- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.481
Kadının iki bacağı benim bi bacağım kadar onun gibi olmam için yeniden doğmam lazım32-34 beden falanlar guzel de duruyolar bence. Su kizi cok begeniyorum mesela:
Eki Görüntüle 2569202
Beli 58 cm, kalcasi 84 cm falanmis.
Teşekkürler canım.çok yorulduk ama deydi doğrusu. Yeni evimizde kendimizi çok iyi hissediyoruz, keyfimiz fena halde yerinde :) komşularımız ve arkadaşlarımız yardım ettiği için evin büyük bölümü kullanabilir hale geldi. Ben o kadar becerikli değilim sonuçta :) şimdi içindeyken yerleşmeye devam ederiz.. ama bence bundan sonrası kolay olacakGecmis olsun canım niye psikolojik olsun agriyorsa agriyordur hic yani.gule gule huzurla oturun insallah
Yaa ne güzel böyle güzel kardeş ilişkilerine bayılıyorum benim ablamla yaş farkı çok 8 yaş. Çok çatışıyoruz o yüzdenBenim kardeşim Başak ben de yayım.. hattapawlover senin minik mucizenin muhtemel doğum tarihinde doğmuş benim kardeş :) ikimizin farkları da çok büyük oluyor ama bir orta yol bulmuşuz öyle güzel yaşıyoruz ki, ikimiz bir insan ediyoruz resmen :)
Benim oğlumda başak burcuYaa ne güzel böyle güzel kardeş ilişkilerine bayılıyorum benim ablamla yaş farkı çok 8 yaş. Çok çatışıyoruz o yüzdenTüp bebekleri sezeryanla önden alıyolar risk almamak adına diye bişey duydum ama doğruluğunu bilmiyorum bi sorcam bakalım haftaya doktoruma. Mecbur olursam sezeryana tamamdım ama daha baştan sezeryanı kabullenmekte istememiştim
Öyle tabiki ama sebepsizce istemezdimBenim oğlumda başak burcuÖnemli olan sağlıklı olması sezeryan normal farketmez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Türkiye’de çok yaygın yapıldığı için sezeryan, tüp bebekle gelen bebeklere de ekstra emek harcandığı için öyle yönlendiriyor olabilirler. Bakalım senin doktorun ne diyecek bu konuda.Yaa ne güzel böyle güzel kardeş ilişkilerine bayılıyorum benim ablamla yaş farkı çok 8 yaş. Çok çatışıyoruz o yüzdenTüp bebekleri sezeryanla önden alıyolar risk almamak adına diye bişey duydum ama doğruluğunu bilmiyorum bi sorcam bakalım haftaya doktoruma. Mecbur olursam sezeryana tamamdım ama daha baştan sezeryanı kabullenmekte istememiştim
Canım çok sevindim yeni yuvanızda hep mutlu olun inş genelde insanlarr taşındıklarında hemen eve ısınamazlar yabancı evi gibi gelir ama size öyle olmamış ne güzelTeşekkürler canım.çok yorulduk ama deydi doğrusu. Yeni evimizde kendimizi çok iyi hissediyoruz, keyfimiz fena halde yerinde :) komşularımız ve arkadaşlarımız yardım ettiği için evin büyük bölümü kullanabilir hale geldi. Ben o kadar becerikli değilim sonuçta :) şimdi içindeyken yerleşmeye devam ederiz.. ama bence bundan sonrası kolay olacak
Evet bende öyle biliyorum tesadüf mü yoksa prosedür mü böyle işliyor bilmiyorm . Bende sezeryan oldum öncesi sonrası çok rahattım vallaTürkiye’de çok yaygın yapıldığı için sezeryan, tüp bebekle gelen bebeklere de ekstra emek harcandığı için öyle yönlendiriyor olabilirler. Bakalım senin doktorun ne diyecek bu konuda.
Ya inşallah canım inşallah elimden geldiğince dikkat edicemSelam canım kolay gelsin zor fuar işi ya hiç yapmadım ama tahmin ediyorum :/
Yanına dediğin gibi sen birşeyler al ki şu yukarıdakilere elin gitmesin :))
Yarın özellikle dikkat et olur mu tartı öncesi gol yemeyelim :))
Güveniyoruz sanaYa inşallah canım inşallah elimden geldiğince dikkat edicem
Ayyy çok mutlu olurum.@toplight
C Cagrihilal1 Z Zynpelf arkadaşlar bu cuma kaptanım da uygunluk verrirse listedesiniz :) yani önceden söylüyorum ki yarın ki menüler ona göre olsunŞimdiye kadar düzenli menü paylaşımı ve grup içi paylaşım yaptınız zaten sağolun :) bu disiplin bize eksi kilolar getirecek inş
Süpersin Zeynep hocamAyyy çok mutlu olurum.
Bu gün zaten pür dikkttim.
Bu saatten sonra eksi çıkmak için herşeyi yapacağım.
Liste yüzünden kaçamak yapamıyorum . Utanıyorum yazarken vallahaAyyy çok mutlu olurum.
Bu gün zaten pür dikkttim.
Bu saatten sonra eksi çıkmak için herşeyi yapacağım.
Sırf listedeyim diye yemiyorum eğer burda olmasam gerçekten de kendimi tutamazdım evde olmadığımda diyette kararlılık gidiyor ve özellikle arkadaşlarla hiç yapamayacağım şeylerdi. Sonucuda pişmanlıktan kendimi paralıyorum bu hafta hedefimi tutturamadım sanırım ama ben genede diyeti bozmuyorum elbet bir gün hedefim tutacak burda kaldığım sürece.Güveniyoruz sana ✌
Neden yazamıyorsun canım.Arkadaşlar ben menümü veremiyorum hiç fark edilmiyor ama sanırım
Kuzum menüler öğle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?