Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim kendime zor hakim oluyorum
Bunun yolu şu, 1 hafta 10 gün dayanacaksın canın tatlı filan çekse de protein yağ dengeli öğünler yiyip ara öğünde meyve kuruyemiş idare edeceksin. O süre sonunda artık canın daha az istemeye başlayacak. Sabah kahvaltısı şekerli olunca gün boyu açlık hissi oluyor.

Ben aslinda kendime hakim oluyorumda evdekiler sabrimi zorluyorlar dün aksam 19.00 da tutturdular tiramusu diye. Esim oglumu kullaniyor eee 1 catal tadina baktim dayanamadim.

AHAHHHAHAHAHAH süpersin canım bundan sonra bende öyle yapicam kesin

Kızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Bu sefer okul yönetimi ile görüşeceğim temizlik konusunda

Hemen dünkü menumu i paylaşayım sabah 2 bardak limonlu ılık su 7 zeytin 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir bir dilim ekmek Bir fincan çay şekersiz
Öğlen 2 küçük biber dolması Bir kase yoğurt

Akşam saat beşte Akşam yemeğini yedik genelde erken yiyoruz çok şükür
4 adet köfte 1 kase yoğurt ve 3 kaşık bulgur yemeği

Saat 8'de 1 bardak şekersiz çay günü kapattım

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi okul kaynaklıysa görüşmek en iyisi.. umarım bir an önce iyileşir kızın ve bu son olur

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi okul kaynaklıysa görüşmek en iyisi.. umarım bir an önce iyileşir kızın ve bu son olur

Geçmş olsun bence gönderme artık zaten tatile girecekler iyice toparlasın yavru çocuklar tam bağışıklıkları düştüğü anda yeniden yakalanıyorlar.

Ay kabus gibi ne oluyor bu çocuklara inş tekrarlamaz canım ya

Dünden beri cok halsiz kendi kendine yatip uyuyor istah sıfır.dünden beri yeterki yesin diye neler yaptim ucundan azıcık aliyor 1 saat agzinda cevirip atıyor. Canı çekildi resmen. 1 kez domuz gribi olunca bur daha tekrarlamaz diyorlar ama bu yil cok yaygin normal grip kus gribi ve domuz gribinin karisimi bir virüsmüs. Valla bu yil zaruri olmasa okuldan alicam.

Ayni durumdayiz canim benim oglanda tam iyilesiyor okula başliyor 3 gün sonra tekrar hasta. Dün gece inledi resmen.

Bu sene gripler çok farklı şikayetlerle başlıyor sanırım orada. Umarım bir an önce toparlar. Benim yeğenim de akşam hastanedeydi. Yani bir hafta gitmezlerse öbür hafta oradalar mutlaka. Kış demek sıkıntı demek çocuklar için ama böyle böyle alışacaklar herhalde. Bu sene okulda 3. Yılı her sene daha iyi gibi ama hala tam da kazanmadı bağışıklığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…