Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:))
Biraz kendini tanıtır mısın ? Güncel kilon hedef kilon nedir ? Ve 1. Sayfamızda kurallarımıza bakıp sana uyuyorsa 'okudum kabul ediyorum 'diye döner misin :)
Öncelikle resimdeki beyazlar içinde olan ben :)
3 kez aşılama oldum haliyle ilaçların etkisi 75 kg çıkardı beni hedefim 62 bu kilonun altı beni hortlak yapıyor 13 kg vermem gerek nasıl başlayacağım konusundada ayran aşı mı diyorlar onunla 2 günde 1.5 kilo vermeyi düşünüyorum ilk böyle başlamak iyi olur diye düşündüm sonrası da buradan fikir alışverişi yapabilirim okuyayım canım şimdiden onaylayayım ben biraz okumuştum

Hoşgeldin
Umarım bir an önce verirsin. Tecrübe ile sabit ilaçların etkisi ile hızlı alınca hızlıca veriliyor. Bence istikrarlı olursan kolayca tedavi başındaki kilona ulaşırsın.

Listedekiler ve alttakiler diye mi grup oluyoruz? Mezunlar ve izindekiler olarak bir grup olursak biz çok kalabalık oluruz ama zaten spor yapanlar genelde listedekiler sanki.
Yo yo spor listesini bölümüyorö eskisi gibi mix devam etsin yanlış anlamışım sadece alt liste ve üst liste kg yüzdesinde yarışacak

afiyet olsun güzel menu
İyi akşamlae herkese
Sabah:yarım simit 1 haşlanmış yumurta
Ara sade türk kahvesi
Akşam hamsi tava 1 porsiyon +bol salata
Ara mandalina
1 lt su bu gün su hiç içmemişim bi 500 daha içerim
1000 ip atlama
menu de sporda iyi
idare eder ama sabah receli kalksa iyi olur aliskanlik olucak
Bugün kü menüm
Sabah 11.00 1 adet yumurta ile peynirli omlet 1 dilim çavdar ekmeği
Ara yok
Akşam 18.00 2 adet biber dolması
Ara 21.30 1 adet elma
Şu malesef unuttum 3 bardak falan içmişimdir spor yok
cok az geldi bana yemekler hastamısin hala,gecmis olsun anne nede babanada canim

:)) süper Ozman
Boyun uzun sanırım öyle gözüküyor dedğin gibi 62 kg bencede iyi olur ayran aşıyla başlamak başta güzel bir motivasyon sağlayabilir tabi mantıklı :) sonra buradaki deli dehşet şeyleri yaparsın bizle

Hoşgeldin
Umarım bir an önce verirsin. Tecrübe ile sabit ilaçların etkisi ile hızlı alınca hızlıca veriliyor. Bence istikrarlı olursan kolayca tedavi başındaki kilona ulaşırsın.
67 kg ile başladım 3 ayın içerisinde 75 kg oldum inşallah azimle verebilirim bu ayın sonunda da aşılama olacağım bu kilomla hamile kalırsam 90 olurum herhalde 1 ayda 7 kilo vermem gerekiyor inanıyorum kendime yarın istikrarlı bir şekilde başlarım inşallah

Harikasın ya hergun sporunu yapıyorsun darısı benim başıma birde haftaya kayınvalidemler gelicek bu spor işi yattı anca yürüyüşe giderim sanırım
Bu aralar kayınvalide haftaları içindeyiz herhalde.. herkesin geliyor ve en kötü yanı sporun aksaması.. ama diyete mümkün olduğunca dikkat edersen yine eksi görürsün canım

Haydi bismillah Allah sağlıkla kucağına almayıda kilo vermeyi de nasip etsin inş

Boyum 1.65 çokta uzun değilim topukludan öyle görünüyordur annem benden daha zayıf nohutum yok ya onun yerine ne koyabilirim yeşil mercimek bulgur başka be olabilir

Bu hafta gümledik ama deniz bir günde 1000 diğer günde 600 yapınca
Hangi gün 600 yaptım ki? Bence sen benim iplerimi kestin. Hayır bahçene topum kaçmış gibi hissettim :) Ben dün 5 bin atladım oysa ki..
ben bu hafta sonu mezun ve izindeki takımdaşlarım için de spor yaptım. Bugün ağrım çok yoksa atlardım yine.. yarın ola hayrola diyorum.

Ayy Allah korusun ben şu Kenan ışık Mehmet Ali Erbil olaylarından sonra çok korkmaya başladım banyo kazalarından çook geçmiş olsun canım
Aynen ya aklıma direk öyle geldi bi an aklımı kaybedecektim dondum kaldım birde bir kar yağıyor terlikle çıkmışım nasıl yarım saat öyle gezdim hissetmedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…