- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #325.621
Bence güzel menü.Menüm
Sabah 1 yumartalı omlet,1yk lor peyniri,1 salatalık,5 zeytin,1dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 mandalina
Öğlen yoğurt muz yulaf chia karışımı
Akşam oğlumun sebzeli makarnasından yedim yarım tabak gibi haşlanmış yağsız olarak.
Ara 1elma
Yatmadan öncede zencefil yoğurt pul biber nane karışımı yiyeceğm
Spor bugün yok
hosbuldum :) ben biraz kendimi tanitayim 29 yasinda 1.58 boyunda 66 kilo civarındayim...54 kiloya inmek istiyorum ama kendi basima motive olamadim sizlerle birlikte kilo vermek istiyorumHoşgeldinizCherry Mom arkadaşı ben davet ettim :)
Merhaba hoşgeldiniz :)merhabalar 5.takima katılmak uye olmak istiyorum
12 kg çok değil kısa zamanda bizimle birlikte hedefine erişirsin inş :) diyette motivasyon en büyük etken cidden çok iyi yapmışsın aramıza gelmekle :))hosbuldum :) ben biraz kendimi tanitayim 29 yasinda 1.58 boyunda 66 kilo civarındayim...54 kiloya inmek istiyorum ama kendi basima motive olamadim sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum
Harika benzer boydayız beraber motive de oluruzhosbuldum :) ben biraz kendimi tanitayim 29 yasinda 1.58 boyunda 66 kilo civarındayim...54 kiloya inmek istiyorum ama kendi basima motive olamadim sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum
:))Ya bu beni biraz şaşırtıyor hurma yüde yetmişe yakın şeker yoğurt da öyle nasıl verdiriyor ki bu diyet? Normali 1 hafta ama siz 2 günde verdiniz mi yani? Aslında regl döneminde tatlı arayışına çözüm olarak bunu mu yapsak
İnş canım ama iyi yapmışsın yapacak birşey yok c Vitamini şart halsiz kalırsın iiyiceBugün kü menüm
Sabah Kaşarlı tost
Öğle 2 kase çorba
Akşam 2 yemek kaşığı pilav 2 yk. Nohut 1 kasık yoğurt
Ara öğünlerim de hasta olduğumdan dolayı bol bol meyve yedim biraz toparladım şimdi daha iyiyim Bu meyve olayı bu hafta bozmaz inşallah beni
okudum kabul ettim
Evet evet canım bugün daha iyiyim. Bu hafta daha da iyi olurum:) bu nasıl bi grip mi desem boğaz enfeksiyonu mu desem ne olduğunu tam çözemedim çok ağır atlatılıyor ben normalde hep ayakta atladırdm ateşim resmen 40 a dayandı ve beni yatağa düşürdü doktor arkadaşım var oda dedi hemen hemen herkez bu sene gribi çok ağır atlatılıyormus bazısı hastanede falan yatıyormuş solunumu resmen kitledi yaY yagmurtugba nasıl oldun canım toparladın mı ?
Bugün kü menüm
Sabah Kaşarlı tost
Öğle 2 kase çorba
Akşam 2 yemek kaşığı pilav 2 yk. Nohut 1 kasık yoğurt
Ara öğünlerim de hasta olduğumdan dolayı bol bol meyve yedim biraz toparladım şimdi daha iyiyim Bu meyve olayı bu hafta bozmaz inşallah beni
Sali ya da çarşamba giderler. Perşembe kesin gitmiş olurlar. Siz çarşamba başlayın en kötü perşembeye katılırım bende. Çarşamba gitmiş olurlarsa çarşamba da başlarımMenüm
Sabah 1 yumartalı omlet,1yk lor peyniri,1 salatalık,5 zeytin,1dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 mandalina
Öğlen yoğurt muz yulaf chia karışımı
Akşam oğlumun sebzeli makarnasından yedim yarım tabak gibi haşlanmış yağsız olarak.
Ara 1elma
Yatmadan öncede zencefil yoğurt pul biber nane karışımı yiyeceğm
Spor bugün yok
Ilk yıl hep öyle oluyor. Hepimiz aynısını yaşadıkMehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldumhiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
Bu gripler geçen yıl baş gösterdi sanırım sonra da hep ağır oldu hastalıklarEvet evet canım bugün daha iyiyim. Bu hafta daha da iyi olurum:) bu nasıl bi grip mi desem boğaz enfeksiyonu mu desem ne olduğunu tam çözemedim çok ağır atlatılıyor ben normalde hep ayakta atladırdm ateşim resmen 40 a dayandı ve beni yatağa düşürdü doktor arkadaşım var oda dedi hemen hemen herkez bu sene gribi çok ağır atlatılıyormus bazısı hastanede falan yatıyormuş solunumu resmen kitledi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?