Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence güzel menü.
Afiyet olsun.

Sabah yulaflı sütlü lor peynirli omlet, 1 avuç ceviz
Ara 1 ısırık tam buğday unlu poğaça ***
Akşam 1kase mercimek çorbası, yarım tabak yeşil fasulye yemeği, 2 yk pilav, yoğurt
Su 1 litre
Spor yok (temizlik günü)
***geçen gün yaptığım poğaçayı yağını azaltıp tam buğday unuyla denedim. Eşim çok övünce bir ısırık tadına baktım. Ufaklık yeni yeni ekmek vb yemeye başladı ben de şimdiden tam buğdaya alışsın diye denedim sonra da buzluğa tabi.

Hoşgeldiniz Cherry Mom arkadaşı ben davet ettim :)
hosbuldum :) ben biraz kendimi tanitayim 29 yasinda 1.58 boyunda 66 kilo civarındayim...54 kiloya inmek istiyorum ama kendi basima motive olamadim sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum

hosbuldum :) ben biraz kendimi tanitayim 29 yasinda 1.58 boyunda 66 kilo civarındayim...54 kiloya inmek istiyorum ama kendi basima motive olamadim sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum
12 kg çok değil kısa zamanda bizimle birlikte hedefine erişirsin inş :) diyette motivasyon en büyük etken cidden çok iyi yapmışsın aramıza gelmekle :))

:))
Şöyle bir hafta yaapn 5-7 kg arası veriyormuş ama valla bizde o irade yok :) o yüzddn iki gün yapıyoruz ortalama 1.5 kg veriyoruz.
Hurma geceden suda bekletilir ve hem şeker oranı düşüyor hemde bağırsak çalıştırıcı etksii artıyormuş.

İnş canım ama iyi yapmışsın yapacak birşey yok c Vitamini şart halsiz kalırsın iiyice

Y yagmurtugba nasıl oldun canım toparladın mı ?
Evet evet canım bugün daha iyiyim. Bu hafta daha da iyi olurum:) bu nasıl bi grip mi desem boğaz enfeksiyonu mu desem ne olduğunu tam çözemedim çok ağır atlatılıyor ben normalde hep ayakta atladırdm ateşim resmen 40 a dayandı ve beni yatağa düşürdü doktor arkadaşım var oda dedi hemen hemen herkez bu sene gribi çok ağır atlatılıyormus bazısı hastanede falan yatıyormuş solunumu resmen kitledi ya

Cok gecmis olsun canim diyet herzaman yapilir.hastaligin ilerlemesin. Ben sirf meyve yememek icin hastaligimi ilerletmistim.

Sali ya da çarşamba giderler. Perşembe kesin gitmiş olurlar. Siz çarşamba başlayın en kötü perşembeye katılırım bende. Çarşamba gitmiş olurlarsa çarşamba da başlarım

Bu gripler geçen yıl baş gösterdi sanırım sonra da hep ağır oldu hastalıklar Allah beterindenn korusun ne yapalım varsın 1 hafta yatalım.sevindim iyi olmana toparlarsın artık geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…