Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım
Maalesef listeye girdikten sonra en az 2 ay çıkamıyorsun sağlık hamilelik vs olmadığı müddetçe tabi.
Ama zaten çıkmanı da istemem neden daha annen gelmeden böyle düşünüyorsun ? Çok mu engeller seni ? Bende haftaya gideceğim annemlere annem Mehmet emreye diye diye bir sürü hamur işi yapacak umrumda değil ne yapayım diyorum alıştım.

Listede olmak o yüzden çok iyi birşey :)) eminim güzel bir eksi ile gelirsin canım bende artık bu hafta hedefime ulaşmak istiyorum bugünden itibaren sporlara başlıyorum yine :)

ben gecen yil aralik ayinda küçük oglum 3 aylikken 82 kiloyla basladim cok duzenli diyet yapmadim ama boyle diyetvari takildim hep emzirmekde zayıflattığı icin biraz da dikkat ettim.sadece yazin temmuz ayinda 5 hafta icinde 69.4 den 63.8 düşmüştüm o 5 haftafa da ara ara diyeti bozmuslugum vardir.. kurban bayraminda her giydigim yakışmıştı sonrada yine saldim bir türlü motive olamadim ama 5.TAKIM sayesinde hedefim olan 54 kiloya ineceğim ınsallah...
simdi en son tartildigimda 65.9 du.cuma sabahi tartilacagim insallah 64 u göreceğim

ramazan bayramina 4 ay var kaba hesapla 70 kiloyu gorursun kendine inan sevgiler

Giydiğinin yakışması kadar insanı motive eden bir şey yok ya. Kilolu olunca ise mağaza mağaza gezmek giymek çıkarmak giymek çıkarmak ise tam bir cinnet meselesi kendimize ayıracağımız bir kaç ayda değişim zaten fark edilir oluyor. İnş buradan herkes hedefine ulaşarak mezun olup ayrılacak

cok gecmis olsun canim benimde migren nsaildir bilgim yok kendine iyi bakmaya çalış

dolabim 46 42 beden elbiselerle dolu...ama artik bu duzen degisecek 3 ay sonra yeni yeni giysiler almis olurum insallah

dolabim 46 42 beden elbiselerle dolu...ama artik bu duzen degisecek 3 ay sonra yeni yeni giysiler almis olurum insallah
Bendede 44-38 arası her beden var ama artık bir yenileyeceğim dolabımı dört gözle hedefim 60 ı bekliyorum aslında 55 olsam daha iyi boyum 163 ama önce bir 60 ı görmek istiyorum

hamilelik denince artik korkuyorum kendi adima ilk oglum 11 aylikken korundugumu zannederken hamile kaldim...iki hamilelik dogum üst uste olunca arttık regl olduğum gunleri kutlamaya başladım

Bendede 44-38 arası her beden var ama artık bir yenileyeceğim dolabımı dört gözle hedefim 60 ı bekliyorum aslında 55 olsam daha iyi boyum 163 ama önce bir 60 ı görmek istiyorum
benim boyum 1.58 bana yakisacak kilonun 54 oldugunu dusunuyorym insallah oluru. 54 kilo yakismazsa da kilo almasi kolay nasil olsa

hamilelik denince artik korkuyorum kendi adima ilk oglum 11 aylikken korundugumu zannederken hamile kaldim...iki hamilelik dogum üst uste olunca arttık regl olduğum gunleri kutlamaya başladım
Hayırlısı olsun ama ben çoğu zaman gecikiyorum işte bu hafta olmazsam test alırım bu yola çıkmışken kilo vermek istiyorum bu kiloda hamile kalırsam beni epey zorlar

Anladım bazen çocukları düşünürken kendimizi unutuyoruz. Annenin biraz dinlenmesi lazım diyip gün içinde uzansan yarım saat filan bağımsız oynamaz mi?

Anladım bazen çocukları düşünürken kendimizi unutuyoruz. Annenin biraz dinlenmesi lazım diyip gün içinde uzansan yarım saat filan bağımsız oynamaz mi?
Hayır canım asla bırakmaz yatarken üstüne çıkar zıplar elinle kolunla oynar mümkün değil durması
Haftaya istanbula gidiyorum artık annemlerde biraz dinleneceğm kış beni de çok yordu

Yaaaa ❤❤❤ çok sağol ne diyeyiym duygulandım.. bugün çok iyi kalktık canım hamd olsun Allah'ıma düzeliyor galiba bende ilaçlarımı almaya başladım geçecek inş

Ilaclarini düzenli kullaninca geciyor canim.
Rabbim şifa versin. Çevrem vicdansiz insanla dolu beni ananem büyüttü annem çalıştığı için biz komşumuzda hasta olsa koşmayi yardimci olmayı öğrendik .komsularimizin çocuklariyla kardes gibi büyüdük.ama eşimin tarafinda böyle birsey yok iyi zamaninda gelip pasta börek yerler ama düştügünde kimseyi bulamazsin. Benim oğluma hamileyken canım çok ıspanak yemeği istemişti esim annem yapar dedi k.v söyledim anne bana 1 tabak ıspanak yemeği yapip gönderirmisin canim cok istedi diye göndermedi.esim ispanak alip annesine birakmisti pisiriver diye 1 hafta sonra pörsümüş ispanaklari bana geri gönderdi. hüngür hüngür ağladım . Simdi k.v nin akrabalari diyormuski senin gelinin ev gezmesi yapmiyor evine bizi cagirip ikram yapmiyor diye. Bende k.v deme senin akrabalarini evimde doyurana kadar oğlumun okul arkadaşlarina 1 tepsi pogaça kurabiye yapar gönderirim dedim.

Annemin gelmesi o kadar etkilemez daha rahat haraket edebilirim. Ama şu an da hep artıdayım anlamıyorum ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…