- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.341
Sağol tatlım bugün daha iyiyiz şükürCanım çok ama çok geçmiş olsun
Menü ve spor çok iyi canım ,İyi akşamlar arkadaşlar bugün yedillerim
Sabah
1 yumurta, küçük parça peynir, 3 zeytin, 1 dilim tambugday ekmeği, 3 domates (çeri), filtre kahve şekersiz.
Ara öğün 6 fındık , sade türk kahvesi.
Öğlen misafirim geldi kahveye ben önceden içtiğim için ona kahve kendime papatya çayı yprltim öğlen yemeğini atladım.
Ara öğün 5 fındık, 1 portakal
Akşam yemeğinde salata, ızgara tavuk göğüs.
1,5 lt su ama yatana kadar 2 yi bulurum.
40 dk yürüyüş yaptım.
Teşekkür ederim canımMenü ve spor çok iyi canım ,✌
Hiç bilmiyorum bende bazen düşünüyorum ama çok rahatsızlık veriyor.Arkadaşlarben birde sizlere bir şey danışacaktım
Aranızda korse kullanan var mı ya hem mideye baskı yaptığı için az yememizi sağlıyormuş hemde vücudu şekillendiriyor muş malum ben de bel diye bir şey olmadığın dan alsam mı diye düşünüyorum bi fikriniz var mı
Dennisgo birinci olmuş bile yanlış olsa ne olacakKızlar ya listeyi toplayamadım galiba bir iki gün girmeyince birikip çorba oluyoreksik olan var mı ?? :)
Eki Görüntüle 2576185
Aaa senin kayınvaliden gerçekten acımasızmış kız.Kontak degilde gamsız vicdansiz bencil. Ben 1 ay hastanede yattim eşim lokantadan yedi .kendi oglunu düsunmeyene ne diceksin.
Hoşgeldin. Ne güzel sabit kalmayı becermişsin. Biz aynı bildiğin gibi rejim spor artı eksi düşe kalka yuvarlaniyoruz.Hellooo kizlar2 haftalik tatil+ev arayisi macerami bitirip geldim sonunda:) Evimizi bulduk simdi islemlerle ugrasiyoruz, hallolucak umarim hersey yakin bi zamanda:) Kilo ne almisim ne vermisim, ama kendimi cok yaglanmis hissediyorum. Bu hafta sahalara donucem:)
Sizde ne var ne yok?
Valla bende yamuna var doğum sonrası almıştım pek kullanamadım çünkü kendi başıma kapatamıyorum başkaları kapatıyor ama ben kapatamıyorum cidden baskı yapıyor yiyemiyorsun. 2 saat ancak takabiliuordum onunla spor yapanlar var ama nasıl yapıyorlar bilmiyorumArkadaşlarben birde sizlere bir şey danışacaktım
Aranızda korse kullanan var mı ya hem mideye baskı yaptığı için az yememizi sağlıyormuş hemde vücudu şekillendiriyor muş malum ben de bel diye bir şey olmadığın dan alsam mı diye düşünüyorum bi fikriniz var mı
Selam canım özledik yahuu bu yoğunlukta kilo almaman şahane :)Hellooo kizlar2 haftalik tatil+ev arayisi macerami bitirip geldim sonunda:) Evimizi bulduk simdi islemlerle ugrasiyoruz, hallolucak umarim hersey yakin bi zamanda:) Kilo ne almisim ne vermisim, ama kendimi cok yaglanmis hissediyorum. Bu hafta sahalara donucem:)
Sizde ne var ne yok?
Benim cumartesi 6000 adım vardı buraya yazmamış da olabilirimKızlar ya listeyi toplayamadım galiba bir iki gün girmeyince birikip çorba oluyoreksik olan var mı ?? :)
Eki Görüntüle 2576185
bende kesinlikle dolabımi bastan asagi degistircemBenim yeni almama gerek yok canım.
38 bedenden 48 bedene kadar hepsi var.
Ama bu sefer bol geleni hemen paket göndereceğim.
Çünkü bol gelen pantolonlarla pens artırıyoruz.
Kilo alınca pensleri açıyorum.
Kısır döngü şeklinde devam ediyor.
Aynı pantolona 3 sefer pens attırdığım var.
O yüzden bol gelenle vedalaşacağım.
herşey doğru aslinda yanlış yok benceMenümü de yazayım tekrar sizde görün neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yanlışı en baştan yaptım ben diyete direkt detoksla girdim şimdi de vücut fazlasını istiyor
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Köy peyniri tartmayi unuttum ne kadar olduğunu bilemiyorum
3 zeytin
Ara
1 muz
1 dilim elma
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemegi
1 dilim tam buğday ekmegi
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Cherry Mom
1000 ip
Ayaklarımın arkası yara oldu bugün yürüyüş yapmak istemedim.
Hoşgeldiin özlemiştiiikHellooo kizlar2 haftalik tatil+ev arayisi macerami bitirip geldim sonunda:) Evimizi bulduk simdi islemlerle ugrasiyoruz, hallolucak umarim hersey yakin bi zamanda:) Kilo ne almisim ne vermisim, ama kendimi cok yaglanmis hissediyorum. Bu hafta sahalara donucem:)
Sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?