Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
günaydın arkadaslaraz once evimin koridorunda 3 bin adim attim tempoya dikkat ettim gercekten spor moral veriyo insana kendimi daha enerjik hissettiriyo bana
Günaydın canım vallahi maşallah sana senin mesajını okuyunca ben bile heveslendim moral oldu

Kızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Ben de dedim ki olsun artık sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum dedim evde de ne kadar abur cubur varsa Çekirdekten tutun bisküviye kadar tatlı çayın yanına Kahvenin yanına verdim gitti Bir tane bile yemedim aldım elime sadece çayımı ben diyet yapıyorum artık sağlıklı besleniyorum kilo alsam da umrumda değil bir şekilde gidecek dedim

canım diyet yapıyorum deme sakın üzerine gelirler midem ağrıyor de yada midem bulanıyor de daha etkili en azından ısrar etmezler

Boşver canım sen onları. Bazı insanlar densiz oluyo iradeli olmanı çekemiyorlar bence. Bu tavrınla kazanacağını ispatladın zaten. Aynen devam.

harika konusmussun valla bravo benim memleketim afyon ama ankarada yasıyoruz malum burda da es dost pek yok konuya komsuyada cocuklar kucuk olunca sık gidip gelmiyorum.. benide memlekete gidince saskina ugruyorlar cok zayiflamissin guzel olmussun gibi....bu arada bende 84 kilodan zayiflamaya başlamıştım

Bozma moralini canım oluyo bazen. Cuma güzel olacak eminim.
Bu arada bugün senin doğum günündü sanırım. Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle nice sağlıklı fit yaşlar diliyorum

Günaydınlar, selamlar takimim nasilsiniz
10 gunde 3 kere misafir agirladim,temizlik ikram vs.abartmadan yedim bende ama bunlar eksilmeye engel tabi.neyse yagislar durdu yürürüm artik baska gelen olmazsa. N Numis bende diyetteyim demiyorumya karnim tok diyorum yada elime bi cesit bisey alip dikkatli besleniyorum diyorum.ama cok kilo verdim herkes farkinda tabi o ayri.o zamanda spor yapiyorum diyorumkisacasi kiskanc insan cok ve sabote etmek için ellerinden geleni yapiyorlar yaninda hep yemek konusuyor hatta senden yapmani istiyorlar vs.az gorusmek lazim

Hoşgeldiniz

Bende kucuk 3 tane var pilates yuzme ve kisa yuruyus vermisti doktor.esim ameliyat seviyesinde ama olmuyor oyle cekiyor malesef.cok gecmis olsun.acikcasi ben kilo verince birazcik rahatladim.

Hemen sizinle paylaşıyorum pazar menüm
Sabah kahvaltı aç karnına 2 bardak ılık limonlu su 7 adet zeytin yarım domates bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir yeşil biber bir dilim ekmek

Ara öğün olarak bir tane sade Türk kahvesi yanına da 2 adet gün kurusu

akşam menüsü
Fırında patates yani kızartmadan fırında kızarttım baharat döküp
Bir kase tarhana çorbası

Ben de çocuklar küçük olduğu için gitmiyorum işte canım Aynı senin gibi bana bu yorumu yapan kişi de inan ki 80 kilo yani hani benden böyle kat kat zayıf incecik biri değil
Canım Peki şimdi senin kilon kaç yani Ne zaman başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…