- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.241
Hadi inşallah annesi.Sağol teyzesi:) biz bugün iyiydik artık ağlama sızlama yok maşallah öğle yemeğine kadar kaldı yarın kahvaltıdan itibaren gideceğiz bakalım hiç kahvaltıya katılmamıştı adım adım ilerliyoruz :))
Kız bende kapattım ama hiç özlemedim.Pawlover la sen yeniden dogurtacaksiniz banaozledim küçüklük lerini,parklarin onunden gecerken gozum kayiyo hep yaa
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen haftadan beri kendimi kaybetmiş durumdayım. Kardeşimin bebeği oldu, hala oldum.Yardımcı olabilmek adına 2 haftadır gidip geliyorum. E kızımın da okul işleri var bir de al-bırak, oyun oyna, aktivite yap derken bir de demirim çok düşüktü artık sürünüyordum. 2 gün önce demir iğnesi yaptırdım gözüm açıldı resmen. Şimdi B ve D vitaminlerine de başladım. Daha iyiyim. Geçen hafta o halsizlikle ve ömrümün yollarda geçmesi sebebi ile diyeti bırakmaya meyillendim ve diyetisyen randevumu iptal ettim. Bu hafta Çarşamba günü gideceğim yeniden kontrole. Kilo aldığımı düşünmüyorum ama vermedim de... Durumdan haberdar ederim. Bu hafta toparlanıyorum ve söylediğiniz gibi ne kadar asosyal olursan o kadar düzene giriyorsun. Sanırım asosyal olacağım artık.
Güzel menü bence.Selamlar kizlar
Sabah 2 yumurta 2 d ekmek az peynir 2 zeytin
Oglen 2 sigara böreği 1 tabak corba
Aksam 1 tabak ciger sote 2 kasik pilav olabilir salata
Su 2 litre spor 30 dk yürüyüş
Cherry Mom
Hfi inşallah hayırlısıyla bebişim tutunur ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Ben bildiğiniz sabırsızlık ile boğuşmacalardayımkan da verdim nasipse sağlıkla ilerlerse iyi gidiyo sen nasılsıın
Evet canım çok şükür bir hayli panik olmuştum ama düşünüyorum da anayla 7 24 başbaşa çocuk iyi bile alıştı Allah yardım etti. Yoksa cidden zor süreçmiş ya insan sorguluyor kendini öyle zamnlrda baya :)Hadi inşallah annesi.
Alıştı yakışıklı. Senin de kafan daha rahattır inşallah.
Ay bu saaate kadar sürüyor mu okulBen gidiyim de 10 yasindaki kucuk bebegimi okuldan alayim cok ozledimm
Oldduu 40 yaşında gezcem tozcam ben çocuk neymiş :) önce bir Türkiye turu sonra yurt dışı turuHimm tahminen ya 2021 de yada emre 10 yaşındayken dogugursun bi tane daha
Yapta birlikte büyütelimPawlover la sen yeniden dogurtacaksiniz banaozledim küçüklük lerini,parklarin onunden gecerken gozum kayiyo hep yaa
İnşallaahYoğunluk fazla olunca ilk diyet gidiyor.
Aman dikkat et canım.
Gözünüz aydın.
Allah analı babalı büyütsün.
Yiğen candır. Benim de iki tane yiğenim var evladım gibiler. Onlar da beni çok sever.
Güzel menü bence.
Pilav olmasaydı daha iyi olabilirdi.
Hfi inşallah hayırlısıyla bebişim tutunur ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Bir daha ne zaman tahlil yaptıracaksın.
Biz takipteyiz.
Hadi inşallah değerlerin katlanarak artar canım.Yapta birlikte büyütelim
İnşallaahçarşamba yapcam nasipse tekrar
Çok karışık duygular ya iki buçuk yıl sonra hayalmiş sanki rüyadaymışım gibi geliyoHadi inşallah değerlerin katlanarak artar canım.
Bizi de heyecanlandırıyor Sun canım.
Seni düşünemiyorum.
Sen dogurda ben gelin alirim artik kiziniYapta birlikte büyütelim
İnşallaahçarşamba yapcam nasipse tekrar
Peh biz daha yakın adayızSen dogurda ben gelin alirim artik kizini
10 ve 15 canimKız bende kapattım ama hiç özlemedim.
Maşallah kaç evladım var. Yaşları nefr ki.
Maşallah maşallah Allah bozmasınÇok karışık duygular ya iki buçuk yıl sonra hayalmiş sanki rüyadaymışım gibi geliyo
İkili ogretim ya cogu okul sabahci oglenciAy bu saaate kadar sürüyor mu okulçok karanlığa kalıyorlar
Bir ara kaldıracaklardı sanki onu ben mi yanlış hatırlıyorum tüm gün eğitim olacaktı ama sınıflar yetmedi galibaİkili ogretim ya cogu okul sabahci oglenci
70 kisiyle ders olurmu ya dimi ogretmenlerimBir ara kaldıracaklardı sanki onu ben mi yanlış hatırlıyorum tüm gün eğitim olacaktı ama sınıflar yetmedi galiba
Aynen70 kisiyle ders olurmu ya dimi ogretmenlerim
Yaa kız mı olcak diyosun inşallahSen dogurda ben gelin alirim artik kizini
Ahaha kız olursa tam ideal yaşPeh biz daha yakın adayız
AmiiinnMaşallah maşallah Allah bozmasın ❤❤
Sağlıkla olsun bir minnoşda sonra yarışırız leyliYaa kız mı olcak diyosun inşallah
Ahaha kız olursa tam ideal yaş
Amiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?