- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.401
Geçmiş oldun canım.Kizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
Bunun yolu şu, 1 hafta 10 gün dayanacaksın canın tatlı filan çekse de protein yağ dengeli öğünler yiyip ara öğünde meyve kuruyemiş idare edeceksin. O süre sonunda artık canın daha az istemeye başlayacak. Sabah kahvaltısı şekerli olunca gün boyu açlık hissi oluyor.Evet canim kendime zor hakim oluyorum
Geçmiş olsun kötü bir kış oldu hastalıklar açısından.Kizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
Geçmiş oldun canım.
Bu ara bu çok fazla.
İnşallah tez zamanda atlatır kuzucuk.
Geçmiş olsun kötü bir kış oldu hastalıklar açısından.
Bunun yolu şu, 1 hafta 10 gün dayanacaksın canın tatlı filan çekse de protein yağ dengeli öğünler yiyip ara öğünde meyve kuruyemiş idare edeceksin. O süre sonunda artık canın daha az istemeye başlayacak. Sabah kahvaltısı şekerli olunca gün boyu açlık hissi oluyor.
Ay kabus gibi ne oluyor bu çocuklaraKizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
AHAHHHAHAHAHAH süpersin canım bundan sonra bende öyle yapicam kesinCanım
Ben öyle bir şey yaşamıyorum genelde. Ama birisi beni rahatsız edecek olsa ben de başlıyorum yedikleri için onu rahatsız etmeye. Bunu yiyorsun ama kanser hücreleri şekeri çok sever, ne bileyim göbek yağlanması var sen de kalp krizi riskini arttırır gibi. Sonunda bana ve diyetime sataşan kimse yok çevremde :)
Geçen birisi ip atlıyorum diye rahimin aşağı sarkar dedi. Kim söyledi, hangi kaynaktan okudun dedim. Sağlıklı bir yanıt yok haliyle. Ben de insan anatomisi bilen, bu işin eğitimini alanlar öyle demiyor ben de onlara inanıyorum dedim kapattım konuyu
Geçmiş olsunKızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Bu sefer okul yönetimi ile görüşeceğim temizlik konusunda
Teşekkür ederim canım çok sağ olGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi okul kaynaklıysa görüşmek en iyisi.. umarım bir an önce iyileşir kızın ve bu son olurKızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi okul kaynaklıysa görüşmek en iyisi.. umarım bir an önce iyileşir kızın ve bu son olurKızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Geçmş olsunKızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Ay kabus gibi ne oluyor bu çocuklarainş tekrarlamaz canım ya
Kızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Bu sene gripler çok farklı şikayetlerle başlıyor sanırım orada. Umarım bir an önce toparlar. Benim yeğenim de akşam hastanedeydi. Yani bir hafta gitmezlerse öbür hafta oradalar mutlaka. Kış demek sıkıntı demek çocuklar için ama böyle böyle alışacaklar herhalde. Bu sene okulda 3. Yılı her sene daha iyi gibi ama hala tam da kazanmadı bağışıklığını.Dünden beri cok halsiz kendi kendine yatip uyuyor istah sıfır.dünden beri yeterki yesin diye neler yaptim ucundan azıcık aliyor 1 saat agzinda cevirip atıyor. Canı çekildi resmen. 1 kez domuz gribi olunca bur daha tekrarlamaz diyorlar ama bu yil cok yaygin normal grip kus gribi ve domuz gribinin karisimi bir virüsmüs. Valla bu yil zaruri olmasa okuldan alicam.
Zor bir cuma bizi bekliyor. Hiç gelsin istemiyorum+300 üm.. reglim bitti ondan değildir. Yediğim karbonlar ödem tutmuştur. Bugun suyumu biraz daha içsem iyi olurdu ama öğlene kadar neredeyse hiç içmedim. Dengeleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?