- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.221
Tam bir diyet menü süpersin canmİyi akşamlar ilk menumu yazayım
06.01.2020
Sabah 7:00
2 yumurta 1 domates roka 1 salatalık 1 küçük cay bardagi ceviz kk. Buyuklugunde peynir 7 zeytin
Öğlen 12:30
İzgara tavuk salata 1kase yoğurt
Aksam 19:00
1 su bardagi yesil mercimek haslama roka mor sogan maydanoz limon z.yagi limon az tuz karistirdim salata 1 bardak tuzsuz ev yapımı yoğurttan ayran
3 lt su ictim 2 fincan sekersiz türk kahvesi 4-5 bardak limonlu acik cay
Gayet güzel arkadaşım. Bol eksiler :)iyi aksamlar kizlar bende yazayim menumu gec oldu ama olsun guc olmasın
kahvalti:
1 yumurta
bir parca peynir
2yesil-3siyah zeytin
1 yemek kasigi çemen sos
bir yaprak marul ve tere
ara ogun:1 buyuk havuç +1 orta boy yeşil elma+bir cay bardagi süt
aksam yemegi:5 kucuk adet bulgurlu lahana sarma+3 kepce civarında mercimek çorba +yarim kase yogurt+yarim su bardagi yoğurtun suyu
son ara:ceviz+badem+findik karisik bir avuç kadar yedim...yarim çay bardagi sütle hazirladigim sütlü kahve+yarim havuc
bunun disinda sade kahve sekersiz cay bir adet form cayi galiba 3.5 lt su icmisimdir
Harikasın ya hergun sporunu yapıyorsun darısı benim başıma birde haftaya kayınvalidemler gelicek bu spor işi yattı anca yürüyüşe giderim sanırımMenüm
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin 2 YK lor peyniri salatalık 1 tam buğday ekmeği
Öğlen kabak yemeği zeytinyağlı
Akşam 1 tabak etli nohut ve cacık
Çay ile leblebi kuru üzüm
Spor 1 saaat bisiklet
250 ip
Ayy Allah korusun ben şu Kenan ışık Mehmet Ali Erbil olaylarından sonra çok korkmaya başladım banyo kazalarından çook geçmiş olsun canımEvet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Yok canım hafta sonu yapamadım hiç oğlan hasta diye bugün başladım bakalım o da toparlandı.Harikasın ya hergun sporunu yapıyorsun darısı benim başıma birde haftaya kayınvalidemler gelicek bu spor işi yattı anca yürüyüşe giderim sanırım
Bu hafta gümledik ama deniz bir günde 1000 diğer günde 600 yapıncaListe kalabalık ama spor yapan az biz her türlü kazanırız
Ben kilo rekabeti icin dedim canim, spor degil.spor kalabilir,yada onuda ayni liste yap,nasil ongorursen ben fikir verdim sadece bizde gaza gelelim diyeNe yapıyoruz şimdi spor gruplarını alt liste üst liste böleyim miLeyl-i-fer in dediği gibi ? :))
Hmm doğru sen kiloda yarışalım kaZANAN sporda artı puan mı alsın demiştin :)Ben kilo rekabeti icin dedim canim, spor degil.spor kalabilir,yada onuda ayni liste yap,nasil ongorursen ben fikir verdim sadece bizde gaza gelelim diye
Menü ve spor yıkılıyor.Menüm
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin 2 YK lor peyniri salatalık 1 tam buğday ekmeği
Öğlen kabak yemeği zeytinyağlı
Akşam 1 tabak etli nohut ve cacık
Çay ile leblebi kuru üzüm
Spor 1 saaat bisiklet
250 ip
Olabilir bir de ikili gruplar yapalım.Ne yapıyoruz şimdi spor gruplarını alt liste üst liste böleyim miLeyl-i-fer in dediği gibi ? :))
Tabiki hoşgeldin :)Bende katılabilir miyim kızlar
Tamamdır hocamOlabilir bir de ikili gruplar yapalım.
Rekabet olunca azim artıyor.
Nacizane fikrim.
Pekala o zaman hoş bulduuum yarın sabah başlıyorum Allah’ın izni ileTabiki hoşgeldin :)
Yok canım öğle bomba değil.Bomba menüm ve ben
Kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 ç.k reçel
2 zeytin
3 ceviz
Aralar
1 dilim kek
1 kurabiye
1 mandalina
Akşam
2 dilim ekmek
Sardalya ve istavrit balık
Salata
2 lt su
Bugün misafirde vardı geç oldu spor yapamayacağım artık 300 ip atlayacağım yatmadan once
:))Pekala o zaman hoş bulduuum yarın sabah başlıyorum Allah’ın izni ile ☺
Gercekmi? 2500 ip,1 saat yürüyüş,cardio yasak.amac kilo vermek odem yapmak degilTamam süper olur ip sayısı ve yürüyüş süresi de verebilir misin canım ? Bir de koşu bandım henüz gelmedi bu eve hava yağmurlu değilse dışarıda yürümeyi seviyorum ama yağmur varsa evde kalacağım o zamanlar yürüyüş yerine cardio yapabilir miyim :) hemen ödevi esnetmeye başladım baksana
Geçmiş olsun canım.Evet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Valla leyli iyi hoca oldun böyle :))Gercekmi? 2500 ip,1 saat yürüyüş,cardio yasak.amac kilo vermek odem yapmak degilkademeli artiralim her hafta +250 ip ,+10 dk seklinde ne dersin.hedefinr ulaşınca da artitdigimuz oranda azalltmaya baslarsin makul spor yaparsin.
Tavsiye cok kendime faydam yok,yine yapmadım Spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?