Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yiyeceklerdeki karbonhidrat protein ve yağ oranları. Kilo vermek için bunları da dengelemen gerekiyor. Ben fatsecret isimli bir program kullanıyorum kalori hesaplıyorum makroları da ona göre hesaplıyorum.

Yaa ne güzel ne sabırlısın ya da ben buldumcuğum bizim o sürece daha çok var ama olsundu
çOookk sevindim pawlover tebrikler. Umarım sorunsuz gider.

@emniscim teşekkürler valla bebek kokusunu yeniden hatırladım. Allah isteyen herkese versin. Bana bir tanesi ziyadesiyle yetti
Teşekkür ederiim inşallah öyle olur

Tamda bu yyzden kahvalti cok onemli yumurtasi peyniri sutu alip cikmali aksamda corbasini etini sebzesi niı arada da meyvesini yiyip telafi etmeli ne kadar olursa.isyerinin yemegini karsilamadigi isci gibi ekmek arasiyla ne kadar doyurucu olur yoksa

Dogru
Veremiyorum diye kacamaklarim iyice cogaldi.ozellikle yemek yemeyi sevmediğim oglen ogununde.

Menü yaparken sadece çeşitlilik baz alırsan bizim yemeklerde hamurişi vb çok olduğu için karb uçar protein eksik kalır. O nedenle her öğüne az protein koymak lazım bilincli olarak hayvansal veya bitkisel. Her zaman et olmuyor o öğünde et yoksa fıstık ezmesi, lor peyniri, nohut, yumurta, bezelye proteini, yulaf vb bildiğin protein kaynaklarından eklemek gerekiyor.

Klasik ev yemegi sık yapıyorsanız makro takibi zor olabilir orada kolay olan yemeği yaparken neyden ne kadar koyduğunuzu bilip tencere hesabi yapmak. Sonra zaten onun kacta kacını yediğinize göre kaba bir sayı çıkıyor.

Şeytana uyma :)) zamanla iraden güçlenir ben şahsen reddettikçe kendimi güçlü hissediyorum :)
Ellerine sağlık :)

Arkadaşlar geç oldu menü mü bırakayım dicem ama malesef Bugün çok hastalandım 4günumün temposu acısi çıktı dün gece ateşim 39.9 dü acile gittiğimde bugün eşim de izin alamadı resmen tüm günümü tost yiyerek geçirdim basit olduğu için kemiklerim ağrıyor feci boğazlarım şişmiş büyük konuşmamın acısını çekiyorum neyse menü mü bırakayım
Sabah 12.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Akşam 18.00 2 adet tam buğday ekmeğinde tost
Ara 19.30 eşim gelince kıymalı yumurta kırdı birazcık çok az ondan yedim 2 3 lokma
Berbat bir menü kendimi şimdiden kilo almış hissediyorum sanki 5 kilo almış gibi. Yarına toparlarım inşallah
Su 1litre spor malesef tüm gün yataktaydım

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…