Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar bugunki menümü paylasayim pek iyi degil ama.

Sabah 1 kasik macun
1 dilim ekmek 1 parca peynir 6 zeytin 1 yumurta

Ögle 2 parca peynir 1 dilim ekmek

Ara ihlamur

Akşam 1 kasik macun
1 haşlama patates 1/2 ekmek
Balli macun midemi bir hos yapti bugün hep bastıracak şeyler yedim.
2 litre su
Cherry Mom .

Utanacak olsa o ıspanağı yapmaz mı be canım yüzsüz biri demekki Allah ıslah etsin

Hem ne yüzsüz birde 2.cocuga geç kaldin diyor. Bende patir patir saydiriyorum suratina. Benim annecim 8 saat uzaklikta o yakin olsa beni kimseye muhtac etmez. Benim annem hasta komsularina bile yemek yapar. Babam eve karpuz alsa kocaman alir karsi komsuya verdirir. Bunlarla büyüyünce simdi bu vicdansizlik zoruma gidiyor.

Bence senin kaynana benim gorumce gibi biraz kontak,normal olsa ya sebwbini soyler ya utanir.ispanak ya ispanak nolurki gazmi biter yorulurmu

Kontak degilde gamsız vicdansiz bencil. Ben 1 ay hastanede yattim eşim lokantadan yedi .kendi oglunu düsunmeyene ne diceksin.

100 grcik verebilirsin bence ve bunu da hic kucumseme.izne ayrilsaydin sigaranin boşluğunu yiyecekle doldurabilurdin nasil olsa liste paylasmiyorum diyip.o yuzden bence kal ve kilo verenleri oku

Arkadaşlar selam..ben bugun neler yedim?
Pazartesi sabah
50 gr tam bugday ekmekli 2 dilim peynirli tost
7 zeytin
1 bardak sekerli çay (agrimdan dolayi cnm sekerli istiyor kizlar bu gecici bir sure merak etmeyin..zeytinyagi ve recele ekmek banmak istiyor cnm ama yapmiyorum)

Oglen 1 kaşik bamya
1 kaşik basmati pirinçli nohutlu pilav
1kasik bamya

Aksâm 8-10 adet lahana sarma (saymadim sayamadim :))
1 kase yogurt

Arada
1 bardak sekerli cay..
1 dilim ekmek ve 2 dilim peynir

Birazdan bir kahve icmeyi planliyorum

Benden bu kadar..ilaclarimi almaya devam ediyorum..dinleniyorum..yatiyorum..malum 0 spor
Hepinize sevgiler..

Bende senin gibiyim arkadaşım şimdi annemlerdeyim cuma günü kız kardeşim gelicek ben eve geçerim ozaman da kayınvalidemler dıger eltimlerde ben eve geçince onlar gelicek ocak ayı benim için zor geçiyor

dolabim 46 42 beden elbiselerle dolu...ama artik bu duzen degisecek 3 ay sonra yeni yeni giysiler almis olurum insallah
Benim yeni almama gerek yok canım.
38 bedenden 48 bedene kadar hepsi var.
Ama bu sefer bol geleni hemen paket göndereceğim.
Çünkü bol gelen pantolonlarla pens artırıyoruz.
Kilo alınca pensleri açıyorum.
Kısır döngü şeklinde devam ediyor.
Aynı pantolona 3 sefer pens attırdığım var.
O yüzden bol gelenle vedalaşacağım.

Bugün kü menüm
Sabah 11.00 yarım ekmek kaşarlı tost o kadar özlemişim ki nasıl yedim bilemedim
Ara 14.001 adet büyük fincanda şekersiz sütlü kahve
Akşam 17.00 yarım porsiyon adana yanında lavaş yarım durum yapıp yedim
( babam illa yemek yapma bugün de böyle olsun diyip dışardan getirdi tüm gün ayaktaydım gelen misafir çok olduğu için)
Şimdi çay demledim biraz leblebi yerim

Arkadaşlarben birde sizlere bir şey danışacaktım
Aranızda korse kullanan var mı ya hem mideye baskı yaptığı için az yememizi sağlıyormuş hemde vücudu şekillendiriyor muş malum ben de bel diye bir şey olmadığın dan alsam mı diye düşünüyorum bi fikriniz var mı

Canım çok ama çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…