- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.981
Değil mi bencede süper
Pazartesi belli olmaya başlar nasıl bir Cuma’ya hazırlandığım. Ben haftasonu ne yapacağım spor yok mu bana hafta sonu?Kacamak olmazsa odenm getirecek sporda olmiycagina gore getirir insallah bende merak ediyorum
Bana uyar oylayalımYa aslında kalkmadı ama bir türlü uygulamaya geçemedik normalde bile spor az yapılıyor birde ceza yap denmiyordiyelim mi
Ev isi yap gez dolas yetmezmiPazartesi belli olmaya başlar nasıl bir Cuma’ya hazırlandığım. Ben haftasonu ne yapacağım spor yok mu bana hafta sonu?
Simdi duygusala bağlamıştır tekrar tekrar dinliyordur atislaripawlover geldin mi doktordan canım
Olabilir ama insan istiyor spor yapmayı. 15 dakika cardio da mı olmaz diyeceğim ama hem azaltıyoruz hem spor istiyorum nasıl olacak bilmem.Ev isi yap gez dolas yetmezmi
Bu hafta bi deneyelim bakalim boyle ne kadar verebiliyosun gorelim sence de oyle degilmiOlabilir ama insan istiyor spor yapmayı. 15 dakika cardio da mı olmaz diyeceğim ama hem azaltıyoruz hem spor istiyorum nasıl olacak bilmem.
belki ideal kilomda mezun olmadığım için böyle her gün spor derdindeyim. Korumada böyle olmaz sonuçta. 3 gün spor yeterlidir. Ama sayende o günleri de göreceğim bence :)
Doktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcempawlover geldin mi doktordan canım
Evet bu hafta böyle deneyelim duruma göre haftaya revize ederiz. Saol canım. Bu hafta ikimiz yarışalım mı aramızda ?Bu hafta bi deneyelim bakalim boyle ne kadar verebiliyosun gorelim sence de oyle degilmi
Bu hafta tam bomba ya.. ama süper eksiler bunlar %4 harika bir oran. Yeni yılın ilk haftaları için çok iyi değil mi? Yeni yıl yeni hayat :)offf ne yapmış ??
Bu sefer çok iyi yüzdeler var bir tane daha %4var
Babası olmadan kalp sesini duyurmak istemedi sizin minik mucizeniz. 10 gün sonra gümbür gümbür gelir sesi iyice büyüyecek ne de olsa :)Doktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcem
Yaa inşallah öyledir yolk sac falan oluşmuş ama yine de bi tedirgin oldum tabiBabası olmadan kalp sesini duyurmak istemedi sizin minik mucizeniz. 10 gün sonra gümbür gümbür gelir sesi iyice büyüyecek ne de olsa :)
Transfere göre kaç olmalı ki? Neden tedirgin oldun. 6+2 kalp sesi için erken olabilir. Bir de sorun olsa, geriden gelse doktor zaten söylemez mi? bu konuda sözlerini sakındıklarını hiç sanmıyorum.Yaa inşallah öyledir yolk sac falan oluşmuş ama yine de bi tedirgin oldum tabi6+2cikmiş
Canım sakın takılma Ben de kızımın içini 8 haftada duymuştumDoktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcem
Doktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?