Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar biz başlayalım, gülsüm nasılsa gelir.

Sorunlarımızı dile getirelim, çözüm için önerilerde bulunalım, kararlar alalım. ne dersiniz?

ama şu var kadınları aşağılıyor biraz rahatsız edici tabiki ve osmanlıyı kötü gösteriyor tepki çekebilir bir süre sonra belki

ama şu var kadınları aşağılıyor biraz rahatsız edici tabiki ve osmanlıyı kötü gösteriyor tepki çekebilir bir süre sonra belki

canım osmanlının gerçeği bu ama ben de biraz önce eşime aynı şeyleri söyledim, çok çirkin
romanlarda bu kadar rahatsız etmiyo insanı
ben daha geçen hafta mihrimahı bitirdim, süleyman ve hürremin kızı, çok güzeldi, hürrem de var bende ama daha okumadım onu

Arkideşler, şimdi sorunları dile getirirsek;

az paylaşım olması

bazı günler foruma hiç uğranılmaması

menülere yorum yazılmaması

paylaşımların sadece diyetle ilgili olması ve sıkıcı olmaya başlaması böylece çok da çekici hale gelmemesi

siz de ekleyin.

kızlaaaaarrr kocamın hezeyanına uğradım yaaaaa hergün evden çıkmayan adam bugün saat sekizbuçukta geldi yemeğini verdim çayını verdim yaa bi bırakmadı gelim zorla gitti işinin başına koşa koşa geldim eeee hani çay kahve pasta börek yokmu yaaa

Hoşgeldin kaptan. Biz biraz başlayalım dedik ben sorunları yazarak başlayalım diyorum. Bi de herkes kendini yazsın gündüzcülerden mi gececilerden mi?

Ben başlayayım; gündüz okulda olduğum için internete girmem her zmaan mümkün olamayabiliyo ama akşam büyük oranda burda olabiliyorum.

Ayrıntı vereceksek de gün gün yazabiliriz isterseniz. mesela çarşamba sabah okulum geç başlıyo geliyorum sonra perşembe öğlene kadar sonrasında burda olabiliyorum gibi.

evet osmanlının gerçeği bu ama bir şekilde örtbas edilebiliyordu ama şimdi dizide çok çirkin bir görüntüye sahip bende safiye sultanı okumuştum okurken görkemli osmanlı insanın hoşuna gidiyor barbarlıklar bu kadar rahatsız etmiyor ama ı şu dizide çok rahatsız edici en basit harem ağaları bile ne kadar kötü gösteriyor .

hoşgeldin gülsümcüm çay ikram edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…