- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.321
AmiinnUtanacak olsa o ıspanağı yapmaz mı be canım yüzsüz biri demekki Allah ıslah etsin
Bence senin kaynana benim gorumce gibi biraz kontak,normal olsa ya sebwbini soyler ya utanir.ispanak ya ispanak nolurki gazmi biter yorulurmuYok nerdeeeere. Sırıtıyor birde
Utanacak olsa o ıspanağı yapmaz mı be canım yüzsüz biri demekki Allah ıslah etsin
Bence senin kaynana benim gorumce gibi biraz kontak,normal olsa ya sebwbini soyler ya utanir.ispanak ya ispanak nolurki gazmi biter yorulurmu
100 grcik verebilirsin bence ve bunu da hic kucumseme.izne ayrilsaydin sigaranin boşluğunu yiyecekle doldurabilurdin nasil olsa liste paylasmiyorum diyip.o yuzden bence kal ve kilo verenleri okuEvet kızlar eksi yerine artıya tirmandigim şu günlerde şimdide annem geliyor.Cherry Mom eğer olursa beni izne falan ayırın 2 hafta kadar motivasyonum çok dağınık annem de gelecek 10 gün falan kalır. Bu dönemde eksi görebileceği mo sanmıyorum. Yine bırakmadan devam edeceğim tabi ki rejime ve spora ama sonuç alamıyorum bu aralar. 2 hafta izne ayırın beni takimi etkilemek istemiyorum.
Evet canım ya en kolay yemek. Yap hem bi tabak geline ver hem sizler yeyin. Sevaptır yaBence senin kaynana benim gorumce gibi biraz kontak,normal olsa ya sebwbini soyler ya utanir.ispanak ya ispanak nolurki gazmi biter yorulurmu
Azimli ol canım bırakmaHerkes eksiye ben hala artıya koşuyorum. Amacimdan saptım ben vereceğime alıyorum
Bende bildireyim kilomu :) cumaya göre -200
Eki Görüntüle 2575964
Bende senin gibiyim arkadaşım şimdi annemlerdeyim cuma günü kız kardeşim gelicek ben eve geçerim ozaman da kayınvalidemler dıger eltimlerde ben eve geçince onlar gelicek ocak ayı benim için zor geçiyorEvet kızlar eksi yerine artıya tirmandigim şu günlerde şimdide annem geliyor.Cherry Mom eğer olursa beni izne falan ayırın 2 hafta kadar motivasyonum çok dağınık annem de gelecek 10 gün falan kalır. Bu dönemde eksi görebileceği mo sanmıyorum. Yine bırakmadan devam edeceğim tabi ki rejime ve spora ama sonuç alamıyorum bu aralar. 2 hafta izne ayırın beni takimi etkilemek istemiyorum.
Ödem attırıyor mu ki canm ondan mı içiyorsunSelamlar
Bugun iki litre suya 1 limon dilimleyip koydum. Artık hergun 2 litre içmeye çalışacağım
Benim yeni almama gerek yok canım.dolabim 46 42 beden elbiselerle dolu...ama artik bu duzen degisecek 3 ay sonra yeni yeni giysiler almis olurum insallah
İnşaallahİraden kilo verdikçe güçlenecek inanıyorum bende öyle oldu.hem zamanla reddetmeyi öğrenmiş,alışmış olacaksın hemde yaa o kadar kilo verdim spor yaptım şuncacık tatlı ile niye kendimi yakayım diyeceksin :) ben şahsen kıyamıyorum emeklerimi ziyan etmeye :)
Canım çok ama çok geçmiş olsunSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?