- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.261
Günaydın canım hamd olsun gece daha iyi geçti öksürük azaldı birazTez zamanda sifa bulun insallah canim,oglun daha iyimi
Çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Teşekkür ederim canım. Aslında pazar sabahı daha eksiydi dün biraz kaçırdım o yüzden böyle. Zaten çoğu ödem bu hafta gidenlerinTebrikler canim masallah
Harikasın canımKızlar Bu arada Aslında cumaya kadar hiç tartılmiyacaktim ama dayanamayıp tartıldım belki dedim 100 gram falan verdiysem yine motive olurum Dün sinirim bozuldu için ve -800 deyim kızlar İnşallah böyle devam ederÇünkü hiç bu kadar istikrarlı ve kararlı olmamıştım
Öyle insanlardan uzak duruyorum akrabalarım ise Hep destek olmuştur 5 kilo versem manken olmuşum gibi davranırlar :)Kızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Ben de dedim ki olsun artık sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum dedim evde de ne kadar abur cubur varsa Çekirdekten tutun bisküviye kadar tatlı çayın yanına Kahvenin yanına verdim gitti Bir tane bile yemedim aldım elime sadece çayımı ben diyet yapıyorum artık sağlıklı besleniyorum kilo alsam da umrumda değil bir şekilde gidecek dedim
Mehmet emre düzeldikçe daha iyiyim canım çok sağolCherry Mom nasıl oldun kuzum
Azıcık ödem olsa oluyor zaten + hocam hiç sıkma kendini doğru yoldasınGünaydınlar
Herkese mutlu haftalar
Ben cumaya göre 300 Gr artıdayım maalesef.
Ama cuma eksi geleceğim.
Bu gün dıkı yönetime başladım.
Aslında haftasonu da kaçamak yapmadım.
Ama bu artı nereden geldi bilemedim.
Merhaba hoşgeldiniz ve çok geçmişler olsunMerhaba kaptan. Ankaradan latiliyorum yarismaya..37 yaşindayim..bekarim. belde skolyoz vardi bu nedenle haftada 2 gun aletli pilates yapiyorum fizyoterpist esliğinde..ancak 4 gun evvel belime bir agri girdi ve gittigim dr ibarelerin bel fitigina isaret ettigini soyledi..o kadar cok agrim vardi ki sirt ustu yatamadigim icin mr cekilemedi henuz..bugun çok şükür daha iyiyiym..bugun neler yaptim
Belimden dolayi malum pek hareket edemiyorum.
Yediklerime gelkince de..
Sabah:
50 gr tam bugday ekmegi ile 4 ince dilim peynir ile kekikli tost.
2 cay bardağı sütlu az şekerli kahve.
7 adet zeytin
1 dilim kivi
1 en küçük boy mandalina
2 adet ağrı kesici+1 kas gevşetici
Öğlen:
1 kase çorba
2 adet ağrı kesici
Akşam:
1 kase tarhana çorba
1/4 dilim tam buğdaybekmeğı
2 yemek kaşıği nohutlu basmati pirinçli pilav
2 yemek kaşığı tavuk kavurma
2 dilim kornişon turşusu ve 2 yaprak lahana turşusu
1 adet agri kesici+1 kas gevşetici
Not: arkadaşlar pek hareket edemiyorum. Raporluyum evdeyim. Doktorum.musade edene degin de spor yapabilirmiyim bilemedim. Aranizda bel fitigi olup hafif egzersiz olarak ne yapabilirim? Önerisi olan var midir?
Ah canım ben ergenlikten beri çekiyorumÇok geçmiş olsun migren hiç bildiğim birşey değil ne iyi geliyor acaba?
Canım yatmadan yediklerin ancak anlık kilo yapmıştır hiç takılma öyle kolayca mutsuz oluverme lütfen,1 lt su içip tartıya çıksan yine göreceksin o artıyı bozulmasın moralin105.4 cumaya göre artı dün yatmadan 2 kaşık pırasa yoğurt yarım dilim ekmek yedim 10 gibi muhtemelen o neden oldu mutsuzum
O artı sayılmaz geç yediğin için ağırlık olmuştur. Bugün dikkat edersen eskiye döner.105.4 cumaya göre artı dün yatmadan 2 kaşık pırasa yoğurt yarım dilim ekmek yedim 10 gibi muhtemelen o neden oldu mutsuzum
YaaaaAhh canim tahmin edebiliyorum bende oglanla hasta olunca 10gun is yapamadim. Keske yakin olsan yardim ederdim sana
Daha iyiyiz canım biz de. Antibiyotiğe devam ediyoruz. En az 5 gün kullanılmalıymışMehmet emre düzeldikçe daha iyiyim canım çok sağol
Sen nasılsın kızın düzeldi herhalde senin serumdan sonra uzamadı hastalık ?
Çok iyi canım spor filan olmamasına rağmenBende bildireyim kilomu :) cumaya göre -200
Eki Görüntüle 2575964
İraden kilo verdikçe güçlenecek inanıyorum bende öyle oldu.hem zamanla reddetmeyi öğrenmiş,alışmış olacaksın hemde yaa o kadar kilo verdim spor yaptım şuncacık tatlı ile niye kendimi yakayım diyeceksin :) ben şahsen kıyamıyorum emeklerimi ziyan etmeye :)İyi akşamlar bugun bir yere davetlidik ama dün akşam ki gibi iyi geçmedi kacirdim ne yazikki.
Sabah kahvaltı.
3 zeytin, küçük parça beyaz peynir, yarım simit, 1 dilim börek, az sucuklu yumurta.oglen yemek yemedik aksam yemeğine de kaldık
1 kase çorba, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık et sote , 1bardak ayran. Tatlı olarak sobiyet . Çok pişmanım. Yarın detox diyetimi yapacağım spor ile beraber...
Olmaz mi hemde o kadar çok ki rejim yapmadığın zaman kilo almışsın derler. Rejime başlarsın aman bugün ye yarın başlarsın bu kadardan bisey olmaz aaaa bak nasıl iradeli hiç yemiyor.bu kadar ac kalman doğru değil yemen de lazım daha neler neler. Benim bir komsum var dünyanın en güzel kadını sanıyor kendini rejimden önce hep kahveye çağırır di şimdi durmadan arıyor kek yaptık gel börek yaptık gel onu yaptık gel bunu yaptık gel bende inadına onun evinde agzima lokma koymuyorum. Iki de bir bana tartıldin mi diyor 4 kilo verdim bi değişiklik yokmu diyor. Ama bu kötü niyetli insanlara karşı çok daha iradeliyim ben yiyeceğim varsa da yemiyorum. Hiç kulak verme onlara umursama seni yildirmalarina izin verme. Kıskanıyor onlar seni.Kızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Ben de dedim ki olsun artık sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum dedim evde de ne kadar abur cubur varsa Çekirdekten tutun bisküviye kadar tatlı çayın yanına Kahvenin yanına verdim gitti Bir tane bile yemedim aldım elime sadece çayımı ben diyet yapıyorum artık sağlıklı besleniyorum kilo alsam da umrumda değil bir şekilde gidecek dedim
Herkes eksiye ben hala artıya koşuyorum. Amacimdan saptım ben vereceğime alıyorumBende bildireyim kilomu :) cumaya göre -200
Eki Görüntüle 2575964
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?