Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hissetmezmiyim evdeydik bide.rabbim korusun.
Ay cok tatlıdır o simdi ama.annen bakıyor dimi hala onu dinler belki.

Selam kızlar ;
Bugün çok yoğundum giremedim hiç
Menü paylaşıp kaçacağım.
Dün fazla kaçamak vardı bugun dengelemek için kahvaltı hariç ekmeksiz bir gün geçirip spor yaptım.

Sabah; 1 dilim ekmek 2 kk peynir domates salatalık

Ara: 4 kaşık nar 4 kaşık yoğurt 1 kaşık tarçın

Öğlen; 4 kaşık yumurtalı ıspanak 3 kaşık yoğurt

Ara ; 1 bardak süt

Akşam ; 5 kaşık kadar haşlanmış tavuk göğsü salata

2 lt su
2500 ip

Diyetim de sporum da gayet iyi bugun canım.. teşekkür ederim sorduğun için. Nasıl çıkmazdayım biliyorsun. Sen nasılsın ? Nasıl başladın haftaya?
Arti yine... umarım regl dolayısıyla dir
Eksi misin

Canım
Ben öyle bir şey yaşamıyorum genelde. Ama birisi beni rahatsız edecek olsa ben de başlıyorum yedikleri için onu rahatsız etmeye. Bunu yiyorsun ama kanser hücreleri şekeri çok sever, ne bileyim göbek yağlanması var sen de kalp krizi riskini arttırır gibi. Sonunda bana ve diyetime sataşan kimse yok çevremde :)
Geçen birisi ip atlıyorum diye rahimin aşağı sarkar dedi. Kim söyledi, hangi kaynaktan okudun dedim. Sağlıklı bir yanıt yok haliyle. Ben de insan anatomisi bilen, bu işin eğitimini alanlar öyle demiyor ben de onlara inanıyorum dedim kapattım konuyu

Evet canim kendime zor hakim oluyorum

Bende senin gibiyim arkadaşım şimdi annemlerdeyim cuma günü kız kardeşim gelicek ben eve geçerim ozaman da kayınvalidemler dıger eltimlerde ben eve geçince onlar gelicek ocak ayı benim için zor geçiyor
Allah kolaylıklar versin canım

Canım protein yönünden eksik bi menü olmuş bana göre. En azından sabah yumurta filan olabilirdi.

Ooo Hoşgeldin Şokolam özlettin kendini. Harikasın kilo almadan dönmüşsün helal olsun

Ooo Hoşgeldin canım. Nasılsın. Alıştınız mı yeni ortamlara. Umutcum nasıl kreşe başladı mı. Bizler devam. Ben de bir ileri iki geri ilerliyorum işte. Arayı çok actın özledik seni.

Kizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
Ahh canım çok geçmiş olsun. Şu hastalık bırakmadı çocukları. Bizimki de okula döndü sanki öksürüğü tekrar arttı. Ne olacak bilmiyorum böyle. Allah hepimize kolaylık versin

günaydınlarrrr
canım hoşgeld,n istanbul a bir gittin pir gittin özlettin kendini

Aynen canim tam iyilesti çocugum rahat nefes almaya basladi yine basladi . Allah yardimcimiz olsun yaz gelsede rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…