- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.281
Yiyeceklerdeki karbonhidrat protein ve yağ oranları. Kilo vermek için bunları da dengelemen gerekiyor. Ben fatsecret isimli bir program kullanıyorum kalori hesaplıyorum makroları da ona göre hesaplıyorum.Kızlar bu makro ne.
Hele aydınlatın benim gibi cahil bir hatunu.
Yapabileceğim birşeyde yapayım.
Azbuçuk matematiğin iyidir.
Matematik öğretmeniyim.
Program mı yüklemek gerekiyor.
İnternetten mi bakmam lazım.
Beni acvık aydınlatın.
Yaa ne güzel ne sabırlısınpawlover tebrikler çok sevindim. Ben evde test yaptıktan sonra ilk defa 12. Haftada ultrasonda teyit almıştım o nedenle kan testi değerleri filan bilemiyorum. Biz gittiğimde küçük bir insan şeklini almıştı hatta burnu aynı şu andakinin :)
Teşekkür ederiim inşallah öyle olurçOookk sevindimpawlover tebrikler. Umarım sorunsuz gider.
@emniscim teşekkürler valla bebek kokusunu yeniden hatırladım. Allah isteyen herkese versin. Bana bir tanesi ziyadesiyle yetti
Tamda bu yyzden kahvalti cok onemli yumurtasi peyniri sutu alip cikmali aksamda corbasini etini sebzesi niı arada da meyvesini yiyip telafi etmeli ne kadar olursa.isyerinin yemegini karsilamadigi isci gibi ekmek arasiyla ne kadar doyurucu olur yoksaKalabalık mahallelerde Kaldıramadılar.
Ama biz tam günüz.
Bu da yanlış. Çocuk tüm gün okulda. Aç arık duruyor. Yemekhaneler hem çok pahalı hem de çok kötü. Evden konuşanı pek yemiyorlar.
Sabah 9 dan akşam 5 e kadar tostla duruyorlar.
Sulu ve sıcak yemek koyamıyorsun çünkü yanlarına.
DogruBir süredir kilo vermem durdu dedigin için yazıyorum, bu menü kötü bence. Sabah 2 dilim ekmek, öğle sırf karbonhidrat üstüne akşam da pilav olmamış. Sabah yumurta doymadıysan badem ceviz eklesen, öğle böreği reddedip salata/çorba ve protein akşam da daha hafifbir süre öyle denesen?
Ben makroları hesaplıyorum. Ama hesap yapmak çok zor oluyor. Herşey de kahretsin ki karbonhidrat var. Bi kurtulamıyorum şu karbonhidrattan hep fazla çıkıyor. Yine de elimden geldiğince hesaplıyorum. Bu proteinde hiç bisey de yok oda bir türlü yukselmiyor. En iyisi yağ ayarlaması en kolay olan yakında bu hesaplar sayesinde matematiğim gelişecek
Öğlen yemeği yemeyi sevmiyorsan ara öğün gibi yapabilirsin, yoğurt meyve, çiğ kuruyemiş kuru meyve, veya evdeysen yulaflı omlet filan?Dogru
Veremiyorum diye kacamaklarim iyice cogaldi.ozellikle yemek yemeyi sevmediğim oglen ogununde.
Şeytana uyma :)) zamanla iraden güçlenir ben şahsen reddettikçe kendimi güçlü hissediyorum :)Ben pazar misafirler için ilk kez poğaça yaptım. Zor sanıyordum ama değilmiş. Tadına bakmadım ama yumusak ve pofidik oldu, şimdi istek üzerine yapıyorum yine. Baya bi saydim icimden diyetten önce yapsaydım tadına bakardım diye :)
Arkadaşlar geç oldu menü mü bırakayım dicem ama malesef Bugün çok hastalandım 4günumün temposu acısi çıktı dün gece ateşim 39.9 dü acile gittiğimde bugün eşim de izin alamadı resmen tüm günümü tost yiyerek geçirdim basit olduğu için kemiklerim ağrıyor feci boğazlarım şişmiş büyük konuşmamın acısını çekiyorum neyse menü mü bırakayım
Sabah 12.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Akşam 18.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Ara 19.30 eşim gelince kıymalı yumurta kırdı birazcık çok az ondan yedim 2 3 lokma
Berbat bir menü kendimi şimdiden kilo almış hissediyorum sanki 5 kilo almış gibi. Yarına toparlarım inşallah
Su 1litre spor malesef tüm gün yataktaydım
[/QU
Gecmis olsun canım
Hastalikta en kolay yenip yapılabilecek taze meyve ,meyve sulari ve yogurt ayran turevi.sicak bi corban olsa en guzeli tabi.benimde esim rahatsizlanmis bugun ilacla beraber ihlamur,nane limon,bolca meyve verdim.sabah ola hayrola gecmezse doktor yolu marş marş
Çok geçmiş olsunArkadaşlar geç oldu menü mü bırakayım dicem ama malesef Bugün çok hastalandım 4günumün temposu acısi çıktı dün gece ateşim 39.9 dü acile gittiğimde bugün eşim de izin alamadı resmen tüm günümü tost yiyerek geçirdim basit olduğu için kemiklerim ağrıyor feci boğazlarım şişmiş büyük konuşmamın acısını çekiyorum neyse menü mü bırakayım
Sabah 12.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Akşam 18.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Ara 19.30 eşim gelince kıymalı yumurta kırdı birazcık çok az ondan yedim 2 3 lokma
Berbat bir menü kendimi şimdiden kilo almış hissediyorum sanki 5 kilo almış gibi. Yarına toparlarım inşallah
Su 1litre spor malesef tüm gün yataktaydım
Sağolasın canım bu arada gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsinÇok geçmiş olsun
Amiin inşallahSağolasın canım bu arada gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin
OoooooooÇok geçmiş olsun
Doktorum harika diyince bi takvimi hakettiğime karar verdimOooooooo
E hayırlı olsun o zamanDoktorum harika diyince bi takvimi hakettiğime karar verdim
Evet tüp bebek avantajı mı desemE hayırlı olsun o zaman
Erken donem bi hamilelik takvimi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?