Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah peynirli omlet, kırmızı biber, 1 avuç ceviz
Ara sütlü kahve
Öğle 2 yk toyga çorbası, 2 yk yoğurt, 1 dilim mandalina
Ara yarım muz, latte
Akşam kıyma sos, salata

Su 2 litre
Spor 9491 adım Cherry Mom

Akşam yemeği porsiyonumu küçülttüm çünkü diyeti bozduğum zamanlarda akşam yemiştim sabahları fazla aç uyanmıyorum. Birkaç gün akşam az yiyerek gündüz öğünlerini arttırmaya çalışacağım.

Hayırlı olsun yeni ev yeni şehir yeni iş yeni heyecanlar

Ya ben yamunadan da pahalı bir korse buldum dahada iyi diyorlar olmazsadirek yamuna alayım baktığım korse 350 tl eğer iyi gelirse onuda alırım kaç beden aldın ki

Toyga çorbasına bayılırım, anneannem çok güzel yapardı afiyet olsun

Bu ne macunu bilmiyorum ama bi kere onu yiyince hep canın karb çekti herhalde?
Ödem attırıyor mu ki canm ondan mı içiyorsun
Yok yeterli suiçemiyorum.bi de bunu deneyeyim dedim iyi de oldu 2 litreyi bitirdim.
Süper menü olmuş
Ara öğünü sadece meyve yerine, meyve cig
kuruyemiş, meyve yoğurt/peynir/süt gibi eşleyebilirsen meyve şekeri kan şekerini daha yavaş yükseltiyor. Daha gec acıkırsın öyle.
Güzel menü, tebrikler

Süper menü.

Toyga çorbasına bayılırım, anneannem çok güzel yapardı afiyet olsun
Aman canını çektirmedim umarım. Ben de çok severim yarpuz olsa süper ama buralarda yok, naneli yaptım. Açıkçası zorluk/lezzet dengesi çok yerinde bir corba, biraz da kolay olduğu için çok seviyorum.

Ya ben yamunadan da pahalı bir korse buldum dahada iyi diyorlar olmazsadirek yamuna alayım baktığım korse 350 tl eğer iyi gelirse onuda alırım kaç beden aldın ki
3 xl almıştım ama benim göbek bölgem çok genişti doğumdan sonra daha da genişledi 150 liraya mı ne almıştım indirimlerini takip etmiştim mor pembe renkleri indirime girdi aldım bir de instagramda eylül var ya devamlı ı Phone çekilişi yapan o zaman zaman yamuna korse indirim kodu veriyor takip edersin bence de en pahalısını almaktansa bu korseyi denemek daha mantıklı.. çok kullanan var fayda da görenler var
Önemli olan düzenli kullanmak

Aman canını çektirmedim umarım. Ben de çok severim yarpuz olsa süper ama buralarda yok, naneli yaptım. Açıkçası zorluk/lezzet dengesi çok yerinde bir corba, biraz da kolay olduğu için çok seviyorum.
Yok canım çorba değil anneanne çekti yıllardır hiç birimizi tanımıyo, yattığı yerden hiç kalkamıyo. Sağlığı yerindeki zamanlara gittim geldim bi. Ellerine sağlık

Çok güzel menu olmuş keşke bende pırasa yigebilsem barbunya da yiyemiyorum ben yemek sectigim için isim bı daha zor

Çok güzel menu olmuş keşke bende pırasa yigebilsem barbunya da yiyemiyorum ben yemek sectigim için isim bı daha zor
Pırasa önceden ben de yemezdim ama portakallı zeytinyağlı olanla tanıştığımdan beri favorilerimden bide öyle dene istersen

Hoşgeldin ördekkaptanım iyiyiz cok Şükür hala da burdayiz, teşekkürler.alistinmi İstanbul a,yavrusun büyüdüm ü,sen nasılsın?

Hoşgeldiin özlemiştiiik var mı cuma hedefin gelir gelmez alalım
Hahahah 58 olsun bari hedefim, bu sabah itibariyle 58.3 kiloydum Cherry Mom

Nasi kilo almadim ben de anlamadim acikcasi, acayip yaglanmis hissediyorum ama kendimi. Bu haftasonu erkek arkadasim tasiniyo yeni sehre, o gidince efkarimdan spor falan yapiyim bari de toparlaniyim diyorum:))

Sen bi başlarsan gelir güzellikler başla yeter

Hoşgeldin,kilo almamakta bir basari tebrikler.

Hoşgeldin ördekkaptanım iyiyiz cok Şükür hala da burdayiz, teşekkürler.alistinmi İstanbul a,yavrusun büyüdüm ü,sen nasılsın?
Alıştım evet yoğunluğu beni de içine aldı sanırım
Oglus büyüdü ya mayısta 3 bitecek ama tam 2-3 yaş dönemi her seye itiraz ediyor, çıldırmama ramak kalıyor bazen
Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl gidiyor?
Önceki gün gene deprem olmuş hissettin mi? Biz hissetmedik çok şükür. Çok korkuyorum ya

Kaptanım nerelerdesin ya istanbullu oldun unuttun bizi :))
Leyli mezun oldu ben hala olamadım ama neyse az kaldı direniyorum :))

Ayyy ayy 38 aylık oğlumla beni en iyi sen anlarsın bende kafayı yiyorum bitmedi gitti sendromları Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…