Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun canım niye psikolojik olsun agriyorsa agriyordur hic yani.gule gule huzurla oturun insallah
Teşekkürler canım.çok yorulduk ama deydi doğrusu. Yeni evimizde kendimizi çok iyi hissediyoruz, keyfimiz fena halde yerinde :) komşularımız ve arkadaşlarımız yardım ettiği için evin büyük bölümü kullanabilir hale geldi. Ben o kadar becerikli değilim sonuçta :) şimdi içindeyken yerleşmeye devam ederiz.. ama bence bundan sonrası kolay olacak

Yaa ne güzel böyle güzel kardeş ilişkilerine bayılıyorum benim ablamla yaş farkı çok 8 yaş. Çok çatışıyoruz o yüzden Tüp bebekleri sezeryanla önden alıyolar risk almamak adına diye bişey duydum ama doğruluğunu bilmiyorum bi sorcam bakalım haftaya doktoruma. Mecbur olursam sezeryana tamamdım ama daha baştan sezeryanı kabullenmekte istememiştim

Benim oğlumda başak burcu Önemli olan sağlıklı olması sezeryan normal farketmez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benim oğlumda başak burcu Önemli olan sağlıklı olması sezeryan normal farketmez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öyle tabiki ama sebepsizce istemezdim ne çok başak varmış insanlar hep bu zamanlarda hamile kalıyo sanki

Türkiye’de çok yaygın yapıldığı için sezeryan, tüp bebekle gelen bebeklere de ekstra emek harcandığı için öyle yönlendiriyor olabilirler. Bakalım senin doktorun ne diyecek bu konuda.

Canım çok sevindim yeni yuvanızda hep mutlu olun inş genelde insanlarr taşındıklarında hemen eve ısınamazlar yabancı evi gibi gelir ama size öyle olmamış ne güzel yerleşmesinde de aceleye gerek yok keyfine göre yavaş yavaş yaparsın ne olacak hiç yorma kendini işin zoru bitmiş :) güle güle oturun tekrardan

Türkiye’de çok yaygın yapıldığı için sezeryan, tüp bebekle gelen bebeklere de ekstra emek harcandığı için öyle yönlendiriyor olabilirler. Bakalım senin doktorun ne diyecek bu konuda.
Evet bende öyle biliyorum tesadüf mü yoksa prosedür mü böyle işliyor bilmiyorm . Bende sezeryan oldum öncesi sonrası çok rahattım valla

Ya inşallah canım inşallah elimden geldiğince dikkat edicem

Ayyy çok mutlu olurum.
Bu gün zaten pür dikkttim.
Bu saatten sonra eksi çıkmak için herşeyi yapacağım.

Ayyy çok mutlu olurum.
Bu gün zaten pür dikkttim.
Bu saatten sonra eksi çıkmak için herşeyi yapacağım.
Süpersin Zeynep hocam liste sorumluluğu inanın başka şey diyet sırasında çünkü her daim aynı tempo ile gidemiyoruz yaa bu hafta bozayım öbür hafta devam ederim diyoruz ama öbür hafta bir türlü gelmiyor diyet bir kere bırakıldı mı ipin ucu kaçıyor, listede olmak bunun en büyük engeli :) tabi sorumluluk sahibi bir insansak yoksa hiç bir şeyi önemsemiyoruz zaten.
Bakalım bu hafta inş ekipçe bir derece yaparız habire 7. Oluyoruz

Güveniyoruz sana ✌
Sırf listedeyim diye yemiyorum eğer burda olmasam gerçekten de kendimi tutamazdım evde olmadığımda diyette kararlılık gidiyor ve özellikle arkadaşlarla hiç yapamayacağım şeylerdi. Sonucuda pişmanlıktan kendimi paralıyorum bu hafta hedefimi tutturamadım sanırım ama ben genede diyeti bozmuyorum elbet bir gün hedefim tutacak burda kaldığım sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…