- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.261
Bak dediğin doğru.10 ve 15 canim
Bende unuttum o gunleride ondan özlüyorum zaten,torunlar bu yuzden cok seviliyo galiba
Kalabalık mahallelerde Kaldıramadılar.Bir ara kaldıracaklardı sanki onu ben mi yanlış hatırlıyorum tüm gün eğitim olacaktı ama sınıflar yetmedi galiba
Bir süredir kilo vermem durdu dedigin için yazıyorum, bu menü kötü bence. Sabah 2 dilim ekmek, öğle sırf karbonhidrat üstüne akşam da pilav olmamış. Sabah yumurta doymadıysan badem ceviz eklesen, öğle böreği reddedip salata/çorba ve protein akşam da daha hafifbir süre öyle denesen?Selamlar kizlar
Sabah 2 yumurta 2 d ekmek az peynir 2 zeytin
Oglen 2 sigara böreği 1 tabak corba
Aksam 1 tabak ciger sote 2 kasik pilav olabilir salata
Su 2 litre spor 30 dk yürüyüş
Cherry Mom
Doğru söylüyorsun hocam valla nerden tutarsan tut bir türlü oturmuyor bu sistem. İyi olanı karşılayacak kapasite yok gibi şuan memleketteKalabalık mahallelerde Kaldıramadılar.
Ama biz tam günüz.
Bu da yanlış. Çocuk tüm gün okulda. Aç arık duruyor. Yemekhaneler hem çok pahalı hem de çok kötü. Evden konuşanı pek yemiyorlar.
Sabah 9 dan akşam 5 e kadar tostla duruyorlar.
Sulu ve sıcak yemek koyamıyorsun çünkü yanlarına.
Burada hiç protein yok neredeyse?...Pazartesi menü
Sabah 8.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Öğlen 14.30
1 şekersiz türk
2 adet hurma
Akşam 18.30
3 tane közlenmiş biber
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
20 dj yürüyüş + 35 dk leslie
+1 leylicim çok doğruBir süredir kilo vermem durdu dedigin için yazıyorum, bu menü kötü bence. Sabah 2 dilim ekmek, öğle sırf karbonhidrat üstüne akşam da pilav olmamış. Sabah yumurta doymadıysan badem ceviz eklesen, öğle böreği reddedip salata/çorba ve protein akşam da daha hafifbir süre öyle denesen?
Sen genel kurallara uygun besleiyorsun ama tabi hep iyileştirmeye yer var. Aslında bir hafta bir kalori hesabı ve makro takibi yapsan, kaç gram protein/karb/yağa denk geliyor yediklerin fikrin olur. Ona gore ihtiyacon altinda mi ustunde mi anlarsin. Karb 50-75 arasinda kalsa guzel olur bir de glisemik indeks meselesi vad. Miktarlar tam belli olmadığı için bakarak bilemiyorum.ayvacicegi birde benim menüme bakıver :))
Sabah 1 yumurta haşlama domates salatalık çörek otlu lor peyniri 1 dilim tam bugday
Öğlen 3 YK yoğurt 2 YK yulaf 1 dilim ananas 1 YK chia tohumu
Ara yarım cennet hurması 1 çk tarçın ile
Akşam ezogelin çorba salata 2 köfte
Ara 2 kayısı
Spor ayrıca yazayım :)
Doğru söylüyorsun bu hafta makroları takip edeyim , kalori hesabı ise çok uzun zamandır yapmıyorum bakalım ne durumdayız :) sağol tatlımSen genel kurallara uygun besleiyorsun ama tabi hep iyileştirmeye yer var. Aslında bir hafta bir kalori hesabı ve makro takibi yapsan, kaç gram protein/karb/yağa denk geliyor yediklerin fikrin olur. Ona gore ihtiyacon altinda mi ustunde mi anlarsin. Karb 50-75 arasinda kalsa guzel olur bir de glisemik indeks meselesi vad. Miktarlar tam belli olmadığı için bakarak bilemiyorum.
Ben makroları hesaplıyorum. Ama hesap yapmak çok zor oluyor. Herşey de kahretsin ki karbonhidrat var. Bi kurtulamıyorum şu karbonhidrattan hep fazla çıkıyor. Yine de elimden geldiğince hesaplıyorum. Bu proteinde hiç bisey de yok oda bir türlü yukselmiyor. En iyisi yağ ayarlaması en kolay olan yakında bu hesaplar sayesinde matematiğim gelişecekSen genel kurallara uygun besleiyorsun ama tabi hep iyileştirmeye yer var. Aslında bir hafta bir kalori hesabı ve makro takibi yapsan, kaç gram protein/karb/yağa denk geliyor yediklerin fikrin olur. Ona gore ihtiyacon altinda mi ustunde mi anlarsin. Karb 50-75 arasinda kalsa guzel olur bir de glisemik indeks meselesi vad. Miktarlar tam belli olmadığı için bakarak bilemiyorum.
Evet çok şükür kanda da pozitif ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah
Haftasonları hem çok güzel hem çok kötüüü
Aynenn salatalık domateste bile karbonhidrat varBen makroları hesaplıyorum. Ama hesap yapmak çok zor oluyor. Herşey de kahretsin ki karbonhidrat var. Bi kurtulamıyorum şu karbonhidrattan hep fazla çıkıyor. Yine de elimden geldiğince hesaplıyorum. Bu proteinde hiç bisey de yok oda bir türlü yukselmiyor. En iyisi yağ ayarlaması en kolay olan yakında bu hesaplar sayesinde matematiğim gelişecek
Ben pilatese başlamaya karar verdim hatta hemen başlıyorum benim spor haneme 40 dakikalikta bir pilates ekleyiverinAynenn salatalık domateste bile karbonhidrat var
Kızlar bu makro ne.Ben makroları hesaplıyorum. Ama hesap yapmak çok zor oluyor. Herşey de kahretsin ki karbonhidrat var. Bi kurtulamıyorum şu karbonhidrattan hep fazla çıkıyor. Yine de elimden geldiğince hesaplıyorum. Bu proteinde hiç bisey de yok oda bir türlü yukselmiyor. En iyisi yağ ayarlaması en kolay olan yakında bu hesaplar sayesinde matematiğim gelişecek
Aaaaa bir yaşıma daha girdim.Aynenn salatalık domateste bile karbonhidrat var
Yediğimiz öğünlerde besin değerlerini ayrıştırıp hesaplama gibi . Karbonhidrat / protein/ yağ bu şekilde kontrol altında tutup vücudu yoksun bırakmadan zayıflamak çok sağlıklı.Kızlar bu makro ne.
Hele aydınlatın benim gibi cahil bir hatunu.
Yapabileceğim birşeyde yapayım.
Azbuçuk matematiğin iyidir.
Matematik öğretmeniyim.
Program mı yüklemek gerekiyor.
İnternetten mi bakmam lazım.
Beni acvık aydınlatın.
Canım spor yapamıyorum maleseffçünkü daha 2 ay oldu sezeryan olalı sadece yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça oda caddede oturuyprum pek alanım yokİyi akşamlarr canım
Ama bu menü hiç olmamış aman dikkat
Simit içli köfte ve spor yok
Anladım canım önce sağlık tabi ilerleyen aylarda yavaş yavaş başlarsınCanım spor yapamıyorum maleseffçünkü daha 2 ay oldu sezeryan olalı sadece yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça oda caddede oturuyprum pek alanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?