Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar
Bu hafta biraz deneme yanılma yeni yollar yeni yöntemler deneyeceğim uzerimde. Çünkü rejim modundan sigarayı bırakmak ve gelen misafirler nedeniyle baya bi uzaklastim. Boğazımı tutmakta çok zorlanıyorum malesef kendimi biraz terbiye edeceğim. Bu hafta yemek listesi paylaşmayacağım spor yapabilirsem onları paylaşırım. Inşallah cumaya ıyi sonuçlar görürüm.

Kızlar size bir şey söyleyeyim mi Yani genel olarak gruptaki kimseyi tanımıyorum evli mi Çocuğu var mı tam olarak bir bilgim yok Çünkü daha yeniyim ve kızlar hasta olduğu için Kafam biraz doluydu açıkçası.
Ama ben tam 5 senedir hep 80 kilo ve üzeri oldum yani evlendiğimde 62 kiloydum hiçbir zaman 70 kiloyu bile çıkmamış bir insandım ama işte 5 senedir hep 80 üstü
bugün tartıda 900 gram vermiş olarak gördüm o kadar mutlu oldum ki tarif bile edemiyorum Çünkü ben 5 senedir bir türlü diyet yapamıyordum her zaman birisi bir şey söylerdi kilo onunla ilgili Ben kafaya takardım Bugün de yi
iyim Yarın diyete başlayım Derdim ya da hiç takmadım aynada kendime hep beğeniyordum hepp bir bahanem vardı İlaç içtim kilo aldım hareketsizim kilo alıyorum gibi gibi yani bahane o kadar çoktu ki ama Pazar günü buraya geldim gruba yazdım sonra hepinizin samimiyetini o kadar inandım ki Yani herkes birbirine destek oluyor burada çok güzel bir şey Kendimi sorumlu hissettim 5 sene sonra..
yediklerime de gerçekten bir haftadır dikkat etmeye çalıştım yani isteyince oluyormuş O yüzden gerçekten burada olmaktan çok mutluyum ve sizi tanıdığıma çok memnunum

Canım burası bir ekip işi hep birlikte vereceğiz bu kiloları hele bir listeye gir o zaman daha fazla sorumluluğun olacak

Ne güzel çok sevindim senin adına. Buradaki herkesin sorunu aynı olduğu için herkes birbirini anlayabiliyor ve destek oluyor. Hep beraber başaracağız inşallah

Canım
Diyet uzun soluklu irade isteyen bir şey. Hayatın getirdiklerine göre hepimizin inişli çıkışlı anları oluyor. Buradaki herkes yaşadığın zorluğu anlıyor çünkü kendi de benzer şeyler yaşamış oluyor. Damdan düşeni damdan düşen anlıyor. Bugun sen pes edecekken sana el uzatıyor birileri sen ayağa kalkıp bir başkasına destek oluyorsun tökezlediğinde. Buradaki takım ruhu beraber zayıflama fikri gerçekten motive edici. O nedenle ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bu yüzden de mezun olunca bile burada yazıyorsun ve hala üstüne düşeni yapıyorsun. Çünkü burası öyle bir yer :)

Ben nerdeyse 10 yil onceki kiloma gelmek uzereyim burada.daha once verdigimi geri almistim bu sefer almiycam inşallah.birlikten kuvvet dogar hep birlikte basaricaz yeterki vazgecmeyelim tekrar hoşgeldin

Doktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcem
Normal canım biraz daha sabır olabiliyor böyle durumlar
Bizde hastaneye geldik emre iyice halsizledi iştah durumu kötüye gidiyor çünkü o yüzden bakalım serum falan olursa toparlar belki

Evet canım gerçekten yani o yüzden Buradaki herkesin samimiyetin gerçek sahte değil Kimse kimsenin kötülüğünü istemiyo Aynı şeyleri yaşamışlar destek oluyor istiyoruz ki karşımızdaki de iyi olsun o yüzden iyi ki diyorum inşallah isteği de girerim hedeflerimi ulaşırım

Ben nerdeyse 10 yil onceki kiloma gelmek uzereyim burada.daha once verdigimi geri almistim bu sefer almiycam inşallah.birlikten kuvvet dogar hep birlikte basaricaz yeterki vazgecmeyelim tekrar hoşgeldin
Hoş bulduk canım Gerçekten tebrik ederim Darısı hepimizin başına inşallah geri almazsın

Bizde hastaneye geldik emre iyice halsizledi iştah durumu kötüye gidiyor çünkü o yüzden bakalım serum falan olursa toparlar belki
Canım tekrar çok geçmiş olsun düzelmedi değil mi hala işte ben de kızım da aynısı olduuu hasta olunca çocuklar hemen iştah kesiliyor süzülüyor lar ama serum gerçekten toparlıyor

Bugünkü menüm

Sabah ;2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet domates salatalık 5 zeytin

Öğlen ; 1 fırında kızarmış but, salata, 1 dilim ekmek

Ara; 1 kahve ayvacicegi kulakların çınlasın ölçülü cıs cos :)

Akşam; 2 kepçe mercimek çorbası ama daha yemedim..

Ara; 1 kase yoğurt 1 kivi tarçın ama daha yemedim ...

-3 lt su ama daha 1 lt içtim
- 2500 ip ama daha atlamaya başlamadım :)
Cherry Mom ,

Ne güzel çok sevindim senin adına. Buradaki herkesin sorunu aynı olduğu için herkes birbirini anlayabiliyor ve destek oluyor. Hep beraber başaracağız inşallah
Sana da yaziyim diyorum ne zamandir bende esimin istegiyle birakmistim arada kacamak yapsamda ama baktimki oylede olmuyo .hamileyken, ramazanda, kapali alanlarda vs nasil dayaniyorsan ebedi de vazgecebilirsin.ogluna verdigin soz vesile olmus ama onemli olan bunu kendin için yapman bu senin sagligin icin buyuk bir ödül,yapabilirsin,inanki ağzının tadı bile degisicek.

Vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ben kazanacağım. Rejimle falan birleşince dikkatimi neye toplayacağımi şaşırdım ama bu hafta düzelecek herşey inşallah

Evet bu hafta böyle deneyelim duruma göre haftaya revize ederiz. Saol canım. Bu hafta ikimiz yarışalım mı aramızda ?
Ne konuda spor desen beyaz bayrak,kilo desen beyaz bayrak umit verici bir rakip olabilsem de senide gazlasam ama nerdee her türlü maglup

Ne konuda spor desen beyaz bayrak,kilo desen beyaz bayrak umit verici bir rakip olabilsem de senide gazlasam ama nerdee her türlü maglup
Neden benim haftasonu sporumu kestin, alt üst MasterChef..beni nasıl bir haftasonu bekliyor acaba :) şu an benden daha iyi durumdasın bence. az önce üst kat diyor ki akşam ne yapalım. Kendi adına konuş ben çorba içeceğim dedim ama bakalım kaç gün irade göstereceğim :)

Transfere göre kaç olmalı ki? Neden tedirgin oldun. 6+2 kalp sesi için erken olabilir. Bir de sorun olsa, geriden gelse doktor zaten söylemez mi? bu konuda sözlerini sakındıklarını hiç sanmıyorum.
Aslında doktor çok güzel konuştu ama geçen hafta cuma kalp duyarız dediği için benim beklentim yüksekti sanırım
Canım sakın takılma Ben de kızımın içini 8 haftada duymuştum
şimdi 5 yaşında
Maşallah sağlıkla büyüsün prenses darısı tüm bekleyenlere
Canim ben oglumu 9.haftadan sonra duyduk icini ferah tut
Eşim rahatlattı biraz sağolsun sakince 10 gün daha dayancam
Aa iyi mi şimdi? Bişey söyledi mi doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…