Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 ve 15 canim
Bende unuttum o gunleride ondan özlüyorum zaten,torunlar bu yuzden cok seviliyo galiba
Bak dediğin doğru.
Torunlar çok seviliyor diyorlar ya.
Bu yönden hiç düşünmemiştim.
Rabbim herkese torun büyütmeyi nasip etsin.

Bir ara kaldıracaklardı sanki onu ben mi yanlış hatırlıyorum tüm gün eğitim olacaktı ama sınıflar yetmedi galiba
Kalabalık mahallelerde Kaldıramadılar.
Ama biz tam günüz.
Bu da yanlış. Çocuk tüm gün okulda. Aç arık duruyor. Yemekhaneler hem çok pahalı hem de çok kötü. Evden konuşanı pek yemiyorlar.
Sabah 9 dan akşam 5 e kadar tostla duruyorlar.
Sulu ve sıcak yemek koyamıyorsun çünkü yanlarına.

Selamlar kizlar
Sabah 2 yumurta 2 d ekmek az peynir 2 zeytin
Oglen 2 sigara böreği 1 tabak corba
Aksam 1 tabak ciger sote 2 kasik pilav olabilir salata
Su 2 litre spor 30 dk yürüyüş
Cherry Mom
Bir süredir kilo vermem durdu dedigin için yazıyorum, bu menü kötü bence. Sabah 2 dilim ekmek, öğle sırf karbonhidrat üstüne akşam da pilav olmamış. Sabah yumurta doymadıysan badem ceviz eklesen, öğle böreği reddedip salata/çorba ve protein akşam da daha hafifbir süre öyle denesen?

Doğru söylüyorsun hocam valla nerden tutarsan tut bir türlü oturmuyor bu sistem. İyi olanı karşılayacak kapasite yok gibi şuan memlekette

+1 leylicim çok doğru

ayvacicegi birde benim menüme bakıver :))
Sabah 1 yumurta haşlama domates salatalık çörek otlu lor peyniri 1 dilim tam bugday
Öğlen 3 YK yoğurt 2 YK yulaf 1 dilim ananas 1 YK chia tohumu
Ara yarım cennet hurması 1 çk tarçın ile
Akşam ezogelin çorba salata 2 köfte
Ara 2 kayısı

Spor ayrıca yazayım :)

Sen genel kurallara uygun besleiyorsun ama tabi hep iyileştirmeye yer var. Aslında bir hafta bir kalori hesabı ve makro takibi yapsan, kaç gram protein/karb/yağa denk geliyor yediklerin fikrin olur. Ona gore ihtiyacon altinda mi ustunde mi anlarsin. Karb 50-75 arasinda kalsa guzel olur bir de glisemik indeks meselesi vad. Miktarlar tam belli olmadığı için bakarak bilemiyorum.

Doğru söylüyorsun bu hafta makroları takip edeyim , kalori hesabı ise çok uzun zamandır yapmıyorum bakalım ne durumdayız :) sağol tatlım

Ben makroları hesaplıyorum. Ama hesap yapmak çok zor oluyor. Herşey de kahretsin ki karbonhidrat var. Bi kurtulamıyorum şu karbonhidrattan hep fazla çıkıyor. Yine de elimden geldiğince hesaplıyorum. Bu proteinde hiç bisey de yok oda bir türlü yukselmiyor. En iyisi yağ ayarlaması en kolay olan yakında bu hesaplar sayesinde matematiğim gelişecek

Evet çok şükür kanda da pozitif ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah
Haftasonları hem çok güzel hem çok kötüüü

çOookk sevindim pawlover tebrikler. Umarım sorunsuz gider.

@emniscim teşekkürler valla bebek kokusunu yeniden hatırladım. Allah isteyen herkese versin. Bana bir tanesi ziyadesiyle yetti

Aynenn salatalık domateste bile karbonhidrat var

Kızlar bu makro ne.
Hele aydınlatın benim gibi cahil bir hatunu.
Yapabileceğim birşeyde yapayım.
Azbuçuk matematiğin iyidir.
Matematik öğretmeniyim.
Program mı yüklemek gerekiyor.
İnternetten mi bakmam lazım.
Beni acvık aydınlatın.

Yediğimiz öğünlerde besin değerlerini ayrıştırıp hesaplama gibi . Karbonhidrat / protein/ yağ bu şekilde kontrol altında tutup vücudu yoksun bırakmadan zayıflamak çok sağlıklı.
Hesaplama işi için aynen çok program var ben fatsecret kullanıyorum ama uzun zamandır menüleri oraya kaydetmediğimden hiç bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…