Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canim masallah
Teşekkür ederim canım. Aslında pazar sabahı daha eksiydi dün biraz kaçırdım o yüzden böyle. Zaten çoğu ödem bu hafta gidenlerin

Harikasın canım

Öyle insanlardan uzak duruyorum akrabalarım ise Hep destek olmuştur 5 kilo versem manken olmuşum gibi davranırlar :)
Karşında ki insan ya fesat yada sağlık güzellik nedir bilmeyen cahil biri hiç aldırma

Azıcık ödem olsa oluyor zaten + hocam hiç sıkma kendini doğru yoldasın

Merhaba hoşgeldiniz ve çok geçmişler olsun

Çok geçmiş olsun migren hiç bildiğim birşey değil ne iyi geliyor acaba?
Ah canım ben ergenlikten beri çekiyorum yatıp karanlık bir odada dinlenmek temiz hava almak çok iyi geliyor ama oğlumla pek mümkün değil o yüzden hep hastanede serumla kendime geliyorum gitmezsem 3 gün aynı ağrıyı çekiyorum :/

105.4 cumaya göre artı dün yatmadan 2 kaşık pırasa yoğurt yarım dilim ekmek yedim 10 gibi muhtemelen o neden oldu mutsuzum
Canım yatmadan yediklerin ancak anlık kilo yapmıştır hiç takılma öyle kolayca mutsuz oluverme lütfen,1 lt su içip tartıya çıksan yine göreceksin o artıyı bozulmasın moralin

Ahh canim tahmin edebiliyorum bende oglanla hasta olunca 10gun is yapamadim. Keske yakin olsan yardim ederdim sana
Yaaaa çok sağol ne diyeyiym duygulandım.. bugün çok iyi kalktık canım hamd olsun Allah'ıma düzeliyor galiba bende ilaçlarımı almaya başladım geçecek inş

İraden kilo verdikçe güçlenecek inanıyorum bende öyle oldu.hem zamanla reddetmeyi öğrenmiş,alışmış olacaksın hemde yaa o kadar kilo verdim spor yaptım şuncacık tatlı ile niye kendimi yakayım diyeceksin :) ben şahsen kıyamıyorum emeklerimi ziyan etmeye :)

Olmaz mi hemde o kadar çok ki rejim yapmadığın zaman kilo almışsın derler. Rejime başlarsın aman bugün ye yarın başlarsın bu kadardan bisey olmaz aaaa bak nasıl iradeli hiç yemiyor.bu kadar ac kalman doğru değil yemen de lazım daha neler neler. Benim bir komsum var dünyanın en güzel kadını sanıyor kendini rejimden önce hep kahveye çağırır di şimdi durmadan arıyor kek yaptık gel börek yaptık gel onu yaptık gel bunu yaptık gel bende inadına onun evinde agzima lokma koymuyorum. Iki de bir bana tartıldin mi diyor 4 kilo verdim bi değişiklik yokmu diyor. Ama bu kötü niyetli insanlara karşı çok daha iradeliyim ben yiyeceğim varsa da yemiyorum. Hiç kulak verme onlara umursama seni yildirmalarina izin verme. Kıskanıyor onlar seni.

Evet kızlar eksi yerine artıya tirmandigim şu günlerde şimdide annem geliyor. Cherry Mom eğer olursa beni izne falan ayırın 2 hafta kadar motivasyonum çok dağınık annem de gelecek 10 gün falan kalır. Bu dönemde eksi görebileceği mo sanmıyorum. Yine bırakmadan devam edeceğim tabi ki rejime ve spora ama sonuç alamıyorum bu aralar. 2 hafta izne ayırın beni takimi etkilemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…