Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizde ankaradayız ben cevizlideredeyim sen neresindensin

Bozma moralini canım oluyo bazen. Cuma güzel olacak eminim.
Bu arada bugün senin doğum günündü sanırım. Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle nice sağlıklı fit yaşlar diliyorum
Teşekkür ederim canım.
İnşallah Hep birlikte fit bir yaza gireceğiz.

Sana sonuna kadar katılıyorum canım.
Hasrt fesat çok.
Diyetteyim dediğin zaman insanların bakışından hoşlanmıyorum.

Annemin gelmesi o kadar etkilemez daha rahat haraket edebilirim. Ama şu an da hep artıdayım anlamıyorum ne olduğunu
Canım çok stres yapıyorsun çünkü vücut bunu anlıyor su tutuyor ödem yapıyor biraz rahat ol tmm eksi gelme sabit 300 400 artı gel listedesin diye seni germek değil ki amacımız olaiblir bu durumlar robot değiliz ki hepimiz bir artı geldik bir eksi geldik .gün geldi azıcık verdik ne olacak ki üzme kendini

Ah canım ömrün boyunca da unutamazsın böyle şeyleri içine oturur adamın boşver dediğn gibi iyi gün dostunu kadir kıymet bilmeyeni ağırlayacağına okuldaki çocuklara göndermen çok çok akıllıca.

Bendede 44-38 arası her beden var ama artık bir yenileyeceğim dolabımı dört gözle hedefim 60 ı bekliyorum aslında 55 olsam daha iyi boyum 163 ama önce bir 60 ı görmek istiyorum
Kuzum sürekli spor yapan birisin. 60 kiloya indiğinde zaten 50-55 kilo görüneceksin eminim

Herkes iyi gün dostu olmuş. Bunu yakın çevrenden görünce insana daha çok koyuyo. Ne var ıspanak yemeğinde Allah aşkına sanki kuzu tandır istedin.
Annemin gelmesi o kadar etkilemez daha rahat haraket edebilirim. Ama şu an da hep artıdayım anlamıyorum ne olduğunu
Canım annenin gelmesini fırsata çevirebilirsin bence. Daha güzel eksiler görürüz diye umuyorum

Vicdan bir insanin sahip olabilecegi en degerli şeymis bunu öğrenmiş oldum canım. Ama her fırsatta yüzüne vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…