- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.361
evet kızlar konumuza dönelim mi dizi de bitti
Selam kızlar gelelim toplantımızın ana maddesine hepimizinde bildiği gibi burada bulunammaızın esas nedeni kilo vermek tek başımıza kilo veremdiğimiz ve takım ruhuna ihtiyaç duyduğumuz için bu yola başvuranlardanız bizde son zamanlarda takımımızın durumu malum paylaşım yok birlik yok takım ruhu yok çok sıkıcı bir ortam halini aldı maalesef takımımız şu andan itibaren yeni bir döneme girelim istiyorum artık paylaşımlarımız daha sık olsun birbirimize biraz daha çok ilgi gösterelim yorumlarımızı artıralım ben genel olarak şöyle bir liste hazırladım kızlar sizlerdende yorum bekliyorum şimdi bakın ve istediğiniz madde varsa ekleyelim yada değiştirelim ama ve ama lütfen kurallara uyalım eğer yok ben hergün gelemem paylaşım yapamam diyen arkadaşımız varsa saygı gösteririz üyemiz olarak değilde arkadaşımız olarak yanımızda olmaya devam eder karar sizlerin kızlar şimdi listemiz şöyle
MADDE-1 =2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir…
MADDE-2=hafta içinde toplamda 2 gün mazeretsiz gelmeyen üyeye uyarı cezası verilir
MADDE-3=2 hafta boyunca hiç kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
MADDE-4= 2 hafta üst üste kilo alan üye diskalifiye edilir
MADDE-5=herkes hergün menüsünü yazmak zorundadır ve diğer üyelerin menülerine yorum yazmak zorundadır
Ve gün içerisinde foruma gelindiğinde sadece yediğini içtiğini yazıp çıkmak yok herkes birbirine yorum yazmak zorundadır .
tamam shelly cim o zaman sen akşamları gelirsin ve gün içinde ne olmuş ne bitmiş kontrol eder yorum yaparsın ama haftada en az bir kez saat belirleyip toplanıp sophbet edelim derim benHoşgeldin kaptan. Biz biraz başlayalım dedik ben sorunları yazarak başlayalım diyorum. Bi de herkes kendini yazsın gündüzcülerden mi gececilerden mi?
Ben başlayayım; gündüz okulda olduğum için internete girmem her zmaan mümkün olamayabiliyo ama akşam büyük oranda burda olabiliyorum.
Ayrıntı vereceksek de gün gün yazabiliriz isterseniz. mesela çarşamba sabah okulum geç başlıyo geliyorum sonra perşembe öğlene kadar sonrasında burda olabiliyorum gibi.
hoşbulduk pınarcım kız kuru kuru çay olmuyor diyet bisküvi felan yokmu yaahoşgeldin gülsümcüm çay ikram edeyim
tamam elifcim yeterki kurallara uyalım hergün girelim de saat farketmez sonuçta ikiye ayrılmış durumdayız gündüzcüler ve akşamcılar olarakben iş yerinde dış görevde olmadıkça müsaitim biliyosunuz
dış görevde olunca imkansıza yakın oluyo kk ya gelmem
ama akşamları rahatlıkla telafi edebilirim
Selam kızlar gelelim toplantımızın ana maddesine hepimizinde bildiği gibi burada bulunammaızın esas nedeni kilo vermek tek başımıza kilo veremdiğimiz ve takım ruhuna ihtiyaç duyduğumuz için bu yola başvuranlardanız bizde son zamanlarda takımımızın durumu malum paylaşım yok birlik yok takım ruhu yok çok sıkıcı bir ortam halini aldı maalesef takımımız şu andan itibaren yeni bir döneme girelim istiyorum artık paylaşımlarımız daha sık olsun birbirimize biraz daha çok ilgi gösterelim yorumlarımızı artıralım ben genel olarak şöyle bir liste hazırladım kızlar sizlerdende yorum bekliyorum şimdi bakın ve istediğiniz madde varsa ekleyelim yada değiştirelim ama ve ama lütfen kurallara uyalım eğer yok ben hergün gelemem paylaşım yapamam diyen arkadaşımız varsa saygı gösteririz üyemiz olarak değilde arkadaşımız olarak yanımızda olmaya devam eder karar sizlerin kızlar şimdi listemiz şöyle
MADDE-1 =2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir…
MADDE-2=hafta içinde toplamda 2 gün mazeretsiz gelmeyen üyeye uyarı cezası verilir
MADDE-3=2 hafta boyunca hiç kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
MADDE-4= 2 hafta üst üste kilo alan üye diskalifiye edilir
MADDE-5=herkes hergün menüsünü yazmak zorundadır ve diğer üyelerin menülerine yorum yazmak zorundadır
Ve gün içerisinde foruma gelindiğinde sadece yediğini içtiğini yazıp çıkmak yok herkes birbirine yorum yazmak zorundadır .
evet burçak sen sürekli burdasın görüyorum seni ama tek başınaydın imdiye kadar bundan sonra inşallah hepimiz burdayızkızlar ben de gece veya gündüz müsait oldukça giriyorum, zaten girenlerde bunun farkındadıtr, çoğunlukla burdayım çünkü
teşekkür ederim elifcimimzamı atıyorum onaylıyorum
eklemek istediğim bişey yok
haklısın canım akşamları alalım elimize çayımızı en azından yarım saat toplanalım kim gelebilirse günlük soohbet ederizBen de bu sabah yazmıştım durumumu, gündüz yoğunluktan, akşam da yorgunluktan giremiyorum.
Benim şöyle bir önerim olacak, gün içinde fırsat buldukça girelim ama akşamları da belli bir saatte buluşmaya çalışalım. O zaman sohbet edebiliriz, diğer türlü çok dağınık oluyor ve her şeye yorum yazamayabiliyoruz.
Çoğunluk burada olursa sohbeti ben de kaçırmak istemem, mutlaka burada bulunurum eğer evdeysem.
burçak bak ben onu unutmuştum yi oldu hatırlattığın bu konuda çok katı olmayalım diyorum çünki bazen elimizde olmadan eşimizin yada annemizin zoruylada yiyoruz genel olarak zaten 2 hafta boyunca kilo veremeyen yada kilo alan kişi diskalifiye olacak artık varsın kendi düşünsün ne yiyip ne içeceğinigülsümcüm kaçamaklarla ilgili bi düşüncen var mı peki?
pınar hafta sonları muaf oalım diyorum yani yine gelelim ama bi zorlama olmasın müsait oalanlar gelsin sadece çünki tail temizlik oluyor ne bilim iş güç oluyor yinede size bırakıyorum kararı haftasonu cumartesi pazar zorunluluk olmasın ama yinede gelebilenler gelsin siz ne diyorsunuz ?kendi adıma iş yerinde gündüz yoğun olmazsam daha dikkatli olarak paylaşımlarımı daha sık yaparım akşamlarıda elimden geldiğince sık girmeye çabalarım . yalnız hafta sonları özellikle pazar günleri giremeyebiliyorum . o günler için mazeretmi bildirmek gerekiyor
inşaAllah canım teşekkür ederimBen de bu kararnameyi imzalıyorum. Çok güzel olmuş, umarım hepimizin motivasyonuna katkıda bulunacak.
burçak bak ben onu unutmuştum yi oldu hatırlattığın bu konuda çok katı olmayalım diyorum çünki bazen elimizde olmadan eşimizin yada annemizin zoruylada yiyoruz genel olarak zaten 2 hafta boyunca kilo veremeyen yada kilo alan kişi diskalifiye olacak artık varsın kendi düşünsün ne yiyip ne içeceğini
pınar hafta sonları muaf oalım diyorum yani yine gelelim ama bi zorlama olmasın müsait oalanlar gelsin sadece çünki tail temizlik oluyor ne bilim iş güç oluyor yinede size bırakıyorum kararı haftasonu cumartesi pazar zorunluluk olmasın ama yinede gelebilenler gelsin siz ne diyorsunuz ?
inşaAllah canım teşekkür ederim
şu an bile sayımız tam değil ama
elakerem yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?