Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben iğne siringasinin ucunu cikariyorum serum fizyolojik çekiyorum başını öne eğip bir tarafina sıkıyorum diğer taraftan çıkıyor çok faydasını gordum canim kizim 5 yasinda kardesine de ayjisini yapiyorum tikaninca

Kızlar Vallahi ben çok açım Kafam çok ağrıyor Sanırım uzun süredir hiç böyle aç kalmadıydım için ama direniyorum eşim dedi ki ben sana şaşırdım nedennnn dedim dedi kii sen en fazla 4 5 saat diet yaparsın nolduuuu
Kendisi patates kızartması istedi Onu yaptım Bir tane bile tadına bakmadım çikolata almış yemedim
Telefonumda mutfak dolabının arkasına düşmüş nasıl düştü anlamadım Kaç saattir şimdi alabildim

Yağdan verdiğine emin misin? Uzun vadede etkili olacak bi yöntem değil sanki

Ben buhar makinası almıştım ,ne kadar faydasi oldu bilemiyorum.pet siseyi kesip kalorifer tellerinin icine koymuşlardı bir video da o zaman elleyemez yaramaz,tabi petekler döküm degilse

Bu lojmanda da hiç komşuluk yok yaa selam verince şaşırıyorlar
Şimdi yesin sizin eşler 40 yaşından sonra göbekleri çıkacak gençlik zamanları gibide hemen gitmeyecek
40 dan sonra da biz çıtır görünürüz onlar dertlerine yansın

Bizim burda da komşuluk yok. Annelerimizin zamanında ne güzeldi oysaki.

Cuma günü seni tebrik etmek için bekliyorum

Aslında pek yok öyle ilişkiler. Üst kat eşimin Türkiye den tanıdıkları alt katı da kendine benzetmiş. Tuhaf bir apartman olmuş burası :) ben biraz yabani kalıyorum aralarında sanırım. bu tarz ilişkilerden sıkılıyorum aslında. Eski komşularım italyandı diyetim de mükemmeldi :)

Kilo dediginiz ne ki ya veririz gider üzerimize yapışacak hali yok. O da değilde bu sigara bırakmak çok zor işmiş.
Ben de onu çok rahat bırakmıştım pat diye. He bazen hala aklıma gelmiyo mu off hemde nasıl ama şu eli ayağı titreyen cinsten değil şimdi kahvenin yanında ne giderdi gibi yada arkadaşlar yakınca falan. Bence kafanda bitirdiğin an kolaylaşacak

İyi eğlenceler canım.. bol bol dans et ve eksilerini de al eve gel :)

Evet bu tabak getir götürleri diyeti zorlayıcı şeyler ama belki yeni geldin diye öyledirler, durgunlaşırlar bi umut

İyi akşamlar, bu akşamki menü 07.01.20202

Sabah / 07-00
2 yumurta peynir 8 zeytin roka 1 havuc 2 biber 2 çeri domates 4 ceviz 5 fındık 1 bardak ayran

Öğlen / 12.30
Piyaz yogurt

Aksam / 19-30
1kase susuz ıspanak yemeği z.yagli
1kase yoğurt

3 litre su 2 fincan türk kahvesi 1 soda 4 fincan limonlu cay
Cherry Mom

Bugün geç kahvaltı ettim ve öğle yemeği yemedim.. ama sabah kahvaltımı iki öğünlük yedim, yazınca göreceksiniz :) sizde de öğle yemeği yok neden ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…