- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.301
bizde ankaradayız ben cevizlideredeyim sen neresindensinharika konusmussun valla bravobenim memleketim afyon ama ankarada yasıyoruz malum burda da es dost pek yok konuya komsuyada cocuklar kucuk olunca sık gidip gelmiyorum.. benide memlekete gidince saskina ugruyorlar cok zayiflamissin guzel olmussun gibi....bu arada bende 84 kilodan zayiflamaya başlamıştım
Teşekkür ederim canım.Bozma moralini canım oluyo bazen. Cuma güzel olacak eminim.
Bu arada bugün senin doğum günündü sanırım. Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle nice sağlıklı fit yaşlar diliyorum
Sana sonuna kadar katılıyorum canım.Günaydınlar, selamlar takimim nasilsiniz
10 gunde 3 kere misafir agirladim,temizlik ikram vs.abartmadan yedim bende ama bunlar eksilmeye engel tabi.neyse yagislar durdu yürürüm artik baska gelen olmazsa. @Numis bende diyetteyim demiyorumya karnim tok diyorum yada elime bi cesit bisey alip dikkatli besleniyorum diyorum.ama cok kilo verdim herkes farkinda tabi o ayri.o zamanda spor yapiyorum diyorumkisacasi kiskanc insan cok ve sabote etmek için ellerinden geleni yapiyorlar yaninda hep yemek konusuyor hatta senden yapmani istiyorlar vs.az gorusmek lazim
sıncan yenikentteyiz bizdebizde ankaradayız ben cevizlideredeyim sen neresindensin
bayaa uzakmışız yaww yakın olaydık akşamları falan yürürdüksıncan yenikentteyiz bizde
VaaaaaavvvvvPazartesi tartım 89,5.
Cumaya göre - 800 gram.
Tebrikler canım.Bende bildireyim kilomu :) cumaya göre -200
Eki Görüntüle 2575964
Ay evet sorunumuz o olsun :))benim boyum 1.58 bana yakisacak kilonun 54 oldugunu dusunuyorym insallah oluru. 54 kilo yakismazsa da kilo almasi kolay nasil olsa
Azimli ol canım bırakmaHerkes eksiye ben hala artıya koşuyorum. Amacimdan saptım ben vereceğime alıyorum
bayaa uzakmışız yaww yakın olaydık akşamları falan yürürdük
[/QUOTE
aynen yürürdük cokda iyi olurdu
Canım çok stres yapıyorsun çünkü vücut bunu anlıyor su tutuyor ödem yapıyor biraz rahat ol tmm eksi gelme sabit 300 400 artı gel listedesin diye seni germek değil ki amacımız olaiblir bu durumlar robot değiliz ki hepimiz bir artı geldik bir eksi geldik .gün geldi azıcık verdik ne olacak ki üzme kendiniAnnemin gelmesi o kadar etkilemez daha rahat haraket edebilirim. Ama şu an da hep artıdayım anlamıyorum ne olduğunu
Ah canım ömrün boyunca da unutamazsın böyle şeyleri içine oturur adamın boşver dediğn gibi iyi gün dostunu kadir kıymet bilmeyeni ağırlayacağına okuldaki çocuklara göndermen çok çok akıllıca.Ilaclarini düzenli kullaninca geciyor canim.
Rabbim şifa versin. Çevrem vicdansiz insanla dolu beni ananem büyüttü annem çalıştığı için biz komşumuzda hasta olsa koşmayi yardimci olmayı öğrendik .komsularimizin çocuklariyla kardes gibi büyüdük.ama eşimin tarafinda böyle birsey yok iyi zamaninda gelip pasta börek yerler ama düştügünde kimseyi bulamazsin. Benim oğluma hamileyken canım çok ıspanak yemeği istemişti esim annem yapar dedi k.v söyledim anne bana 1 tabak ıspanak yemeği yapip gönderirmisin canim cok istedi diye göndermedi.esim ispanak alip annesine birakmisti pisiriver diye 1 hafta sonra pörsümüş ispanaklari bana geri gönderdi. hüngür hüngür ağladım . Simdi k.v nin akrabalari diyormuski senin gelinin ev gezmesi yapmiyor evine bizi cagirip ikram yapmiyor diye. Bende k.v deme senin akrabalarini evimde doyurana kadar oğlumun okul arkadaşlarina 1 tepsi pogaça kurabiye yapar gönderirim dedim.
Kuzum sürekli spor yapan birisin. 60 kiloya indiğinde zaten 50-55 kilo görüneceksin eminimBendede 44-38 arası her beden var ama artık bir yenileyeceğim dolabımı dört gözle hedefim 60 ı bekliyorum aslında 55 olsam daha iyi boyum 163 ama önce bir 60 ı görmek istiyorum
Herkes iyi gün dostu olmuş. Bunu yakın çevrenden görünce insana daha çok koyuyo. Ne var ıspanak yemeğinde Allah aşkına sanki kuzu tandır istedin.Ilaclarini düzenli kullaninca geciyor canim.
Rabbim şifa versin. Çevrem vicdansiz insanla dolu beni ananem büyüttü annem çalıştığı için biz komşumuzda hasta olsa koşmayi yardimci olmayı öğrendik .komsularimizin çocuklariyla kardes gibi büyüdük.ama eşimin tarafinda böyle birsey yok iyi zamaninda gelip pasta börek yerler ama düştügünde kimseyi bulamazsin. Benim oğluma hamileyken canım çok ıspanak yemeği istemişti esim annem yapar dedi k.v söyledim anne bana 1 tabak ıspanak yemeği yapip gönderirmisin canim cok istedi diye göndermedi.esim ispanak alip annesine birakmisti pisiriver diye 1 hafta sonra pörsümüş ispanaklari bana geri gönderdi. hüngür hüngür ağladım . Simdi k.v nin akrabalari diyormuski senin gelinin ev gezmesi yapmiyor evine bizi cagirip ikram yapmiyor diye. Bende k.v deme senin akrabalarini evimde doyurana kadar oğlumun okul arkadaşlarina 1 tepsi pogaça kurabiye yapar gönderirim dedim.
Canım annenin gelmesini fırsata çevirebilirsin bence. Daha güzel eksiler görürüz diye umuyorumAnnemin gelmesi o kadar etkilemez daha rahat haraket edebilirim. Ama şu an da hep artıdayım anlamıyorum ne olduğunu
Kuzum sürekli spor yapan birisin. 60 kiloya indiğinde zaten 50-55 kilo görüneceksin eminim
Herkes iyi gün dostu olmuş. Bunu yakın çevrenden görünce insana daha çok koyuyo. Ne var ıspanak yemeğinde Allah aşkına sanki kuzu tandır istedin.
Canım annenin gelmesini fırsata çevirebilirsin bence. Daha güzel eksiler görürüz diye umuyorum
Aynen öyle canım.Vicdan bir insanin sahip olabilecegi en degerli şeymis bunu öğrenmiş oldum canım. Ama her fırsatta yüzüne vuruyorum
Utanacak olsa o ıspanağı yapmaz mı be canım yüzsüz biri demekki Allah ıslah etsinAynen öyle canım.
Yüzüne vurduğunda utanıyor mu bari yaptığına.
Aynen öyle canım.
Yüzüne vurduğunda utanıyor mu bari yaptığına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?