Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam bir diyet menü süpersin canm

Gayet güzel arkadaşım. Bol eksiler :)

Menüm
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin 2 YK lor peyniri salatalık 1 tam buğday ekmeği
Öğlen kabak yemeği zeytinyağlı
Akşam 1 tabak etli nohut ve cacık
Çay ile leblebi kuru üzüm

Spor 1 saaat bisiklet
250 ip
Harikasın ya hergun sporunu yapıyorsun darısı benim başıma birde haftaya kayınvalidemler gelicek bu spor işi yattı anca yürüyüşe giderim sanırım

Evet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Ayy Allah korusun ben şu Kenan ışık Mehmet Ali Erbil olaylarından sonra çok korkmaya başladım banyo kazalarından çook geçmiş olsun canım

Harikasın ya hergun sporunu yapıyorsun darısı benim başıma birde haftaya kayınvalidemler gelicek bu spor işi yattı anca yürüyüşe giderim sanırım
Yok canım hafta sonu yapamadım hiç oğlan hasta diye bugün başladım bakalım o da toparlandı.
Benimde kayınvalide gelecek sporlar yalan oldu

Ne yapıyoruz şimdi spor gruplarını alt liste üst liste böleyim mi Leyl-i-fer in dediği gibi ? :))
Ben kilo rekabeti icin dedim canim, spor degil.spor kalabilir,yada onuda ayni liste yap,nasil ongorursen ben fikir verdim sadece bizde gaza gelelim diye

Ben kilo rekabeti icin dedim canim, spor degil.spor kalabilir,yada onuda ayni liste yap,nasil ongorursen ben fikir verdim sadece bizde gaza gelelim diye
Hmm doğru sen kiloda yarışalım kaZANAN sporda artı puan mı alsın demiştin :)
Tmm Ozman alt liste içinde normalde olduğu gibi yüzde hesabı yapıp ortalama alalım iki ortalamayı karşılaştıralım bu şekilde kişi sayısı falan fark etmez. Kazanan ekibe +500 spor puanı??

Yok canım öğle bomba değil.
Haksızlık yapma kendine.

Gercekmi? 2500 ip,1 saat yürüyüş,cardio yasak.amac kilo vermek odem yapmak degilkademeli artiralim her hafta +250 ip ,+10 dk seklinde ne dersin.hedefinr ulaşınca da artitdigimuz oranda azalltmaya baslarsin makul spor yaparsin.
Tavsiye cok kendime faydam yok,yine yapmadım Spor

Valla leyli iyi hoca oldun böyle :)) arttık karnen varya bu yetki sende :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…