Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyete yeni mi başladın yoksa zaten yapıyor muydun ?
benim su an 16 aylik emzirdigim bir oglum var gecen yil oglum uc aylikken 82 kilo diyete basladim ara sira diyet yapar gibi takila takila 69 kiloya indim sonra yazin temmuz ayinda sirf abiye elbise giymek icin 5 haftada 69.4 kilodan 63.8 kiloya indim...sonra da saldim hic diyet yapmadim emzirdigim icinde ne kadar yersem fazla kilo almadim..ama iste aynayla tartiyla bir türlü barisamadim... iyice kafama taktim ama hem yiyorum hemde diyet yapmayi düşünüyordum tam bi cikmazdayim birde bir sene boyunca ogrendim nasil beslenmem gerektiğini neyi yemem ne kadar yemem gibi ama iste irade irade

Mehmet emre biraz önce acayip kustu ve uyudu bu kreş bizi dha çok hastanelik edecek galiba şimdiden pişman oldum hiç kustuğu olmamıştı bu yaşa kadar
Geçmiş olsun canım fakat bi yandan da alışıyor ilerde hemencecik hasta olmaz dahada dayanıklı olur.

Allah bağışlasın
Çok güzel vermiişsin ama tebrikler.dediğin gibi o karar aşaması çok kritik bende ha bugün ha yarın derken tam bir sene ertelemiştim diyeti.ama öyle bir şey ki kafada net karar vermedikçe olmuyor zmanı bu zamanmış demek

insallah ben simdi basladigim kiloyumu bildireyim yoksa cuma tartılıp kilomu mu söyleyeyim nasil yapılıyor bugun cumartesi bitti

Benim de bebeğim 16 aylık olmaz üzere hoşgeldin bu arada

insallah ben simdi basladigim kiloyumu bildireyim yoksa cuma tartılıp kilomu mu söyleyeyim nasil yapılıyor bugun cumartesi bitti
Güncel kilonu şimdi iletebilirsin başlangıç kilosu olacak bu. Cuma günüde ayrıca iletirsin.yarından itibaren de menü ve yapabilirsen sporlarını bekleriz :)

Böyle tecrübelerin hayatta yeri gerçekten çok başka oluyor. Yeniden İyileşip yaşama başladığında da kendine daha fazla değer vermekle başlıyor herhalde hayat.. dediğin gibi hayat çok kısa güzel şeylerin kıymetini bilmek her şeye hak ettiği kadar değer vermek çok önemli

Aynen ya iki günün sonunda sabah kahvaltısında peyniri öpecektim resmen C Cagrihilal1 ama verdiklerimizi almadık.

Ben beni hiç tanımayan insanların bile hakkımda kötü bişey düşünmelerine kafayı takarım çok yaşamam bu gidişle bu migrende bundan zaten hiç bir zamn şöyle rahat bir insan olamadım hep kaygı stres yorgunluk

Bu hafta deniyeceğim.
Çarşamba ve Perşembe.
Hazırlığını yapayım.
Bakalım dayanabilecek miyim.
Açlık konusunda sorun yaşamayacaksın bence ama işte yemek özlüyor insan :) ben ikinci gün akşam erken uyumuştum sabah olsun da kahvaltı edeyim diye. O sabah anladım ki şair çok haklı; kahvaltının mutlulukla kesinlikle bir ilgisi var :)

Bugüne kadar böyle olmuş olabilir ama yarından itibaren bunu değiştirmek senin elinde bence canım. Tabiki sihirli değnek yok, hemen bir günde farklı olamazsın ama değişmek istersen de mutlaka değişirsin.
Hastalıklar, yarattığı algı nedeniyle bu dönüşümü keskin bir şekilde yapmayı sağlıyor sadece ama değişmek için İnan buna gerek yok. İstemek başarmanın yarısı demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…