- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.401
Ben iğne siringasinin ucunu cikariyorum serum fizyolojik çekiyorum başını öne eğip bir tarafina sıkıyorum diğer taraftan çıkıyor çok faydasını gordum canim kizim 5 yasinda kardesine de ayjisini yapiyorum tikanincaKızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
İnşallah gerek kalmadan gelir bebeğin. Totomun üstüne oturamıyorum iğnelerden, zor bi süreç her yönüyleInsallah canim haziran temmuza kadar kilo verip hormonlari duzeltirsem tüp bebek denicem
Yağdan verdiğine emin misin? Uzun vadede etkili olacak bi yöntem değil sankiAslında çok garip ki ben bu şekilde kilo veriyorum yani gündüz bir paket cips yiyeyim fayda etmiyor gece yediğimde sıkıntı gündüz dünyayı yesem bişey olmuyorsanırım aç yatmak önemli olan sabah kilo mu çekip Atcam aç yatacağım için kesin 1 kilo vermiş olacağım platesle çevremdekiler hayret ediyor abur cubur yerken nasıl zayıflıyorsun diye kendimi biliyorum ki bana kilo yapan ekmek 1 kase çorba veya et suyuyla rahat 1 ekmek yerim o kadar seviyorum ve onu şuan hayatımdan çıkardım Kız o kadar evi süpürdüm oturmadan ter döktüm hareket halindeydim lavaboya çıktım halley mi kaldı
Ben buhar makinası almıştım ,ne kadar faydasi oldu bilemiyorum.pet siseyi kesip kalorifer tellerinin icine koymuşlardı bir video da o zaman elleyemez yaramaz,tabi petekler döküm degilseKızlar bizim oğlan bu seferde burun tıkanıklığından uyuyamıyor 2 tanede ayrı ayrı sprey kullanıyorım ama hep tıkalı ağzından nefes alıyor yavrucak.var mı uyguladığınız işe yarayan bir şeyler
40 dan sonra da biz çıtır görünürüz onlar dertlerine yansınBu lojmanda da hiç komşuluk yok yaa selam verince şaşırıyorlar
Şimdi yesin sizin eşler 40 yaşından sonra göbekleri çıkacak gençlik zamanları gibide hemen gitmeyecek
Alt listeyide boleriz tatlim olmami 3 grup olurYine alt liste kontenjanından
Sen varsın ya kız atlarsın bir 10 bincik ip tamamdırAlt listeyi güçlendirmek lazım siz çok güçlüsünüz
Cuma günü seni tebrik etmek için bekliyorumCuma bekleyin beni tatlicim
Kural geregi malesef en fazla yüzde 4 olabiliyor
Ben tatli, karbon tukettigim zaman hem bedensel hem de ruhen çöküyorum
Halsiz bitkin yorgun ve depresyonda oluyorum :)
Cumadan beri temiz besleniyorum enerjim yerine geldi
Aslında pek yok öyle ilişkiler. Üst kat eşimin Türkiye den tanıdıkları alt katı da kendine benzetmiş. Tuhaf bir apartman olmuş burası :) ben biraz yabani kalıyorum aralarında sanırım. bu tarz ilişkilerden sıkılıyorum aslında. Eski komşularım italyandı diyetim de mükemmeldi :)Evet aynı kafa benimkinde de varşaşırtıcı bi şekilde benim eşim de çok kilo almıyo bunca yemeğe rağmen. Komşulara sağlıklı yiyeceklerle geri ver tabakları belki anlarlar oralarda var mı komşuluk? Ne güzel ben 2,5 yıllık komşularıma merhaba diyorum cevap bile vermiyolar çok üzülüyorum.
Hadi bakalım eşin için güzel bi süreç olur umarım
Ben de onu çok rahat bırakmıştım pat diye. He bazen hala aklıma gelmiyo mu off hemde nasıl ama şu eli ayağı titreyen cinsten değil şimdi kahvenin yanında ne giderdi gibi yada arkadaşlar yakınca falan. Bence kafanda bitirdiğin an kolaylaşacakKilo dediginiz ne ki ya veririz gider üzerimize yapışacak hali yok. O da değilde bu sigara bırakmak çok zor işmiş.
İyi eğlenceler canım.. bol bol dans et ve eksilerini de al eve gel :)Bende menümü yazayım spora gideceğim diye erkenden yedim zaten
Sabah 2 yumurtalı omlet 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara mandalina
Akşam dünden kalan 3 YK kabak yemeğim ve 4 kaşık kadar zeytinyağlı pırasa
Spordan sonrada yoğurt kürümü yerim
Spor : 1 saat zumba
Evet bu tabak getir götürleri diyeti zorlayıcı şeyler ama belki yeni geldin diye öyledirler, durgunlaşırlar bi umutAslında pek yok öyle ilişkiler. Üst kat eşimin Türkiye den tanıdıkları alt katı da kendine benzetmiş. Tuhaf bir apartman olmuş burası :) ben biraz yabani kalıyorum aralarında sanırım. bu tarz ilişkilerden sıkılıyorum aslında. Eski komşularım italyandı diyetim de mükemmeldi :)
Bende menümü yazayım spora gideceğim diye erkenden yedim zaten
Sabah 2 yumurtalı omlet 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara mandalina
Akşam dünden kalan 3 YK kabak yemeğim ve 4 kaşık kadar zeytinyağlı pırasa
Spordan sonrada yoğurt kürümü yerim
Spor : 1 saat zumba
Bugün kü menüm
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
Ara
Bir avuç kayısı çekirdeği
10 tane kuru uzum
Akşam
4 yemek kaşığı tavuklu pilav
5 yemek kaşığı yeşil fasulye
Salata
2.5 lt su
3500 adım
300 ip
40 dk pilates
Bugün geç kahvaltı ettim ve öğle yemeği yemedim.. ama sabah kahvaltımı iki öğünlük yedim, yazınca göreceksiniz :) sizde de öğle yemeği yok neden ki ?Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 14.45
1 kase yoğurt
1 mandalina
Akşam 19.00
2 kepçe yeşil mercimek
6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
2.5 litre
45 dk yürüyüş
250 ip atlama
Şuan 56.300 55 yada 54 de sabitlemek istiyorum. 171 boyum ama popom ve basen lerim alıyor alınca üstetkilemez canım vucut toplamda aldigi enerjiye bakıyor çünküKizlar oglan gelmeden menumu yazayim.
Sabah 1dilim ekmek 1 haslama yumurta 1kasik salca sos 1parca peynir 5 zeytin cay
1kasik balli macun
Ara adacayi 2 bardak
Öglen simit yaptim 1/2yedim cayla
Ara şekersiz kahve
Aksam 17.30 da yerim 1tabak kuru fasulye tursu
Yatmadan 1 kasik balli macun.
2litre su .insallah günde 2 kasik bal olumsuz etkilemezCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?