- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.501
Çok şükür canım sevindim :)İyiyim şükürsen nasılsıın? Emre iyileşti mii
Küsüşmelerinizi yerimÇok şükür canım sevindim :)
Emre ateş öksürük falan yok ama çok iştahsız bin tane şey yaptırıyor yemiyor küstük oturuyoruz
Gitti canım :)Küsüşmelerinizi yerimbiz de hasta olunca iştahımız kapanıyo çok normal kuzucuğun da kapanması hemencecik eski düzenine döner inşallah okula gitti mi bugün?
Kilo başına bir çeyrek falan verseniz ıyi olurKızlar bugün özellikle akşam yemeğinde çok hafif yiyelim olur mu gaz ve şişkinlik yapacak yemeklerden kaçınalım yarın kalabalık bir liste olacak korksun diğer takımlar bizden
Evet insanın illaki aklı kalır tabi meyve falan yer mi acabaa?Gitti canım :)
Bişey yemeyince çok geriliyorum bırak aç kalsın diyemiyor insan valla ne hastalıkmış :/
Hiç birşeyEvet insanın illaki aklı kalır tabi meyve falan yer mi acabaa?
Süper menü ve spor canımIyi aksamlar bugün kü menüm çok acıktım bugün çok zor geçti
Kahvaltı
1 yumurta zeytinyağlı tavada
4 zeytin
Ara
1 elma
3yk yoğurt
Öğle
1 kase kuru fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 yk karabuğday
1 bardak kefir
Akşam
5 yk yeşil fasulye
5 yk yoğurtlu kereviz
2.5 lt su
100 ip
45 dk yürüyüş
40 dk +40 dk pilates
Hadi inşallah canım.Süpersin Zeynep hocamliste sorumluluğu inanın başka şey diyet sırasında çünkü her daim aynı tempo ile gidemiyoruz yaa bu hafta bozayım öbür hafta devam ederim diyoruz ama öbür hafta bir türlü gelmiyor diyet bir kere bırakıldı mı ipin ucu kaçıyor, listede olmak bunun en büyük engeli :) tabi sorumluluk sahibi bir insansak yoksa hiç bir şeyi önemsemiyoruz zaten.
Bakalım bu hafta inş ekipçe bir derece yaparız habire 7. Oluyoruz
Ayy baya da vakit geçmiş tüh yaaHiç birşeysabah ve öğlen biraz yedi ama 13den sonra bişey sokmadı ağzına
Geçmiş olsunKızlar babamı doktora götürdüm bu gün.
Ancak işlerimi toparladım.
Geçmişe bir bakayım.
Az sonra geliyorum.
Hafif bişeyler yaparsan etkilemez sanırım. sabah vaktin oluyo mu? yürüyüş falan yapmaya vakti olanlar bazen sabahtan ödem atmak adına yürüyüş yapıp öyle tartılıyorlarKızlar bir şey danışacsğım.
Gündüz spor yapmaya vakit kalmadı.
Şimdi yapsam yarın sabaha beni olumsuz etkiler mi. Şişlik yapar
Teşekkür ederim canım.Ayy baya da vakit geçmiş tüh yaa
Geçmiş olsun
Sabah vaktim yok.Hafif bişeyler yaparsan etkilemez sanırım. sabah vaktin oluyo mu? yürüyüş falan yapmaya vakti olanlar bazen sabahtan ödem atmak adına yürüyüş yapıp öyle tartılıyorlar
Leslie çok zorlamaz sanırım, bence de vaktin varsa boş geçmeSabah vaktim yok.
Ama birazdan Leslie yapabilirim.
Bir yarım saat yapacağım.
Boş geçmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?