Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ev isi yap gez dolas yetmezmi
Olabilir ama insan istiyor spor yapmayı. 15 dakika cardio da mı olmaz diyeceğim ama hem azaltıyoruz hem spor istiyorum nasıl olacak bilmem.
belki ideal kilomda mezun olmadığım için böyle her gün spor derdindeyim. Korumada böyle olmaz sonuçta. 3 gün spor yeterlidir. Ama sayende o günleri de göreceğim bence :)

Bu hafta bi deneyelim bakalim boyle ne kadar verebiliyosun gorelim sence de oyle degilmi

Babası olmadan kalp sesini duyurmak istemedi sizin minik mucizeniz. 10 gün sonra gümbür gümbür gelir sesi iyice büyüyecek ne de olsa :)
Yaa inşallah öyledir yolk sac falan oluşmuş ama yine de bi tedirgin oldum tabi 6+2cikmiş

Yaa inşallah öyledir yolk sac falan oluşmuş ama yine de bi tedirgin oldum tabi 6+2cikmiş
Transfere göre kaç olmalı ki? Neden tedirgin oldun. 6+2 kalp sesi için erken olabilir. Bir de sorun olsa, geriden gelse doktor zaten söylemez mi? bu konuda sözlerini sakındıklarını hiç sanmıyorum.

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1dilim ekmek 1 parca peynir 5 zeytin 1 yumurta cay

Ara limonlu çay

Öğle 1 tabak ispanak 1 dilim ekmek

Ara 2 si bir arada kahve

Aksam 1 tabak ispanak 2 salatalik turşusu

2.5litre su Cherry Mom toplight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…