- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.281
Selam canımEvet kızlar eksi yerine artıya tirmandigim şu günlerde şimdide annem geliyor.Cherry Mom eğer olursa beni izne falan ayırın 2 hafta kadar motivasyonum çok dağınık annem de gelecek 10 gün falan kalır. Bu dönemde eksi görebileceği mo sanmıyorum. Yine bırakmadan devam edeceğim tabi ki rejime ve spora ama sonuç alamıyorum bu aralar. 2 hafta izne ayırın beni takimi etkilemek istemiyorum.
Listede olmak o yüzden çok iyi birşey :)) eminim güzel bir eksi ile gelirsin canım bende artık bu hafta hedefime ulaşmak istiyorum bugünden itibaren sporlara başlıyorum yine :)Teşekkürler kızlar bu arada hala regl olmadım yoksa hamilemiyim diye düşünüyorum
Sabah artı gelince 50 dk yürüyüş yaptımCherry Mom
Bu hafta sizlere karşı ve kendime karşı sorumluluk hissediyorum başarıxaz inşallah belki birinci oluruz sporu aksatmamak lazım
ben gecen yil aralik ayinda küçük oglum 3 aylikken 82 kiloyla basladim cok duzenli diyet yapmadim ama boyle diyetvari takildim hep emzirmekde zayıflattığı icin biraz da dikkat ettim.sadece yazin temmuz ayinda 5 hafta icinde 69.4 den 63.8 düşmüştüm o 5 haftafa da ara ara diyeti bozmuslugum vardir.. kurban bayraminda her giydigim yakışmıştı sonrada yine saldim bir türlü motive olamadim ama 5.TAKIMBen de çocuklar küçük olduğu için gitmiyorum işte canım Aynı senin gibibana bu yorumu yapan kişi de inan ki 80 kilo yani hani benden böyle kat kat zayıf incecik biri değil
Canım Peki şimdi senin kilon kaç yani Ne zaman başladın
Giydiğinin yakışması kadar insanı motive eden bir şey yok ya. Kilolu olunca ise mağaza mağaza gezmek giymek çıkarmak giymek çıkarmak ise tam bir cinnet meselesiben gecen yil aralik ayinda küçük oglum 3 aylikken 82 kiloyla basladim cok duzenli diyet yapmadim ama boyle diyetvari takildim hep emzirmekde zayıflattığı icin biraz da dikkat ettim.sadece yazin temmuz ayinda 5 hafta icinde 69.4 den 63.8 düşmüştüm o 5 haftafa da ara ara diyeti bozmuslugum vardir.. kurban bayraminda her giydigim yakışmıştı sonrada yine saldim bir türlü motive olamadim ama 5.TAKIMsayesinde hedefim olan 54 kiloya ineceğim ınsallah...
simdi en son tartildigimda 65.9 du.cuma sabahi tartilacagim insallah 64 u göreceğim
ramazan bayramina 4 ay var kaba hesapla 70 kiloyu gorursun kendine inan sevgiler
cok gecmis olsun canim benimde migren nsaildir bilgim yok kendine iyi bakmaya çalışAh canım ben ergenlikten beri çekiyorumyatıp karanlık bir odada dinlenmek temiz hava almak çok iyi geliyor ama oğlumla pek mümkün değil o yüzden hep hastanede serumla kendime geliyorum gitmezsem 3 gün aynı ağrıyı çekiyorum :/
dolabim 46 42 beden elbiselerle dolu...ama artik bu duzen degisecek 3 ay sonra yeni yeni giysiler almis olurum insallahGiydiğinin yakışması kadar insanı motive eden bir şey yok ya. Kilolu olunca ise mağaza mağaza gezmek giymek çıkarmak giymek çıkarmak ise tam bir cinnet meselesikendimize ayıracağımız bir kaç ayda değişim zaten fark edilir oluyor. İnş buradan herkes hedefine ulaşarak mezun olup ayrılacak
Sağol canım bilmeyinde hiç inş Allah düşmanıma vermesin bezdirdi beni.cok gecmis olsun canim benimde migren nsaildir bilgim yok kendine iyi bakmaya çalış
Bendede 44-38 arası her beden var ama artık bir yenileyeceğim dolabımı dört gözle hedefim 60 ı bekliyorum aslında 55 olsam daha iyi boyum 163 ama önce bir 60 ı görmek istiyorumdolabim 46 42 beden elbiselerle dolu...ama artik bu duzen degisecek 3 ay sonra yeni yeni giysiler almis olurum insallah
hamilelik denince artik korkuyorum kendi adima ilk oglum 11 aylikken korundugumu zannederken hamile kaldim...iki hamilelik dogum üst uste olunca arttık regl olduğum gunleri kutlamaya başladımTeşekkürler kızlar bu arada hala regl olmadım yoksa hamilemiyim diye düşünüyorum
Sabah artı gelince 50 dk yürüyüş yaptımCherry Mom
Bu hafta sizlere karşı ve kendime karşı sorumluluk hissediyorum başarıxaz inşallah belki birinci oluruz sporu aksatmamak lazım
benim boyum 1.58 bana yakisacak kilonun 54 oldugunu dusunuyorym insallah oluru. 54 kilo yakismazsa da kilo almasi kolay nasil olsaBendede 44-38 arası her beden var ama artık bir yenileyeceğim dolabımı dört gözle hedefim 60 ı bekliyorum aslında 55 olsam daha iyi boyum 163 ama önce bir 60 ı görmek istiyorum
Hayırlısı olsun ama ben çoğu zaman gecikiyorum işte bu hafta olmazsam test alırım bu yola çıkmışken kilo vermek istiyorum bu kiloda hamile kalırsam beni epey zorlarhamilelik denince artik korkuyorum kendi adima ilk oglum 11 aylikken korundugumu zannederken hamile kaldim...iki hamilelik dogum üst uste olunca arttık regl olduğum gunleri kutlamaya başladım
Anladım bazen çocukları düşünürken kendimizi unutuyoruz. Annenin biraz dinlenmesi lazım diyip gün içinde uzansan yarım saat filan bağımsız oynamaz mi?Ah canım ben ergenlikten beri çekiyorumyatıp karanlık bir odada dinlenmek temiz hava almak çok iyi geliyor ama oğlumla pek mümkün değil o yüzden hep hastanede serumla kendime geliyorum gitmezsem 3 gün aynı ağrıyı çekiyorum :/
Hayır canım asla bırakmaz yatarken üstüne çıkar zıplar elinle kolunla oynar mümkün değil durmasıAnladım bazen çocukları düşünürken kendimizi unutuyoruz. Annenin biraz dinlenmesi lazım diyip gün içinde uzansan yarım saat filan bağımsız oynamaz mi?
Neden canım görmedim ben bir şey mi yazmışlar ki.arada diğer takımların sayısı çok azalınca davet etmiyoruz ama şuandada mı öyle bir durum var ?Cherry Mom bu arada ben artık yeni davet yapmamaliy değil mi? Takım arayanlar başlığında yeni mesaj var.
Yok yani o başlığa yazmam doğru muNeden canım görmedim ben bir şey mi yazmışlar ki.arada diğer takımların sayısı çok azalınca davet etmiyoruz ama şuandada mı öyle bir durum var ?
Yaaaa ❤❤❤ çok sağol ne diyeyiym duygulandım.. bugün çok iyi kalktık canım hamd olsun Allah'ıma düzeliyor galiba bende ilaçlarımı almaya başladım geçecek inş
Annemin gelmesi o kadar etkilemez daha rahat haraket edebilirim. Ama şu an da hep artıdayım anlamıyorum ne olduğunuSelam canım
Maalesef listeye girdikten sonra en az 2 ay çıkamıyorsun sağlık hamilelik vs olmadığı müddetçe tabi.
Ama zaten çıkmanı da istemem neden daha annen gelmeden böyle düşünüyorsun ? Çok mu engeller seni ? Bende haftaya gideceğim annemlere annem Mehmet emreye diye diye bir sürü hamur işi yapacak umrumda değil ne yapayım diyorum alıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?