- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.181
İyi akşamlarr canımİyi akşamlar kızlar
Bu gün ki menüm
Sabah 2 dilim peynir omlet yarım 1 simit ekmek 1 çaykaşığı bal
Öğle 3 adet içli köfte kızarmış
Akşam avuç içi kadar et koca bi kase salata
2 lt su bardak işe yaradı
Sen bilirsin canımHer yolu deniyorum hangisi işe yararsa oradan devam edeceğim.
Daha önce denediğim hem kilo verdim hem de hiç zorlanmadım. Bişeyleri yemem yasak dediğim an kendime rejim olayına giremiyorum. Yeni başladığım için de hemen sıkılıp bırakmamak için kendime en kolay gelen yolları seçiyorum. Spora yükleniyorum. Ömrüm rejim yapmakla geçti çok sıkıldım artıkSen bilirsin canım
Haklısın benimde öyle vallaDaha önce denediğim hem kilo verdim hem de hiç zorlanmadım. Bişeyleri yemem yasak dediğim an kendime rejim olayına giremiyorum. Yeni başladığım için de hemen sıkılıp bırakmamak için kendime en kolay gelen yolları seçiyorum. Spora yükleniyorum. Ömrüm rejim yapmakla geçti çok sıkıldım artık
Misafirliğe gitmediğim ve misafir gelmediği sürece daha iyi kontrol edebiliyorum. Rejim yaparken asosyal olmak lazım. Öyle herşey daha kolay olacak.Haklısın benimde öyle valla
Herkesin yapısı farklı tabi sıkılıp hemen bırakıyorsan evet daha uzun soluklu olaiblir böyle. Sen sadece sıklığını azaltabilirsin galiba öyle daha mantıklı olur cumartesi pazar değilde sadece pazar kaçamaklı gibi ..
Aynen aynen ne dışarda ymeek yiyeceksin ne de misafir. Millet nasıl dengeliyor bilmiyorumMisafirliğe gitmediğim ve misafir gelmediği sürece daha iyi kontrol edebiliyorum. Rejim yaparken asosyal olmak lazım. Öyle herşey daha kolay olacak.
Ben her oglen disarida yedigim icin alistim artik. En rahati salata, bazen icindeki etin (ya da tavugun) porsiyonunu da duble koyduruyorum, al sana dengeli bi menu:)Aynen aynen ne dışarda ymeek yiyeceksin ne de misafir. Millet nasıl dengeliyor bilmiyorum
Ben daha eksi görmedim cumaya kadar felaket sıkmam lazım2 gundur saglam yememe ragmen bu sabah tartida az da olsa eksi gordum. Ogleden sonra da regl oldum. Belki cumaya odemi atinca guzel bi eksi gorebilirim
Normalde oyle 1-2 gunde ben de gormuyodum ama bu sefer tarti yuzume gulduBen daha eksi görmedim cumaya kadar felaket sıkmam lazım
Darısı başımaNormalde oyle 1-2 gunde ben de gormuyodum ama bu sefer tarti yuzume guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?