- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.381
Bende menümü yazayım spora gideceğim diye erkenden yedim zaten
Sabah 2 yumurtalı omlet 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara mandalina
Akşam dünden kalan 3 YK kabak yemeğim ve 4 kaşık kadar zeytinyağlı pırasa
Spordan sonrada yoğurt kürümü yerim
Spor : 1 saat zumba
Hmmm öyle mi etki ettiğini bilmiyordum şifa olsun o zaman yapacak birşey yok kuzumBende pko var canim hormonlarimi duzeltsin diye bitkisel karisimli macun yemeye basladim
Clife gibi bişey mi yiyosun?Bende pko var canim hormonlarimi duzeltsin diye bitkisel karisimli macun yemeye basladim
Tamam canım bende yazarım o zaman anlaşıldıÇok iyi canım sana ve diğer yeni arkadaşlarada bilgi vermiş olayım :) bizim spor listemizde var orda da puanlama yapıp yarışıyoruz :)) puanlamayı 1.sayfamızdaki spor tablosuna göre ben yapıyorum cumadan cumaya da açıklıyorum. Bugün itibariyle spor yapanlar ne kadar yaptı ise atıyorum 20 dk pilates 40 dk yürüyüş giib beni etiketleyip menü altına yazarsa bende listeye kaydederimbu liste için deneme süresinde olan üye yeni üye eski üye hiç bir koşulumuz yok herkes bildirebilir :))
Hadi ya iyi bari gir çık gir çık sinir oluyordum aynıysa üzülmeyeyim bu arada akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum 2 halley ve 4 kaşık bol salçalı makarna yedim 2 saat önceBende uygulamada var ama yinede tarayıcıdan giriyorum hiç bir farkı yok ki uygulamayı geliştirmeleri lazım ki kullanılsın
Halley mi? 2 mi? bizim bildiğim halley miHadi ya iyi bari gir çık gir çık sinir oluyordum aynıysa üzülmeyeyim bu arada akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum 2 halley ve 4 kaşık bol salçalı makarna yedim 2 saat önceyoğurt limonlu su ile yatarım
Clife gibi bişey mi yiyosun?
Ben burdaki konularda görmüştüm popüler konuya düşünce baktım onunla çok hamile kalan olmuş denemekten ne çıkar zararlı birşey değil sonuçtaEvet canim clife bir o kaldi denemedik belki bir faydasi olur
Epey faydasını gören var inşallah faydalı olurEvet canim clife bir o kaldi denemedik belki bir faydasi olur
Verdiklerim hedefine ulaşana kadar ve artirarak hedefe ulastiktan sonrada kademeli azaltarak olcak.sen yapican bu isi biliyorumAma 2500 ip verdin bana haftada 7500 eder.. ben normal rutinimde 1000 atlarım diyordum. Orada zayıflama için verdin sandım. Ondan yürüyüşü de arttırayım dedim. Hatta dün atlamadım ya 2500 kafamda deli sorular bugün mü atlayayım diye :) tamam yürüyüş 1 saat olsun :)
Aslında çok garip ki ben bu şekilde kilo veriyorum yani gündüz bir paket cips yiyeyim fayda etmiyor gece yediğimde sıkıntı gündüz dünyayı yesem bişey olmuyorHalley mi? 2 mi? bizim bildiğim halley miben şok bir kaçamak hiç böyle rahat dile getirilmemişti
Yok maalesef bunu kabul etmemAslında çok garip ki ben bu şekilde kilo veriyorum yani gündüz bir paket cips yiyeyim fayda etmiyor gece yediğimde sıkıntı gündüz dünyayı yesem bişey olmuyorsanırım aç yatmak önemli olan sabah kilo mu çekip Atcam aç yatacağım için kesin 1 kilo vermiş olacağım platesle çevremdekiler hayret ediyor abur cubur yerken nasıl zayıflıyorsun diye kendimi biliyorum ki bana kilo yapan ekmek 1 kase çorba veya et suyuyla rahat 1 ekmek yerim o kadar seviyorum ve onu şuan hayatımdan çıkardım Kız o kadar evi süpürdüm oturmadan ter döktüm hareket halindeydim lavaboya çıktım halley mi kaldı
Epey faydasını gören var inşallah faydalı olur
Tek çocuk fikri kötü mü ? Sen böyle hevesli olunca ben 2. Niye hiç düşünmüyorum hata mı ediyorum diye sorguluyorm kendimiInsallah canim haziran temmuza kadar kilo verip hormonlari duzeltirsem tüp bebek denicem
Şifa olsun hayıt tohumu denedin mi arkadaşım tüp bebek yaptırıcak o içiyor onun rezervleri düşük pkos yokInsallah canim haziran temmuza kadar kilo verip hormonlari duzeltirsem tüp bebek denicem
Hahaha aman şişkinlik yapıp sıkıntı yaratmasındaMuhteşem menümü yazayım
Sabah
Boşluk canım hiç bir şey istemedi
Ara diyelim 11.30
Çiğ fındık 20 adet kadar
Öğle 13.00
Kuru fasülye 1 dilim ekmek
Akşam 17.30
Bol salata 50 gr ton balığı
Kuru fasülye 2 dilim ekmek
Su 2 litre
Akşam tiyatroya gidicez spor ne olur bilmiyorum
Dipnot kuru fasülye bitmedi eşim yine dışarıda yemiş
Sanırım bilmeden kuru fasülye detoksuna başladım bundan sonra bir süre yemem kendisini
Yok şişkinlik yapmıyor şükür ilk suyunu döküyorum bir de köylüden satın almıştık ilaçsız sanırım ondan bana rahatsızlığı yok ki çok da severim ama bir süre yollarımızı ayırırız bitinceHahaha aman şişkinlik yapıp sıkıntı yaratmasında
Aynen insan bıkıyor ben çok azcık yapıyorum o yüzden hiç kalmıyor biliyorum sende habire yemekle uğraşmıyayım diye mecbur yapıyorsun ama eşin sana gol attı valla evde yemek yemeyerekYok şişkinlik yapmıyor şükür ilk suyunu döküyorum bir de köylüden satın almıştık ilaçsız sanırım ondan bana rahatsızlığı yok ki çok da severim ama bir süre yollarımızı ayırırız bitince
Çok aşırı da yapmadım ben diyette olmasam eşim de yemiş olsaydı biterdi annrmler de vardı onlar da yemiş ama ne bereketli çıktı yahu bir dahakine ölçüyle yapıcamAynen insan bıkıyor ben çok azcık yapıyorum o yüzden hiç kalmıyor biliyorum sende habire yemekle uğraşmıyayım diye mecbur yapıyorsun ama eşin sana gol attı valla evde yemek yemeyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?