- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.021
Geçmiş olsun tekrar.Normal canım biraz daha sabır olabiliyor böyle durumlar
Bizde hastaneye geldik emre iyice halsizledi iştah durumu kötüye gidiyor çünkü o yüzden bakalım serum falan olursa toparlar belki
Çalışıyorum aslında ama ben evden çalışıyorum ya pek çalışıyo gibi olmuyorumGeçmiş olsun tekrar.
pawlover eminim herşey yolundadır, düşünmemeye çalış, su ara calisiyor musun ya da kendini hobilerine mi versen?
Çalışıyorum aslında ama ben evden çalışıyorum ya pek çalışıyo gibi olmuyorumkazak hırka ördüm kendime evi iplere boğdum örmeye devam
Takımlarda 3. olmuşsunuz arkadaşlar tekrardan tebrikler. Bireyselce de B Bmnxx IkinciCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 656. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> %1,663
2. (6. TAKIM) ==>%1,306
3.(5. TAKIM) ==>%1,201
BİREYSEL DERECELER
1. @HasibeG => %4 => 6. TAKIM & @mefkurem => %4 => 9. TAKIM
2. B Bmnxx => %3,2=> 5.TAKIM
3. @Gulumse25 => %2,45 => 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@DeryaOnDiet => %-2,86 => 4. Takım
Datlimm ben 73.9 u gorene kadar hedefim hep ayniY yagmurtugbaLeyl-i-fer kardelelen321 toplight balpamuk medgic26
hedeflerinizi ben mi kaçırdım acabaaa?
doğru mu hedefler?
Elim uğurlu gelir belki bu hafta görürsünDatlimm ben 73.9 u gorene kadar hedefim hep ayni
Naptiniz canim izin verdimia serum takilmasina,iyi gelir inşallahNormal canım biraz daha sabır olabiliyor böyle durumlar
Bizde hastaneye geldik emre iyice halsizledi iştah durumu kötüye gidiyor çünkü o yüzden bakalım serum falan olursa toparlar belki
Geldik şimdi canım serum vermedi ya özele gittik aslında naz niyaaz yapmasınlar diye ama serum olmazz daha dedi yaşı için mi dedi hstalığı için mi bilemedim.Naptiniz canim izin verdimia serum takilmasina,iyi gelir inşallah
Ne diyecegimi bilemedimNeden benim haftasonu sporumu kestin, alt üst MasterChef..beni nasıl bir haftasonu bekliyor acaba :) şu an benden daha iyi durumdasın bence. az önce üst kat diyor ki akşam ne yapalım. Kendi adına konuş ben çorba içeceğim dedim ama bakalım kaç gün irade göstereceğim :)
Yaşla ilgili degildir,cok hasta degil diyedir belki,e uzulme o zaman iyi demekkiGeldik şimdi canım serum vermedi ya özele gittik aslında naz niyaaz yapmasınlar diye ama serum olmazz daha dedi yaşı için mi dedi hstalığı için mi bilemedim.
Film çekildi iyi ciğerlerde bişey yokmuş çok gaz çıktı ona bir ilaç verdi birde balgam söktürücü ve soğuk algınlığı ilacı o kadar
Çok güzel başladın canım. İnşallah daim olsun. Hep böyle azimle istikrarla devam et. Emeklerinin karşılığını alacaksın.Kızlar size bir şey söyleyeyim mi Yani genel olarak gruptaki kimseyi tanımıyorum evli mi Çocuğu var mı tam olarak bir bilgim yok Çünkü daha yeniyim ve kızlar hasta olduğu için Kafam biraz doluydu açıkçası.
Ama ben tam 5 senedir hep 80 kilo ve üzeri oldum yani evlendiğimde 62 kiloydum hiçbir zaman 70 kiloyu bile çıkmamış bir insandım ama işte 5 senedir hep 80 üstü
bugün tartıda 900 gram vermiş olarak gördüm o kadar mutlu oldum ki tarif bile edemiyorum Çünkü ben 5 senedir bir türlü diyet yapamıyordum her zaman birisi bir şey söylerdi kilo onunla ilgili Ben kafaya takardım Bugün de yi
iyim Yarın diyete başlayım Derdim ya da hiç takmadım aynada kendime hep beğeniyordum hepp bir bahanem vardı İlaç içtim kilo aldım hareketsizim kilo alıyorum gibi gibi yani bahane o kadar çoktu ki ama Pazar günü buraya geldim gruba yazdım sonra hepinizin samimiyetini o kadar inandım ki Yani herkes birbirine destek oluyor burada çok güzel bir şey Kendimi sorumlu hissettim 5 sene sonra..
yediklerime de gerçekten bir haftadır dikkat etmeye çalıştım yani isteyince oluyormuş O yüzden gerçekten burada olmaktan çok mutluyum ve sizi tanıdığıma çok memnunum
Ay yavrum. İnşallah bir an önce iyileşir, perişan oldu kuzuNormal canım biraz daha sabır olabiliyor böyle durumlar
Benim hedef 88 kuzum.Y yagmurtugbaLeyl-i-fer kardelelen321 toplight balpamuk medgic26
hedeflerinizi ben mi kaçırdım acabaaa?
doğru mu hedefler?
Teşekkür ederim.Mükemmel canimm🏋🏋
10 gün sonra inşallah burada hepimiz mutluluktan öleceğiz canım.Doktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcem
pawlover kalp atışlarını duyamamışsın bugün ama sakın stres yapma bunun için. Doktorlar genelde 8.hafta çağırıyorlar kalp atışlarını dinlemek için. Ben de 8 haftada duymuştum. Sabırsızlandığını biliyorum canım ama rahat ol. Daha erken.
Sağolun canımlaarr inşallah hep birlikte bi bebiş doğurcaz10 gün sonra inşallah burada hepimiz mutluluktan öleceğiz canım.
Doktor herşey yolunda demiş.
Çok güzel canım.
Çok mutlu oldum.
Geç olsun güzel olsun Allah'ın izniyle.
Canım ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum.Kızlar size bir şey söyleyeyim mi Yani genel olarak gruptaki kimseyi tanımıyorum evli mi Çocuğu var mı tam olarak bir bilgim yok Çünkü daha yeniyim ve kızlar hasta olduğu için Kafam biraz doluydu açıkçası.
Ama ben tam 5 senedir hep 80 kilo ve üzeri oldum yani evlendiğimde 62 kiloydum hiçbir zaman 70 kiloyu bile çıkmamış bir insandım ama işte 5 senedir hep 80 üstü
bugün tartıda 900 gram vermiş olarak gördüm o kadar mutlu oldum ki tarif bile edemiyorum Çünkü ben 5 senedir bir türlü diyet yapamıyordum her zaman birisi bir şey söylerdi kilo onunla ilgili Ben kafaya takardım Bugün de yi
iyim Yarın diyete başlayım Derdim ya da hiç takmadım aynada kendime hep beğeniyordum hepp bir bahanem vardı İlaç içtim kilo aldım hareketsizim kilo alıyorum gibi gibi yani bahane o kadar çoktu ki ama Pazar günü buraya geldim gruba yazdım sonra hepinizin samimiyetini o kadar inandım ki Yani herkes birbirine destek oluyor burada çok güzel bir şey Kendimi sorumlu hissettim 5 sene sonra..
yediklerime de gerçekten bir haftadır dikkat etmeye çalıştım yani isteyince oluyormuş O yüzden gerçekten burada olmaktan çok mutluyum ve sizi tanıdığıma çok memnunum
Oy canım ne kadar candansın sende sağol,gerçekten buranın enerjisi başka sadece takım kurallarına göre gitmiyor menü paylaş kilonu söyle git değil,aile gibi olduk.Ve buraya yazan herkesi de ilk günden içimize almayı görev bildik.ne güzel senin gibi birini de kazanmış olduk buradaki herkes kilonun ne olduğunu ne kadar moral bozan bir şey olduğunu biliyor ve hep ona göre davranıyor destek oluyor.. artı gelsen bile seni motive ediyorlar ama normalde olsa hemen kafadaki o vesveseler çalışıyor aman bugün ye yarın yeniden başla.. bundan bişey olmaz..kilo veremiyorum hep böyle kalacağımKızlar size bir şey söyleyeyim mi Yani genel olarak gruptaki kimseyi tanımıyorum evli mi Çocuğu var mı tam olarak bir bilgim yok Çünkü daha yeniyim ve kızlar hasta olduğu için Kafam biraz doluydu açıkçası.
Evet teşwkkür ederim çok mutlu oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?