Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporda umarım istikrarlı olur bi yere mi kaydolmuşlar? Senin kararlılık onda da varsa olur bence o iş.

Benim eşim de heves etti spor salonuna yazıldı 7 ay peşin ödedik. Paket bitmek üzere 5 kere anca gitti kahvaltıda yediği herşeyi gün içinde yakabileceğini iddia edip muhlama, patates, yumurta, 1 ekmek tek oturuşta yiyo Ve güya pilav kilo yapmıyormuş öğlen ve akşam da muhakkak pilav yiyo 1 tabaktan fazla. Değişik bi diyet eşiminki.

Bakalım senin eşin başarabilecek mi

Bu yaz başka bir yaz olacak senin için canım.. zaman yeterli, sendeki istek de tam bu kez kalıcı olarak vedalaşacaksın kilolarınla..
toplight kaptanım da aynısını yapacak.
Amin cnm insallah
Sende koruma koçluğu yaparsan bu iş tamamdir
toplight da listeye girse de kapişsak

Bu arada sevgili 5. Takimcim
Bu hafta bireyselde 1.olma hayali olan varsa, rafa kaldirsin, rezerve edildi çünkü

Bu tatli öyle bi bagimlilik ki cnm insan yedikce yiyesi geliiyor, vucut tatmin olmuyor daha fazlasini istiyor
Sadece kilo icin degil saglik icinde iyi degil
Beyin hucrelerini öldürüyor,
Ayrica cabuk yaşlandiriyor

Sen yazmayınca bende başlamadım ama hafif bir kahvaltıyla duruyorum 2 litre su içtim akşam ekmeksiz sebze yemeğim var onu yerim yarın ayran aşına başlarım canım
Ay hadi ya :)) neyse tam malzeme ile başlamak en iyisi zaten diyet süresince spor yapma imkanın olacak mı canım ?

Benim eşim benimle düzenli spor yapamıyor ben anladım :) evde bir bakmışsın sabah akşam demeden koşu bandında bir bakmışsın yüzüne bakmıyor.. salonda daha istikrarlı olabilir belki. Beslenmesi çok iyi değil çok karbonhidrat ve abur cubur var. Ama biraz şekeri yükselsin her şeyi keser.. fakat her şey normale dönünce yine eski düzene geçer.

Ay hadi ya :)) neyse tam malzeme ile başlamak en iyisi zaten diyet süresince spor yapma imkanın olacak mı canım ?
Spor yaparım yani plates popo ve bacak çalışmayı düşünüyorum akşam inşallah eşim yatınca yaparım. Aynen şimdi iyi oldu canım

Sanki erkekler daha istikrarsız böyle konularda, ya da benimkinden ötürü bana öyle geliyor. Hadi bakalım o başlayınca sen de zorlanmamış olursun daha rahat yaparsın belki. Gerçi sen gözüne kestirdikten sonra feriştahı gelse kaçarı olmuyo

Amin cnm insallah
Sende koruma koçluğu yaparsan bu iş tamamdir
toplight da listeye girse de kapişsak

Bu arada sevgili 5. Takimcim
Bu hafta bireyselde 1.olma hayali olan varsa, rafa kaldirsin, rezerve edildi çünkü
Bayıldım bu motivasyona Cuma sonuçlarını iple çekiyorum şu an :)

Bu tatli öyle bi bagimlilik ki cnm insan yedikce yiyesi geliiyor, vucut tatmin olmuyor daha fazlasini istiyor
Sadece kilo icin degil saglik icinde iyi degil
Beyin hucrelerini öldürüyor,
Ayrica cabuk yaşlandiriyor
Kanser hücrelerinin en sevdiği şey şeker..haklısın her durumda uzak durmak lazım. Bu kilo vermekle alakalı bir konu değil sadece. Ben bunları kesince ağzımın tadı yerine geliyor resmen. Yediğim meyveden sebzeden tat almaya başlıyorum..

Spor yaparım yani plates popo ve bacak çalışmayı düşünüyorum akşam inşallah eşim yatınca yaparım. Aynen şimdi iyi oldu canım
Çok iyi canım sana ve diğer yeni arkadaşlarada bilgi vermiş olayım :) bizim spor listemizde var orda da puanlama yapıp yarışıyoruz :)) puanlamayı 1.sayfamızdaki spor tablosuna göre ben yapıyorum cumadan cumaya da açıklıyorum. Bugün itibariyle spor yapanlar ne kadar yaptı ise atıyorum 20 dk pilates 40 dk yürüyüş giib beni etiketleyip menü altına yazarsa bende listeye kaydederim bu liste için deneme süresinde olan üye yeni üye eski üye hiç bir koşulumuz yok herkes bildirebilir :))

Eşimin bazı yiyeceklerini kontrol edebiliyorum. Yemekleri ben pişirirsem sorun yok. Az yağlı az şekerli, alternatif şeylerle tatlandırarak yapıyorum. Ama abur cuburları ve komşulardan gelenleri haliyle kontrol edemiyorum :) kendim yulaflı atıştırmalıklar yapsam asla yemiyor ona gerçek kalori bombaları lazım
Ama kilosu hep sabittir. Yer içer bir şekilde dengeler. Yine de biraz vermesi lazım. Bakalım spora başlasın kontrol etmeye çalışacağım. Spor yaptım diye ekstra yeme hakkı görüyor kendinde en büyük sorun bu bence :)

Cuma bekleyin beni tatlicim
Kural geregi malesef en fazla yüzde 4 olabiliyor

Ben tatli, karbon tukettigim zaman hem bedensel hem de ruhen çöküyorum
Halsiz bitkin yorgun ve depresyonda oluyorum :)
Cumadan beri temiz besleniyorum enerjim yerine geldi

Evet aynı kafa benimkinde de var şaşırtıcı bi şekilde benim eşim de çok kilo almıyo bunca yemeğe rağmen. Komşulara sağlıklı yiyeceklerle geri ver tabakları belki anlarlar oralarda var mı komşuluk? Ne güzel ben 2,5 yıllık komşularıma merhaba diyorum cevap bile vermiyolar çok üzülüyorum.
Hadi bakalım eşin için güzel bi süreç olur umarım

Bu lojmanda da hiç komşuluk yok yaa selam verince şaşırıyorlar
Şimdi yesin sizin eşler 40 yaşından sonra göbekleri çıkacak gençlik zamanları gibide hemen gitmeyecek

Kizlar oglan gelmeden menumu yazayim.

Sabah 1dilim ekmek 1 haslama yumurta 1kasik salca sos 1parca peynir 5 zeytin cay
1kasik balli macun

Ara adacayi 2 bardak

Öglen simit yaptim 1/2yedim cayla

Ara şekersiz kahve

Aksam 17.30 da yerim 1tabak kuru fasulye tursu
Yatmadan 1 kasik balli macun.

2litre su .insallah günde 2 kasik bal olumsuz etkilemez Cherry Mom

Öksürük falan mı başladı canım ne için yiyorsun

Bu lojmanda da hiç komşuluk yok yaa selam verince şaşırıyorlar
Şimdi yesin sizin eşler 40 yaşından sonra göbekleri çıkacak gençlik zamanları gibide hemen gitmeyecek
Bizim lojman çok güzeldi buradaki ordaki ortamı arıyorum ben de galiba başım sıkışsa kapı tıklatcak kimsem yok çok kötü.
Bence de öyle olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…