Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar benim kilo sabit ama bu hafta çok dikkat edeceğim alışverişim buyrun
Herşey çok pahalı ama arada böyle dikkat edersem dengelerim sanırım
Şuan hastahaneye gidiyorum aç geleceksin dediler ultrason için ama resmini gördüm cennet elmaları beni bitirdi yani

Selam kızlar
Bu hafta pek buralarda olmayacağım taşınma işleri nedeniyle.. sabah kilo bildirimi yapamadım şimdi yapayım.. 67 idim sabah.. bu artıdan sen sorumlusun akşam saati çay ile yenilen kurabiye kendime çeki düzen vermeye çalışacağım. Olursa olur olmazsa yeni evde temiz bir sayfa açarım artık :)

Kolay gelsin canım halledersin senn :)

Misafirliğe gitmediğim ve misafir gelmediği sürece daha iyi kontrol edebiliyorum. Rejim yaparken asosyal olmak lazım. Öyle herşey daha kolay olacak.
Bu fikre katılıyorum.
En büyük problemi msagirlkte yaşıyorsunuz.
Yemeseniz ev sahibi hakaret sayıyor.
Yerseniz kendi rahatsız oluyor.

Afiyet olsun canım.
Hayrola hastamısın.

günaydınlarr haftasonu bir sürü aksilik üstüste geldi geçmişi okuyamadım en kısa sürede okuyup aranıza katılacağım
Hayrola kaptanım.
Önemli değildir inşallah.

Birşey sormak istiyorum özellikle dennisgo ya en çok ipi o atliyor ip atlamak bacaklarinizda incelme yaptı mi. Benim bütün sıkıntım bacaklarla inceltemiyorum bir türlü ☹

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Benim de üst bacak problemim var.
Dyetsyen bana bacakları en güzel pilates ve yürüyüş inceltir demişti.

Günaydın kızlar bugun kontrol tartim.
Cuma 91.40
Pazartesi 90.00 şok tayım .
Eki Görüntüle 2568027

Süper bir sonuç.
Tebrikler.

Süper spor menü.
Afiyet olsun.

Kolay gelsin canım.
Hemencecik bitiversin.
Gel aramıza.

1 tanesi 60 Kalori ben tarçınlı olarak yarım yiyeceğim. Diyet için çok faydalı canım
Ara öğün olarak mı yoksa öğün olarak mı tüketeceksin canım.
Ben de ekleyebilirim.
Bu günden donra daha da disiplinli diyete devam edeceğim.
Okulda arkadaşlardan fırça yedim bu gün.

Ara öğün olarak mı yoksa öğün olarak mı tüketeceksin canım.
Ben de ekleyebilirim.
Bu günden donra daha da disiplinli diyete devam edeceğim.
Okulda arkadaşlardan fırça yedim bu gün.
Ara canım öğlen ve akşam arasına yarım cennet hurmasını küçük küçük doğrayıp 1 çk tarçın atıyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
Geçen haftadan beri kendimi kaybetmiş durumdayım. Kardeşimin bebeği oldu, hala oldum. Yardımcı olabilmek adına 2 haftadır gidip geliyorum. E kızımın da okul işleri var bir de al-bırak, oyun oyna, aktivite yap derken bir de demirim çok düşüktü artık sürünüyordum. 2 gün önce demir iğnesi yaptırdım gözüm açıldı resmen. Şimdi B ve D vitaminlerine de başladım. Daha iyiyim. Geçen hafta o halsizlikle ve ömrümün yollarda geçmesi sebebi ile diyeti bırakmaya meyillendim ve diyetisyen randevumu iptal ettim. Bu hafta Çarşamba günü gideceğim yeniden kontrole. Kilo aldığımı düşünmüyorum ama vermedim de... Durumdan haberdar ederim. Bu hafta toparlanıyorum ve söylediğiniz gibi ne kadar asosyal olursan o kadar düzene giriyorsun. Sanırım asosyal olacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…