- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.241
105.4 cumaya göre artı dün yatmadan 2 kaşık pırasa yoğurt yarım dilim ekmek yedim 10 gibi muhtemelen o neden oldu mutsuzum
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Günaydın canım vallahi maşallah sana senin mesajını okuyunca ben bile heveslendim moral oldugünaydın arkadaslaraz once evimin koridorunda 3 bin adim attim tempoya dikkat ettim gercekten spor moral veriyo insana kendimi daha enerjik hissettiriyo bana
canım diyet yapıyorum deme sakın üzerine gelirler midem ağrıyor de yada midem bulanıyor de daha etkili en azından ısrar etmezlerKızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Ben de dedim ki olsun artık sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum dedim evde de ne kadar abur cubur varsa Çekirdekten tutun bisküviye kadar tatlı çayın yanına Kahvenin yanına verdim gitti Bir tane bile yemedim aldım elime sadece çayımı ben diyet yapıyorum artık sağlıklı besleniyorum kilo alsam da umrumda değil bir şekilde gidecek dedim
Boşver canım sen onları. Bazı insanlar densiz oluyo iradeli olmanı çekemiyorlar bence. Bu tavrınla kazanacağını ispatladın zaten. Aynen devam.Kızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Ben de dedim ki olsun artık sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum dedim evde de ne kadar abur cubur varsa Çekirdekten tutun bisküviye kadar tatlı çayın yanına Kahvenin yanına verdim gitti Bir tane bile yemedim aldım elime sadece çayımı ben diyet yapıyorum artık sağlıklı besleniyorum kilo alsam da umrumda değil bir şekilde gidecek dedim
harika konusmussun valla bravoKızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Bozma moralini canım oluyo bazen. Cuma güzel olacak eminim.Günaydınlar
Herkese mutlu haftalar
Ben cumaya göre 300 Gr artıdayım maalesef.
Ama cuma eksi geleceğim.
Bu gün dıkı yönetime başladım.
Aslında haftasonu da kaçamak yapmadım.
Ama bu artı nereden geldi bilemedim.
Tez zamanda sifa bulun insallah canim,oglun daha iyimiTeşekkür ederim kızlar dinlenmeye çalışıyorum ama aynen oğlanla çok zor ev evlikten çıktıbir an önce düzelmem lazım
HoşgeldinizMerhaba kaptan. Ankaradan latiliyorum yarismaya..37 yaşindayim..bekarim. belde skolyoz vardi bu nedenle haftada 2 gun aletli pilates yapiyorum fizyoterpist esliğinde..ancak 4 gun evvel belime bir agri girdi ve gittigim dr ibarelerin bel fitigina isaret ettigini soyledi..o kadar cok agrim vardi ki sirt ustu yatamadigim icin mr cekilemedi henuz..bugun çok şükür daha iyiyiym..bugun neler yaptim
Belimden dolayi malum pek hareket edemiyorum.
Yediklerime gelkince de..
Sabah:
50 gr tam bugday ekmegi ile 4 ince dilim peynir ile kekikli tost.
2 cay bardağı sütlu az şekerli kahve.
7 adet zeytin
1 dilim kivi
1 en küçük boy mandalina
2 adet ağrı kesici+1 kas gevşetici
Öğlen:
1 kase çorba
2 adet ağrı kesici
Akşam:
1 kase tarhana çorba
1/4 dilim tam buğdaybekmeğı
2 yemek kaşıği nohutlu basmati pirinçli pilav
2 yemek kaşığı tavuk kavurma
2 dilim kornişon turşusu ve 2 yaprak lahana turşusu
1 adet agri kesici+1 kas gevşetici
Not: arkadaşlar pek hareket edemiyorum. Raporluyum evdeyim. Doktorum.musade edene degin de spor yapabilirmiyim bilemedim. Aranizda bel fitigi olup hafif egzersiz olarak ne yapabilirim? Önerisi olan var midir?
Tebrkler canım.
Bende kucuk 3 tane var pilates yuzme ve kisa yuruyus vermisti doktor.esim ameliyat seviyesinde ama olmuyor oyle cekiyor malesef.cok gecmis olsun.acikcasi ben kilo verince birazcik rahatladim.Merhaba kaptan. Ankaradan latiliyorum yarismaya..37 yaşindayim..bekarim. belde skolyoz vardi bu nedenle haftada 2 gun aletli pilates yapiyorum fizyoterpist esliğinde..ancak 4 gun evvel belime bir agri girdi ve gittigim dr ibarelerin bel fitigina isaret ettigini soyledi..o kadar cok agrim vardi ki sirt ustu yatamadigim icin mr cekilemedi henuz..bugun çok şükür daha iyiyiym..bugun neler yaptim
Belimden dolayi malum pek hareket edemiyorum.
Yediklerime gelkince de..
Sabah:
50 gr tam bugday ekmegi ile 4 ince dilim peynir ile kekikli tost.
2 cay bardağı sütlu az şekerli kahve.
7 adet zeytin
1 dilim kivi
1 en küçük boy mandalina
2 adet ağrı kesici+1 kas gevşetici
Öğlen:
1 kase çorba
2 adet ağrı kesici
Akşam:
1 kase tarhana çorba
1/4 dilim tam buğdaybekmeğı
2 yemek kaşıği nohutlu basmati pirinçli pilav
2 yemek kaşığı tavuk kavurma
2 dilim kornişon turşusu ve 2 yaprak lahana turşusu
1 adet agri kesici+1 kas gevşetici
Not: arkadaşlar pek hareket edemiyorum. Raporluyum evdeyim. Doktorum.musade edene degin de spor yapabilirmiyim bilemedim. Aranizda bel fitigi olup hafif egzersiz olarak ne yapabilirim? Önerisi olan var midir?
harika konusmussun valla bravobenim memleketim afyon ama ankarada yasıyoruz malum burda da es dost pek yok konuya komsuyada cocuklar kucuk olunca sık gidip gelmiyorum.. benide memlekete gidince saskina ugruyorlar cok zayiflamissin guzel olmussun gibi....bu arada bende 84 kilodan zayiflamaya başlamıştım
Pazartesi tartım 89,5.
Cumaya göre - 800 gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?