- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.381
1. takyon
2. ferihann
3. esw
4. A m o n r a
5. Ebrehe
6, shelly
evt kızlar bu kadarız burda begüm zaten söyledi gelmiyeceğini elakerem yok gelmemiş senanaz izinli atceken2005 yok elakerem galiba bu hafta diskalifiye olacak gibime geliyor
kızlar bu şekildede birbirimize yeteriz diye düşünüyorum elakerem zaten çok bi paylaşım yapmadı ve katkı sağlamadı o yüzden
ELAKEREM DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR [
GERİYE KALAN SENANAZ ZATEN İZİNLİ ESRA NEDEN GELMEDİ ACABA ??
kaçamaklar için çok sıkmayalım bence arkadaşlar çünkü hepimiz arada kaçamak yapabiliyoruz . tabi hemfilkir olmalıyız .
nasılsınız kardeş takımnasıl gidiyoo diyet inş bol bol kilo veriyosunuzdur
ben ve kızım rahatsızdım takyon ve ferihan arkadaşıma cok teşekkür ediyorum iyi dilekleri içinn cok mutlu oldumm
bol paylaşımlar kızlar :92:
bizim takımada beklerizz öpüyorumm hepinizi
evet canım haklsısın genel sohbet ederiz haftada birgün dediğin gibi hafta sonları zorunlu olmasın her akşam toplanmamaız zaten mümkün değil misafir olur yada gideceğimiz yerler olur sadece müsait olduğumuz her akşam toplanırız saat 9 da felan geliriz akşamalrıbende öyle düşünüyorum canım haftasonları herkeizn kendince işi oluyor eviyle eşiyle ailesiyle vs o yüzden muaf olsun ve akşamları belli bir saat burada toplanma sohbet saarti olsun ama zorunlu gelmeler olmasın ben her akşam için söz veremem ancak sık sık gelmeye çalışırım sizleirn hoş sohbetinden mahrum kalmamak adına birde haftada bir akşam belilrliyelim herkeze uyan o akşam hepimiz toplanmaya çalışalım ve genel bir haftalık sohbet olsun . Paylaşımlar dahada artar
yok burcucum o kadreş takımızdan ela :))rumuzu değişmiş sanırım, bir ela gözüküyor aşağıda ama :)
evet elif bende bugün birini çağırdım inşallah gelirse gelir yinede başvurular oldukça çağırırım burayatakıma taze kanlar mı davet etsek gülsüm
tabi sen daha iyi bilirsin ama yenilik iyidir.
nasılsınız kardeş takımNasıl gidiyoo diyet inş bol bol kilo veriyosunuzdur
Ben ve kızım rahatsızdım takyon ve ferihan arkadaşıma cok teşekkür ediyorum iyi dilekleri içinn cok mutlu oldumm
Bol paylaşımlar kızlar :92:
Bizim takımada beklerizz öpüyorumm hepinizi
arkadaşlar bence çok aşırı kalabalık olmayalım kaç kişiyiz tam bilemiyorum ama 10 kişi varız sanırım ve şimdilik 10 kişi bu takımı bol paylaşımla ayakta tutabilir ve çok iyi yerlererde getirebilir eğer çok eksilirsek zaten taze kanlar gerekir takıma siz ne diyorsunuz
Kızlar ben de kaptanımızın kurallarına katılıyorum. Hafta sonu için zorunluluk olmasın ama gelebilen gelir yine. Akşam gelebilecek olanlarla yine de kabaca bir saat belirleyelim gelebilen o saatte burda olmaya çalışsın. 10 gibi olabilir mesela. geç diyosanız 9 da olur. ama akşam benim sporum var eve gelişim vs 8 oluyo. Onun dışında kaçamak yapanlara ceza verilsin mutlaka, yola gelemeyiz yoksa biz :)
Benim akşam yemeği niyetine yediğim hamur işi hzeyanını okumadınız sanırım. ama telafi edicem dedim bakalım.
pınarcım zaten yapan kendine yapar iki hafta boyunca kilo veremeyen zaten diskalifiye edilecek yiyeceklerimizi ona göre dengeliycez artıkkaçamaklar için çok sıkmayalım bence arkadaşlar çünkü hepimiz arada kaçamak yapabiliyoruz . Tabi hemfilkir olmalıyız .
yok ben akşamı kasdetmiştim ama gördüm aşağıda gelmiş :))esra bugün burdaydı ya
gülhancım zaten diskalifiye edilmek en büyük ceza diye düşünüyorum ona göre belirliycez yiyeceklerimizikızlar ben de kaptanımızın kurallarına katılıyorum. Hafta sonu için zorunluluk olmasın ama gelebilen gelir yine. Akşam gelebilecek olanlarla yine de kabaca bir saat belirleyelim gelebilen o saatte burda olmaya çalışsın. 10 gibi olabilir mesela. Geç diyosanız 9 da olur. Ama akşam benim sporum var eve gelişim vs 8 oluyo. Onun dışında kaçamak yapanlara ceza verilsin mutlaka, yola gelemeyiz yoksa biz :)
benim akşam yemeği niyetine yediğim hamur işi hzeyanını okumadınız sanırım. Ama telafi edicem dedim bakalım.
pınar şu anda 9 kişiyiz zaten üstlimit 12 bakalım deneme amaçlı bikaç üye çağırabiliriz zaten hemen listeye girilmiyor deneme süresi var ona göre hep beraber karar veririzarkadaşlar bence çok aşırı kalabalık olmayalım kaç kişiyiz tam bilemiyorum ama 10 kişi varız sanırım ve şimdilik 10 kişi bu takımı bol paylaşımla ayakta tutabilir ve çok iyi yerlererde getirebilir eğer çok eksilirsek zaten taze kanlar gerekir takıma siz ne diyorsunuz
hayırlı olsun burcucum :)))oh çok güzel kararlar aldık arkadaşlar, hepimiz için hayırlı olsun
gördüm esracım :)) hoşgeldincanım burdayım yorumları okumaktan yzmaya fırsat bulamıyorum
Takımcığım herkes burdayken muhabbet süper oldu ama gözümden uyku akıyor, daha duş alacağım. Müsaadenizle ben kaçsam?
Öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?