- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.361
Hayırlı olsun yeni ev yeni şehir yeni iş yeni heyecanlarHellooo kizlar2 haftalik tatil+ev arayisi macerami bitirip geldim sonunda:) Evimizi bulduk simdi islemlerle ugrasiyoruz, hallolucak umarim hersey yakin bi zamanda:) Kilo ne almisim ne vermisim, ama kendimi cok yaglanmis hissediyorum. Bu hafta sahalara donucem:)
Sizde ne var ne yok?
Ya ben yamunadan da pahalı bir korse buldum dahada iyi diyorlar olmazsadirek yamuna alayım baktığım korse 350 tl eğer iyi gelirse onuda alırım kaç beden aldın kiValla bende yamuna var doğum sonrası almıştım pek kullanamadım çünkü kendi başıma kapatamıyorum başkaları kapatıyor ama ben kapatamıyorum cidden baskı yapıyor yiyemiyorsun. 2 saat ancak takabiliuordum onunla spor yapanlar var ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum
Benim nir arkadaşım düzenli kullandı ve gerçekten belinde incelme oldu bu korseden istersen indirimleri takip et ben indirimden aldım biraz kilo vereyim kullanmaya başlarım şu anda olmaz sanırım
Toyga çorbasına bayılırım, anneannem çok güzel yapardıSabah peynirli omlet, kırmızı biber, 1 avuç ceviz
Ara sütlü kahve
Öğle 2 yk toyga çorbası, 2 yk yoğurt, 1 dilim mandalina
Ara yarım muz, latte
Akşam kıyma sos, salata
Su 2 litre
Spor 9491 adımCherry Mom
Akşam yemeği porsiyonumu küçülttüm çünkü diyeti bozduğum zamanlarda akşam yemiştim sabahları fazla aç uyanmıyorum. Birkaç gün akşam az yiyerek gündüz öğünlerini arttırmaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 2576205
Iyi aksamlar kizlar bugunki menümü paylasayim pek iyi degil ama.
Sabah 1 kasik macun
1 dilim ekmek 1 parca peynir 6 zeytin 1 yumurta
Ögle 2 parca peynir 1 dilim ekmek
Ara ihlamur
Akşam 1 kasik macun
1 haşlama patates 1/2 ekmek
Balli macun midemi bir hos yapti bugün hep bastıracak şeyler yedim.
2 litre su
Cherry Mom .
Yok yeterli suiçemiyorum.bi de bunu deneyeyim dedim iyi de oldu 2 litreyi bitirdim.Ödem attırıyor mu ki canm ondan mı içiyorsun
Süper menü olmuşİyi akşamlar arkadaşlar bugün yedillerim
Sabah
1 yumurta, küçük parça peynir, 3 zeytin, 1 dilim tambugday ekmeği, 3 domates (çeri), filtre kahve şekersiz.
Ara öğün 6 fındık , sade türk kahvesi.
Öğlen misafirim geldi kahveye ben önceden içtiğim için ona kahve kendime papatya çayı yprltim öğlen yemeğini atladım.
Ara öğün 5 fındık, 1 portakal
Akşam yemeğinde salata, ızgara tavuk göğüs.
1,5 lt su ama yatana kadar 2 yi bulurum.
40 dk yürüyüş yaptım.
Ara öğünü sadece meyve yerine, meyve cigMenümü de yazayım tekrar sizde görün neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yanlışı en baştan yaptım ben diyete direkt detoksla girdim şimdi de vücut fazlasını istiyor
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Köy peyniri tartmayi unuttum ne kadar olduğunu bilemiyorum
3 zeytin
Ara
1 muz
1 dilim elma
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemegi
1 dilim tam buğday ekmegi
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Cherry Mom
1000 ip
Ayaklarımın arkası yara oldu bugün yürüyüş yapmak istemedim.
Güzel menü, tebriklerMenü
Sabah
Shake
Öğle
Pırasa
1 dilim ekmek
Şekersiz vişne suyu evde kaynattım
Ara
Şekersiz bal kabağı haşlama bol lifli olduğu için yedim yoksa yenecek gibi değil
Akşam
Yumurtalı pırasa
Yoğurt
2 dilim ekmek
1 havuç salata yapamadım eşim acele ettirdi
Su 2 ltre
Spor 60 dk yürüyüş başka yaparsam yazarım
Süper menü.benimde bugunku menum:
kahvalti: pirasali omlet kk peynir biraz kirmizi biber sosu
ara:sütlü kahve
ara:2 tane ceviz maydanozlu sarimsakli bir kase yogurt
aksam yemegi:1 tabak nohut yemegi bir kase lahana salatasi
10 bin adim tamamladim
3 ltre su ictim
Aman canını çektirmedim umarım. Ben de çok severim yarpuz olsa süper ama buralarda yok, naneli yaptım. Açıkçası zorluk/lezzet dengesi çok yerinde bir corba, biraz da kolay olduğu için çok seviyorum.Toyga çorbasına bayılırım, anneannem çok güzel yapardıafiyet olsun
3 xl almıştım ama benim göbek bölgem çok genişti doğumdan sonra daha da genişledi 150 liraya mı ne almıştım indirimlerini takip etmiştim mor pembe renkleri indirime girdi aldım bir de instagramda eylül var ya devamlı ı Phone çekilişi yapan o zaman zaman yamuna korse indirim kodu veriyor takip edersin bence de en pahalısını almaktansa bu korseyi denemek daha mantıklı.. çok kullanan var fayda da görenler varYa ben yamunadan da pahalı bir korse buldum dahada iyi diyorlar olmazsadirek yamuna alayım baktığım korse 350 tl eğer iyi gelirse onuda alırım kaç beden aldın ki
Yok canım çorba değil anneanne çektiAman canını çektirmedim umarım. Ben de çok severim yarpuz olsa süper ama buralarda yok, naneli yaptım. Açıkçası zorluk/lezzet dengesi çok yerinde bir corba, biraz da kolay olduğu için çok seviyorum.
Çok güzel menu olmuş keşke bende pırasa yigebilsem barbunya da yiyemiyorum ben yemek sectigim için isim bı daha zorBenim bugün midem kazınıyo
Sabah
Küçük bi sandviç
öğlen
8yk pırasa
Ara
4 yk pırasa
akşam
6yk barbunya
1 kase yoğurt
2yk pilav
su 2,5 litre
10800 adım yürüyüşCherry Mom
geçmişi okuyup geliyoruumm
Pırasa önceden ben de yemezdim ama portakallı zeytinyağlı olanla tanıştığımdan beri favorilerimden bide öyle dene istersenÇok güzel menu olmuş keşke bende pırasa yigebilsem barbunya da yiyemiyorum ben yemek sectigim için isim bı daha zor
Hoşgeldin ördekkaptanım iyiyiz cok Şükür hala da burdayiz, teşekkürler.alistinmi İstanbul a,yavrusun büyüdüm ü,sen nasılsın?Hello hanımlar nasılsınız? :)
Leyl-i-fer tatlım mezun olmuşsun tebrik ederim, etiketi görünce yazmak istedim.
Benim işler baya yoğunlaştı pek giremiyorum kk'ya, girsem de paylaşım alanına bakıyorum genelde. Sizler napıyorsunuz? Nasıl gidiyor diyet işleri? :)
Hahahah 58 olsun bari hedefim, bu sabah itibariyle 58.3 kiloydumHoşgeldiin özlemiştiiikvar mı cuma hedefin gelir gelmez alalım
Sen bi başlarsan gelir güzellikler başla yeterHahahah 58 olsun bari hedefim, bu sabah itibariyle 58.3 kiloydumCherry Mom
Nasi kilo almadim ben de anlamadim acikcasi, acayip yaglanmis hissediyorum ama kendimi. Bu haftasonu erkek arkadasim tasiniyo yeni sehre, o gidince efkarimdan spor falan yapiyim bari de toparlaniyim diyorum:))
Hoşgeldin,kilo almamakta bir basari tebrikler.Hellooo kizlar2 haftalik tatil+ev arayisi macerami bitirip geldim sonunda:) Evimizi bulduk simdi islemlerle ugrasiyoruz, hallolucak umarim hersey yakin bi zamanda:) Kilo ne almisim ne vermisim, ama kendimi cok yaglanmis hissediyorum. Bu hafta sahalara donucem:)
Sizde ne var ne yok?
Alıştım evet yoğunluğu beni de içine aldı sanırımHoşgeldin ördekkaptanım iyiyiz cok Şükür hala da burdayiz, teşekkürler.alistinmi İstanbul a,yavrusun büyüdüm ü,sen nasılsın?
Kaptanım nerelerdesin ya istanbullu oldun unuttun bizi :))Hello hanımlar nasılsınız? :)
Leyl-i-fer tatlım mezun olmuşsun tebrik ederim, etiketi görünce yazmak istedim.
Benim işler baya yoğunlaştı pek giremiyorum kk'ya, girsem de paylaşım alanına bakıyorum genelde. Sizler napıyorsunuz? Nasıl gidiyor diyet işleri? :)
Ayyy ayy 38 aylık oğlumla beni en iyi sen anlarsın bende kafayı yiyorumAlıştım evet yoğunluğu beni de içine aldı sanırım
Oglus büyüdü ya mayısta 3 bitecek ama tam 2-3 yaş dönemi her seye itiraz ediyor, çıldırmama ramak kalıyor bazen
Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl gidiyor?
Önceki gün gene deprem olmuş hissettin mi? Biz hissetmedik çok şükür. Çok korkuyorum ya
Ah kuzum ,Yok canım çorba değil anneanne çektiyıllardır hiç birimizi tanımıyo, yattığı yerden hiç kalkamıyo. Sağlığı yerindeki zamanlara gittim geldim bi. Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?