- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.221
Kolay gelsiin hemencecik yerleşirsin umarımSelam kızlar
Bu hafta pek buralarda olmayacağım taşınma işleri nedeniyle.. sabah kilo bildirimi yapamadım şimdi yapayım.. 67 idim sabah.. bu artıdan sen sorumlusun akşam saati çay ile yenilen kurabiyekendime çeki düzen vermeye çalışacağım. Olursa olur olmazsa yeni evde temiz bir sayfa açarım artık :)
Aaaa gözünüz aydın canım :)Arkadaşlar Merhaba,
Geçen haftadan beri kendimi kaybetmiş durumdayım. Kardeşimin bebeği oldu, hala oldum.Yardımcı olabilmek adına 2 haftadır gidip geliyorum. E kızımın da okul işleri var bir de al-bırak, oyun oyna, aktivite yap derken bir de demirim çok düşüktü artık sürünüyordum. 2 gün önce demir iğnesi yaptırdım gözüm açıldı resmen. Şimdi B ve D vitaminlerine de başladım. Daha iyiyim. Geçen hafta o halsizlikle ve ömrümün yollarda geçmesi sebebi ile diyeti bırakmaya meyillendim ve diyetisyen randevumu iptal ettim. Bu hafta Çarşamba günü gideceğim yeniden kontrole. Kilo aldığımı düşünmüyorum ama vermedim de... Durumdan haberdar ederim. Bu hafta toparlanıyorum ve söylediğiniz gibi ne kadar asosyal olursan o kadar düzene giriyorsun. Sanırım asosyal olacağım artık.
Asil sende ne var ne yokNabersiniiz?
Ben bildiğiniz sabırsızlık ile boğuşmacalardayımAsil sende ne var ne yok
Her haftasonu gibiBen bildiğiniz sabırsızlık ile boğuşmacalardayımkan da verdim nasipse sağlıkla ilerlerse iyi gidiyo sen nasılsıın
Evet çok şükür kanda da pozitif ama bakalım sağlıklı ilerler inşallahHer haftasonu gibi
Yani sonucu da aldinmi kesinmi
Oyy kuzum inş ne zMann gideceksin doktora ? Kanda değer kaç çıktı detaylı anlatBen bildiğiniz sabırsızlık ile boğuşmacalardayımkan da verdim nasipse sağlıkla ilerlerse iyi gidiyo sen nasılsıın
Ayy cok sevindim saglikla dogur insallahEvet çok şükür kanda da pozitif ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah
Haftasonları hem çok güzel hem çok kötüüü
Doktora sonucu attım ne diyecek bilmiyorum henüüzOyy kuzum inş ne zMann gideceksin doktora ? Kanda değer kaç çıktı detaylı anlat
Yaa amiin inşallah sağlıkla ilerler de nasip olurAyy cok sevindim saglikla dogur insallah
Çok şükür evet hergün kaç katına çıkacak o değer maşallahDoktora sonucu attım ne diyecek bilmiyorum henüüzbeta 68,5 çıktı. Ama tahminimce keseye daha 10-15 gün var olsun ben kandaki değeri görünce epey rahatladım en azından
Yaa amiin inşallah sağlıkla ilerler de nasip olur
Menü spor harika canım.Merhaba iyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 tk kadar lor peyniri
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Ara
2 kayısı
Akşam
5 köfte
1 kase yoğurt
3 lt su
35 dk cardio
1 saat 15 dk yürüyüş
500 ip
Sağol teyzesi:) biz bugün iyiydik artık ağlama sızlama yok maşallah öğle yemeğine kadar kaldı yarın kahvaltıdan itibaren gideceğiz bakalım hiç kahvaltıya katılmamıştı adım adım ilerliyoruz :))Heh şöyle keyiflendirin beni.
Cherry Mom senin yavrus neler yapti bugun bakalim,
Resmide minnos kendi gibi
Pawlover la sen yeniden dogurtacaksiniz banaSağol teyzesi:) biz bugün iyiydik artık ağlama sızlama yok maşallah öğle yemeğine kadar kaldı yarın kahvaltıdan itibaren gideceğiz bakalım hiç kahvaltıya katılmamıştı adım adım ilerliyoruz :))
Yaaaa bende öyle olacak mıyım acaba :) eskiden 3 4 çocuğum olsun diyen ben şimdi o defterleri kapadımPawlover la sen yeniden dogurtacaksiniz banaozledim küçüklük lerini,parklarin onunden gecerken gozum kayiyo hep yaa
Himm tahminen ya 2021 de yada emre 10 yaşındayken dogugursun bi tane dahaYaaaa bende öyle olacak mıyım acaba :) eskiden 3 4 çocuğum olsun diyen ben şimdi o defterleri kapadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?