Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah canim

Tamam canım bende yazarım o zaman anlaşıldı

Bende uygulamada var ama yinede tarayıcıdan giriyorum hiç bir farkı yok ki uygulamayı geliştirmeleri lazım ki kullanılsın
Hadi ya iyi bari gir çık gir çık sinir oluyordum aynıysa üzülmeyeyim bu arada akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum 2 halley ve 4 kaşık bol salçalı makarna yedim 2 saat önce yoğurt limonlu su ile yatarım

Halley mi? 2 mi? bizim bildiğim halley mi ben şok bir kaçamak hiç böyle rahat dile getirilmemişti

Verdiklerim hedefine ulaşana kadar ve artirarak hedefe ulastiktan sonrada kademeli azaltarak olcak.sen yapican bu isi biliyorum

Halley mi? 2 mi? bizim bildiğim halley mi ben şok bir kaçamak hiç böyle rahat dile getirilmemişti
Aslında çok garip ki ben bu şekilde kilo veriyorum yani gündüz bir paket cips yiyeyim fayda etmiyor gece yediğimde sıkıntı gündüz dünyayı yesem bişey olmuyor sanırım aç yatmak önemli olan sabah kilo mu çekip Atcam aç yatacağım için kesin 1 kilo vermiş olacağım platesle çevremdekiler hayret ediyor abur cubur yerken nasıl zayıflıyorsun diye kendimi biliyorum ki bana kilo yapan ekmek 1 kase çorba veya et suyuyla rahat 1 ekmek yerim o kadar seviyorum ve onu şuan hayatımdan çıkardım Kız o kadar evi süpürdüm oturmadan ter döktüm hareket halindeydim lavaboya çıktım halley mi kaldı

Yok maalesef bunu kabul etmem amacımız burda sağlıklı kilo vermek ne güzel bünyen yakıyor demekki onu yiyeceğine bir meyve yesen demek kısa zamanda süper iş çıkarmış olacaksın
Sen yiyorum böyle zayıflıyorum diyince iradesini zorlayan insanlarıda çelişkiye düşürüyorsun

Muhteşem menümü yazayım
Sabah
Boşluk canım hiç bir şey istemedi

Ara diyelim 11.30
Çiğ fındık 20 adet kadar

Öğle 13.00
Kuru fasülye 1 dilim ekmek

Akşam 17.30
Bol salata 50 gr ton balığı
Kuru fasülye 2 dilim ekmek

Su 2 litre
Akşam tiyatroya gidicez spor ne olur bilmiyorum

Dipnot kuru fasülye bitmedi eşim yine dışarıda yemiş
Sanırım bilmeden kuru fasülye detoksuna başladım bundan sonra bir süre yemem kendisini

Hahaha aman şişkinlik yapıp sıkıntı yaratmasında

Aynen insan bıkıyor ben çok azcık yapıyorum o yüzden hiç kalmıyor biliyorum sende habire yemekle uğraşmıyayım diye mecbur yapıyorsun ama eşin sana gol attı valla evde yemek yemeyerek

Aynen insan bıkıyor ben çok azcık yapıyorum o yüzden hiç kalmıyor biliyorum sende habire yemekle uğraşmıyayım diye mecbur yapıyorsun ama eşin sana gol attı valla evde yemek yemeyerek
Çok aşırı da yapmadım ben diyette olmasam eşim de yemiş olsaydı biterdi annrmler de vardı onlar da yemiş ama ne bereketli çıktı yahu bir dahakine ölçüyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…