- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.241
Olur olur .Tamamdır hocamonu öbür hafta eşleştirelim artık cumadan cumaya olsunn
Geçmiş olsun canım..Evet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Öncelikle resimdeki beyazlar içinde olan ben :):))
Biraz kendini tanıtır mısın ? Güncel kilon hedef kilon nedir ? Ve 1. Sayfamızda kurallarımıza bakıp sana uyuyorsa 'okudum kabul ediyorum 'diye döner misin :)
Listedekiler ve alttakiler diye mi grup oluyoruz? Mezunlar ve izindekiler olarak bir grup olursak biz çok kalabalık oluruz ama zaten spor yapanlar genelde listedekiler sanki.Cherry Mom altta kim var üstte kim var
HoşgeldinÖncelikle resimdeki beyazlar içinde olan ben :)
3 kez aşılama oldum haliyle ilaçların etkisi 75 kg çıkardı beni hedefim 62 bu kilonun altı beni hortlak yapıyor13 kg vermem gerek nasıl başlayacağım konusundada ayran aşı mı diyorlar onunla 2 günde 1.5 kilo vermeyi düşünüyorum ilk böyle başlamak iyi olur diye düşündüm sonrası da buradan fikir alışverişi yapabilirim okuyayım canım şimdiden onaylayayım ben biraz okumuştum
Yo yo spor listesini bölümüyorö eskisi gibi mix devam etsin yanlış anlamışım sadece alt liste ve üst liste kg yüzdesinde yarışacakListedekiler ve alttakiler diye mi grup oluyoruz? Mezunlar ve izindekiler olarak bir grup olursak biz çok kalabalık oluruz ama zaten spor yapanlar genelde listedekiler sanki.
afiyet olsun güzel menuiyi aksamlar kizlar bende yazayim menumu gec oldu ama olsun guc olmasın
kahvalti:
1 yumurta
bir parca peynir
2yesil-3siyah zeytin
1 yemek kasigi çemen sos
bir yaprak marul ve tere
ara ogun:1 buyuk havuç +1 orta boy yeşil elma+bir cay bardagi süt
aksam yemegi:5 kucuk adet bulgurlu lahana sarma+3 kepce civarında mercimek çorba +yarim kase yogurt+yarim su bardagi yoğurtun suyu
son ara:ceviz+badem+findik karisik bir avuç kadar yedim...yarim çay bardagi sütle hazirladigim sütlü kahve+yarim havuc
bunun disinda sade kahve sekersiz cay bir adet form cayi galiba 3.5 lt su icmisimdir
menu de sporda iyiİyi akşamlae herkese
Sabah:yarım simit 1 haşlanmış yumurta
Ara sade türk kahvesi
Akşam hamsi tava 1 porsiyon +bol salata
Ara mandalina
1 lt su bu gün su hiç içmemişim bi 500 daha içerim
1000 ip atlama
idare eder ama sabah receli kalksa iyi olur aliskanlik olucakBomba menüm ve ben
Kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 ç.k reçel
2 zeytin
3 ceviz
Aralar
1 dilim kek
1 kurabiye
1 mandalina
Akşam
2 dilim ekmek
Sardalya ve istavrit balık
Salata
2 lt su
Bugün misafirde vardı geç oldu spor yapamayacağım artık 300 ip atlayacağım yatmadan once
cok az geldi bana yemekler hastamısin hala,gecmis olsun anne nede babanada canimBugün kü menüm
Sabah 11.00 1 adet yumurta ile peynirli omlet 1 dilim çavdar ekmeği
Ara yok
Akşam 18.00 2 adet biber dolması
Ara 21.30 1 adet elma
Şu malesef unuttum 3 bardak falan içmişimdir spor yok
:)) süper OzmanÖncelikle resimdeki beyazlar içinde olan ben :)
3 kez aşılama oldum haliyle ilaçların etkisi 75 kg çıkardı beni hedefim 62 bu kilonun altı beni hortlak yapıyor13 kg vermem gerek nasıl başlayacağım konusundada ayran aşı mı diyorlar onunla 2 günde 1.5 kilo vermeyi düşünüyorum ilk böyle başlamak iyi olur diye düşündüm sonrası da buradan fikir alışverişi yapabilirim okuyayım canım şimdiden onaylayayım ben biraz okumuştum
Ben neden listede olmayanları daha kalabalık düşündüm ki. Bence olmuş eline sağlık canım. Böyle devam edebiliriz :)
Öyle mi diyorsun:)) tmm o halde listeye girecek deneme süresindekileri de ekledim de ondan :))Ben neden listede olmayanları daha kalabalık düşündüm ki. Bence olmuş eline sağlık canım. Böyle devam edebiliriz :)
67 kg ile başladım 3 ayın içerisinde 75 kg oldum inşallah azimle verebilirim bu ayın sonunda da aşılama olacağım bu kilomla hamile kalırsam 90 olurum herhalde 1 ayda 7 kilo vermem gerekiyor inanıyorum kendime yarın istikrarlı bir şekilde başlarım inşallahHoşgeldin
Umarım bir an önce verirsin. Tecrübe ile sabit ilaçların etkisi ile hızlı alınca hızlıca veriliyor. Bence istikrarlı olursan kolayca tedavi başındaki kilona ulaşırsın.
Yok ya 3-5 kilo verdik diye hocami olduk,ustadlar varken.10lar 20ler konussun.biz yedek takviye iste naçizaneValla leyli iyi hoca oldun böyle :))arttık karnen varya bu yetki sende :))))
Bu aralar kayınvalide haftaları içindeyiz herhalde.. herkesin geliyor ve en kötü yanı sporun aksaması.. ama diyete mümkün olduğunca dikkat edersen yine eksi görürsün canımHarikasın ya hergun sporunu yapıyorsun darısı benim başıma birde haftaya kayınvalidemler gelicek bu spor işi yattı anca yürüyüşe giderim sanırım
Haydi bismillah Allah sağlıkla kucağına almayıda kilo vermeyi de nasip etsin inş67 kg ile başladım 3 ayın içerisinde 75 kg oldum inşallah azimle verebilirim bu ayın sonunda da aşılama olacağım bu kilomla hamile kalırsam 90 olurum herhalde 1 ayda 7 kilo vermem gerekiyor inanıyorum kendime yarın istikrarlı bir şekilde başlarım inşallah
Boyum 1.65 çokta uzun değilim topukludan öyle görünüyordur annem benden daha zayıf:)) süper Ozman
Boyun uzun sanırım öyle gözüküyor dedğin gibi 62 kg bencede iyi olur ✌ ayran aşıyla başlamak başta güzel bir motivasyon sağlayabilir tabi mantıklı :) sonra buradaki deli dehşet şeyleri yaparsın bizle
Amin canım benim inşallahHaydi bismillah Allah sağlıkla kucağına almayıda kilo vermeyi de nasip etsin inş ♥
Hangi gün 600 yaptım ki? Bence sen benim iplerimi kestin. Hayır bahçene topum kaçmış gibi hissettim :) Ben dün 5 bin atladım oysa ki..Bu hafta gümledik ama deniz bir günde 1000 diğer günde 600 yapınca
Sporla da gaza geliriz sonuçta yenmek lazım karşı takımı :)Ben kilo rekabeti icin dedim canim, spor degil.spor kalabilir,yada onuda ayni liste yap,nasil ongorursen ben fikir verdim sadece bizde gaza gelelim diye
Aynen ya aklıma direk öyle geldi bi an aklımı kaybedecektim dondum kaldım birde bir kar yağıyor terlikle çıkmışım nasıl yarım saat öyle gezdim hissetmedim bileAyy Allah korusun ben şu Kenan ışık Mehmet Ali Erbil olaylarından sonra çok korkmaya başladım banyo kazalarından çook geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?