Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlarr canım
Ama bu menü hiç olmamış aman dikkat
Simit içli köfte ve spor yok

Sen bilirsin canım
Daha önce denediğim hem kilo verdim hem de hiç zorlanmadım. Bişeyleri yemem yasak dediğim an kendime rejim olayına giremiyorum. Yeni başladığım için de hemen sıkılıp bırakmamak için kendime en kolay gelen yolları seçiyorum. Spora yükleniyorum. Ömrüm rejim yapmakla geçti çok sıkıldım artık

Haklısın benimde öyle valla
Herkesin yapısı farklı tabi sıkılıp hemen bırakıyorsan evet daha uzun soluklu olaiblir böyle. Sen sadece sıklığını azaltabilirsin galiba öyle daha mantıklı olur cumartesi pazar değilde sadece pazar kaçamaklı gibi ..

Bende menümü yazayım
Sabah çok üşendim ayılamadım en kolay tost geldi tam bugday ekmeğinden tost
Ara mandalina
Öğlen 1 koca tabak haşlanmış brokoli karnıbahar üstüne yoğurt
Akşam 1 tbk etli türlü ve 3 YK yoğurt

Spor bugün yok maalesef olursa yazarım belli olmaz yapmadan yatınca birşeyler dürtüyor uyuyamıyorum

Misafirliğe gitmediğim ve misafir gelmediği sürece daha iyi kontrol edebiliyorum. Rejim yaparken asosyal olmak lazım. Öyle herşey daha kolay olacak.

Kizlar menümü paylasmayi unuttum.

Sabah 1parca peynir 1 parca ekmek 1portakal (ilac icebilmek icin)

Ara ihlamur limonlu

Öğle 1yumurtayla pirasa kavurma 4 patates kizartma 1dilim k.ekmek

Ara sekersiz nescafe

Aksam 1yumurtayla pirasa kavurma 1dilim ekmek çay

Yatarken 1 tatli kasıği karabiberli keciboynuzu özü
2litre su Cherry Mom

Gunaydin kizlaaar. Bugunku menum de biraz karisik ama usenmeyip yazicam:)

Sabah: 4 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim muz, 1 kivi, 2 kasik sekersiz granola
Aksam: 200 gr kuzu sis, 5 kasik acili ezme, 4 kasik haydari, 1 tane dusuk karbonhidratli lavas, 1 bira
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor: 8 bin adim, 40 dk agirlik calismasi Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…