- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.381
Amiin hiç birimize hiç kimseye inşallahAh kuzum ,Allah çektirmesin
HissetmezmiyimAlıştım evet yoğunluğu beni de içine aldı sanırım
Oglus büyüdü ya mayısta 3 bitecek ama tam 2-3 yaş dönemi her seye itiraz ediyor, çıldırmama ramak kalıyor bazen
Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl gidiyor?
Önceki gün gene deprem olmuş hissettin mi? Biz hissetmedik çok şükür. Çok korkuyorum ya
Bı arastirayim teşekkürlerPırasa önceden ben de yemezdim ama portakallı zeytinyağlı olanla tanıştığımdan beri favorilerimden bide öyle dene istersen
Diyetim de sporum da gayet iyi bugun canım.. teşekkür ederim sorduğun için. Nasıl çıkmazdayım biliyorsun. Sen nasılsın ? Nasıl başladın haftaya?dennisgo sen naptin canim nasil ptesi durumun
Arti yine... umarım regl dolayısıyla dirDiyetim de sporum da gayet iyi bugun canım.. teşekkür ederim sorduğun için. Nasıl çıkmazdayım biliyorsun. Sen nasılsın ? Nasıl başladın haftaya?
CanımKızlar Dün temizlik yapacaktım ama aniden misafirim geldi yarıda bırakmak zorunda kaldım şimdi sizde de şöyle bir durum oluyor mu birisine akraba olabilir arkadaş olabilir yemiyorum diyet yapıyorum dediğinizde aman neee diyeti Canım bak Kilo almışsın bir haftada diyen oluyor mu böyle hayatınızda iticiiiii ve sıkıcı insanlar var mı Maalesef bennn dun böyle bir şey yaşadım⁸
Ben de dedim ki olsun artık sağlıklı besleniyorum abur cubur yemiyorum dedim evde de ne kadar abur cubur varsa Çekirdekten tutun bisküviye kadar tatlı çayın yanına Kahvenin yanına verdim gitti Bir tane bile yemedim aldım elime sadece çayımı ben diyet yapıyorum artık sağlıklı besleniyorum kilo alsam da umrumda değil bir şekilde gidecek dedim
+300 üm.. reglim bitti ondan değildir. Yediğim karbonlar ödem tutmuştur. Bugun suyumu biraz daha içsem iyi olurdu ama öğlene kadar neredeyse hiç içmedim. Dengeleyemedim.Arti yine... umarım regl dolayısıyla dir
Eksi misin
Bu ne macunu bilmiyorum ama bi kere onu yiyince hep canın karb çekti herhalde?
Yok yeterli suiçemiyorum.bi de bunu deneyeyim dedim iyi de oldu 2 litreyi bitirdim.
Süper menü olmuş
Ara öğünü sadece meyve yerine, meyve cig
kuruyemiş, meyve yoğurt/peynir/süt gibi eşleyebilirsen meyve şekeri kan şekerini daha yavaş yükseltiyor. Daha gec acıkırsın öyle.
Güzel menü, tebrikler
Süper menü.
Aaa senin kayınvaliden gerçekten acımasızmış kız.
İnsan bi yemek yapmaz mı.
Bırak rşne hastaneye sana bile getirmesi gerekir.
Allah kolaylıklar versin canımBende senin gibiyim arkadaşım şimdi annemlerdeyim cuma günü kız kardeşim gelicek ben eve geçerim ozaman da kayınvalidemler dıger eltimlerde ben eve geçince onlar gelicek ocak ayı benim için zor geçiyor
Canım protein yönünden eksik bi menü olmuş bana göre. En azından sabah yumurta filan olabilirdi.Menümü de yazayım tekrar sizde görün neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama yanlışı en baştan yaptım ben diyete direkt detoksla girdim şimdi de vücut fazlasını istiyor
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Köy peyniri tartmayi unuttum ne kadar olduğunu bilemiyorum
3 zeytin
Ara
1 muz
1 dilim elma
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemegi
1 dilim tam buğday ekmegi
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Cherry Mom
1000 ip
Ayaklarımın arkası yara oldu bugün yürüyüş yapmak istemedim.
Ooo Hoşgeldin Şokolam özlettin kendini. Harikasın kilo almadan dönmüşsün helal olsunHellooo kizlar2 haftalik tatil+ev arayisi macerami bitirip geldim sonunda:) Evimizi bulduk simdi islemlerle ugrasiyoruz, hallolucak umarim hersey yakin bi zamanda:) Kilo ne almisim ne vermisim, ama kendimi cok yaglanmis hissediyorum. Bu hafta sahalara donucem:)
Sizde ne var ne yok?
Ooo Hoşgeldin canım. Nasılsın. Alıştınız mı yeni ortamlara. Umutcum nasıl kreşe başladı mı. Bizler devam. Ben de bir ileri iki geri ilerliyorum işte. Arayı çok actın özledik seni.Hello hanımlar nasılsınız? :)
Leyl-i-fer tatlım mezun olmuşsun tebrik ederim, etiketi görünce yazmak istedim.
Benim işler baya yoğunlaştı pek giremiyorum kk'ya, girsem de paylaşım alanına bakıyorum genelde. Sizler napıyorsunuz? Nasıl gidiyor diyet işleri? :)
Ahh canım çok geçmiş olsun. Şu hastalık bırakmadı çocukları. Bizimki de okula döndü sanki öksürüğü tekrar arttı. Ne olacak bilmiyorum böyle. Allah hepimize kolaylık versinKizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
canım hoşgeld,n istanbul a bir gittin pir gittin özlettin kendiniAlıştım evet yoğunluğu beni de içine aldı sanırım
Oglus büyüdü ya mayısta 3 bitecek ama tam 2-3 yaş dönemi her seye itiraz ediyor, çıldırmama ramak kalıyor bazen
Sen neler yapıyorsun? Hayat nasıl gidiyor?
Önceki gün gene deprem olmuş hissettin mi? Biz hissetmedik çok şükür. Çok korkuyorum ya
Geçmiş olsun cidden çok fena bu yılın hastalıklarıKizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
Ooo Hoşgeldin canım. Nasılsın. Alıştınız mı yeni ortamlara. Umutcum nasıl kreşe başladı mı. Bizler devam. Ben de bir ileri iki geri ilerliyorum işte. Arayı çok actın özledik seni.❤
Ahh canım çok geçmiş olsun. Şu hastalık bırakmadı çocukları. Bizimki de okula döndü sanki öksürüğü tekrar arttı. Ne olacak bilmiyorum böyle. Allah hepimize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?