Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar ben adıma şunu söyleyeyim gündüz iş yerindeyim ve işlerin yoğun olup olmayacağı belli olmuyor iş yoğun olmazsa takımda olabiliyorum eğer birileri varsa sohbet yada diyet adına konuşmalar oluyor nadir olsada ama şu varki akşamları yetişemiyorum eve gelip yemek bulaşık iişler derken akşamları buraya girmek sıkıntılı olabiliyor yinede fırsat buldukça dikkat etmeye çalışacağım

Selam kızlar gelelim toplantımızın ana maddesine hepimizinde bildiği gibi burada bulunammaızın esas nedeni kilo vermek tek başımıza kilo veremdiğimiz ve takım ruhuna ihtiyaç duyduğumuz için bu yola başvuranlardanız bizde son zamanlarda takımımızın durumu malum paylaşım yok birlik yok takım ruhu yok çok sıkıcı bir ortam halini aldı maalesef takımımız şu andan itibaren yeni bir döneme girelim istiyorum artık paylaşımlarımız daha sık olsun birbirimize biraz daha çok ilgi gösterelim yorumlarımızı artıralım ben genel olarak şöyle bir liste hazırladım kızlar sizlerdende yorum bekliyorum şimdi bakın ve istediğiniz madde varsa ekleyelim yada değiştirelim ama ve ama lütfen kurallara uyalım eğer yok ben hergün gelemem paylaşım yapamam diyen arkadaşımız varsa saygı gösteririz üyemiz olarak değilde arkadaşımız olarak yanımızda olmaya devam eder karar sizlerin kızlar şimdi listemiz şöyle

MADDE-1 =2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir…
MADDE-2=hafta içinde toplamda 2 gün mazeretsiz gelmeyen üyeye uyarı cezası verilir
MADDE-3=2 hafta boyunca hiç kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
MADDE-4= 2 hafta üst üste kilo alan üye diskalifiye edilir
MADDE-5=herkes hergün menüsünü yazmak zorundadır ve diğer üyelerin menülerine yorum yazmak zorundadır
Ve gün içerisinde foruma gelindiğinde sadece yediğini içtiğini yazıp çıkmak yok herkes birbirine yorum yazmak zorundadır .

ben iş yerinde dış görevde olmadıkça müsaitim biliyosunuz
dış görevde olunca imkansıza yakın oluyo kk ya gelmem
ama akşamları rahatlıkla telafi edebilirim

kızlar ben de gece veya gündüz müsait oldukça giriyorum, zaten girenlerde bunun farkındadıtr, çoğunlukla burdayım çünkü

imzamı atıyorum onaylıyorum
eklemek istediğim bişey yok

Ben de bu sabah yazmıştım durumumu, gündüz yoğunluktan, akşam da yorgunluktan giremiyorum.

Benim şöyle bir önerim olacak, gün içinde fırsat buldukça girelim ama akşamları da belli bir saatte buluşmaya çalışalım. O zaman sohbet edebiliriz, diğer türlü çok dağınık oluyor ve her şeye yorum yazamayabiliyoruz.

Çoğunluk burada olursa sohbeti ben de kaçırmak istemem, mutlaka burada bulunurum eğer evdeysem.

tamam shelly cim o zaman sen akşamları gelirsin ve gün içinde ne olmuş ne bitmiş kontrol eder yorum yaparsın ama haftada en az bir kez saat belirleyip toplanıp sophbet edelim derim ben
hoşgeldin gülsümcüm çay ikram edeyim
hoşbulduk pınarcım kız kuru kuru çay olmuyor diyet bisküvi felan yokmu yaa
ben iş yerinde dış görevde olmadıkça müsaitim biliyosunuz
dış görevde olunca imkansıza yakın oluyo kk ya gelmem
ama akşamları rahatlıkla telafi edebilirim
tamam elifcim yeterki kurallara uyalım hergün girelim de saat farketmez sonuçta ikiye ayrılmış durumdayız gündüzcüler ve akşamcılar olarak

kendi adıma iş yerinde gündüz yoğun olmazsam daha dikkatli olarak paylaşımlarımı daha sık yaparım akşamlarıda elimden geldiğince sık girmeye çabalarım . yalnız hafta sonları özellikle pazar günleri giremeyebiliyorum . o günler için mazeretmi bildirmek gerekiyor

Ben de bu kararnameyi imzalıyorum. Çok güzel olmuş, umarım hepimizin motivasyonuna katkıda bulunacak.

kızlar ben de gece veya gündüz müsait oldukça giriyorum, zaten girenlerde bunun farkındadıtr, çoğunlukla burdayım çünkü
evet burçak sen sürekli burdasın görüyorum seni ama tek başınaydın imdiye kadar bundan sonra inşallah hepimiz burdayız
imzamı atıyorum onaylıyorum
eklemek istediğim bişey yok
teşekkür ederim elifcim
haklısın canım akşamları alalım elimize çayımızı en azından yarım saat toplanalım kim gelebilirse günlük soohbet ederiz

Kimimizin akşam kaçamakları oluyor, akşam buluşursak bunu da engelleriz gibme geliyor, göz göre göre kimse kaçamak yapmaz böylelikle :)

kızlar çayın yanında diyet bisküvide ikram edebilirim .

gülsümcüm bu çok güzel bir fikir canım haftanın belli bir akşamı ortak bir gün belirliyelim ve herkez gelmeye çalışsın güzel bir paylaşım ve sohbet ortamı olur hemde toplantı yapılması gerekiyorsa konuşulması greerkn şeylerde konuşulur .

gülsümcüm kaçamaklarla ilgili bi düşüncen var mı peki?
burçak bak ben onu unutmuştum yi oldu hatırlattığın bu konuda çok katı olmayalım diyorum çünki bazen elimizde olmadan eşimizin yada annemizin zoruylada yiyoruz genel olarak zaten 2 hafta boyunca kilo veremeyen yada kilo alan kişi diskalifiye olacak artık varsın kendi düşünsün ne yiyip ne içeceğini
pınar hafta sonları muaf oalım diyorum yani yine gelelim ama bi zorlama olmasın müsait oalanlar gelsin sadece çünki tail temizlik oluyor ne bilim iş güç oluyor yinede size bırakıyorum kararı haftasonu cumartesi pazar zorunluluk olmasın ama yinede gelebilenler gelsin siz ne diyorsunuz ?
Ben de bu kararnameyi imzalıyorum. Çok güzel olmuş, umarım hepimizin motivasyonuna katkıda bulunacak.
inşaAllah canım teşekkür ederim

akşam toplanma fikrine ben de katılıyorum
ayrıca burcunun dediği gibi böylece kaçamaklar da azalır
bide kızlar diyet bisküvilerin böyle limonlu olanlarını falan yemeyin, içinde tatlandırıcı olduğu için iştah açıyomuş onlarda,sade olanları tercih edin

1. takyon
2. ferihann
3. esw
4. A m o n r a
5. Ebrehe
6, shelly
evt kızlar bu kadarız burda begüm zaten söyledi gelmiyeceğini elakerem yok gelmemiş senanaz izinli atceken2005 yok elakerem galiba bu hafta diskalifiye olacak gibime geliyor

bende öyle düşünüyorum canım haftasonları herkeizn kendince işi oluyor eviyle eşiyle ailesiyle vs o yüzden muaf olsun ve akşamları belli bir saat burada toplanma sohbet saarti olsun ama zorunlu gelmeler olmasın ben her akşam için söz veremem ancak sık sık gelmeye çalışırım sizleirn hoş sohbetinden mahrum kalmamak adına birde haftada bir akşam belilrliyelim herkeze uyan o akşam hepimiz toplanmaya çalışalım ve genel bir haftalık sohbet olsun . paylaşımlar dahada artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…