atlamak bacaklarinizda incelme yaptı mi. Benim bütün sıkıntım bacaklarla inceltemiyorum bir türlü ☹
Dünkü menüm
Sabah
Öğle
- Küçük bi ekmekle kaşarlı tost
- 1 bardak ayran
Akşam
- 3 kaşık makarna
- 3 kaşık yoğurt
- Yarım elma
- 1 kase mercimek çorbası
- 1 biber dolma
- Yarım portakal
2 lt su
500 ip atlama
45 dk leslie
50 mekikCherry Mom 172 puan canım
Kolay gelsin canım.Selam kızlar
Bu hafta pek buralarda olmayacağım taşınma işleri nedeniyle.. sabah kilo bildirimi yapamadım şimdi yapayım.. 67 idim sabah.. bu artıdan sen sorumlusun akşam saati çay ile yenilen kurabiyekendime çeki düzen vermeye çalışacağım. Olursa olur olmazsa yeni evde temiz bir sayfa açarım artık :)
Kız o nasıl diyet.Yaaa özür dilerim sever misin ben pek sevmem deama diyet için tüketeceğim :))
1 tanesi 60 Kalori ben tarçınlı olarak yarım yiyeceğim. Diyet için çok faydalı canımKız o nasıl diyet.
Bayılırım cennet hurmasına.
kalorisi çok değil mi.
Ara öğün olarak mı yoksa öğün olarak mı tüketeceksin canım.1 tanesi 60 Kalori ben tarçınlı olarak yarım yiyeceğim. Diyet için çok faydalı canım
Ara canım öğlen ve akşam arasına yarım cennet hurmasını küçük küçük doğrayıp 1 çk tarçın atıyorum.Ara öğün olarak mı yoksa öğün olarak mı tüketeceksin canım.
Ben de ekleyebilirim.
Bu günden donra daha da disiplinli diyete devam edeceğim.
Okulda arkadaşlardan fırça yedim bu gün.
Bende evde olduğum zaman ekliyeyim.Ara canım öğlen ve akşam arasına yarım cennet hurmasını küçük küçük doğrayıp 1 çk tarçın atıyorum.
Ayy ben zor yedim yarımı çok tatlı iç bayıyorBende evde olduğum zaman ekliyeyim.
Korkum yarımda kalamıyacağım
O yüzden alsam mı almadan mı arada kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?