Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendince uyguladığın yöntem sence ne kadar işe yarıyor ?
Hiç gibi sanki dün bi diyetisyenle konuştum. Diyete çok hızlı gitmişsin dedi. 15 gün bir vücut kendini güncellermiş. O yüzden diyetisyenler 15 gün de bir diyet listesini 100 200 kalori aşağı çekerlermiş. Ben 1500 kaloriyle başladığım için vücut alışmış dedi. Bir süre yüksek kaloriye alıştırıp vücudu sonra yavaş yavaş azalmaya başlayacağım. Diyete direkt detoksla başlayınca ben kaldım yerimde. En son yapacağımı en baştan yaparak başladım. Bu hafta regl oldum bide sonucu hiç kestiremiyorum. Hedefi tutturamayacagim yine bu arada kendi kafama denemelerimde yemek öğünlerini azalttım 2 öğün yiyorum. Acıkmadıkça ara öğün yapmıyorum. Bu hafta bunu deniyorum bakalım.

Bu dediğin tarzda beslenme seni düşük kalorili diyete itmiyor mu peki. İki ana öğünde miktar mı arttırdın bu durumda? Ben yemeden kilo veremiyorum. İf ile insanlar ne kilolar veriyor benim bünye strese girdi aç kalacağım sandı herhalde veremedi :)

Bu hafta kaloriyi düşüyorum. Düşürmem lazım kolo vermem lazım. Bu hafta annem gelecek onun geldiği dönemde de vücudumu yüksek kaloriye alıştırıp sonra yavaş yavaş düşüreceğim tekrar. 1 kaç hafta daha artılarda gezeceğim.

Sagol canim benim. Seneye 1.sınıf olucaz insallah daha rahat gecer

canim artılarda gezmemeye calis bence 2000 kalorinin ustune cikarsan oyle kilo alirsin korkmana gerek yok benim fikrim müsaitsen devlette diyetisyenden randevu al vücut kas-yag-su analizi yaptirip gunluk alman kalori miktarini ogren bu sekilde yaparsan annen geldiğinde kenddinden daha emin olursun

ben kendimden biliyorum işi biraz 6 aydir duzensiz beslendim gece cocuklari yatirdim oturdum 9 10 demedim peynir zeytin ekmek yedim tatli yedim en fazla 2 kilo kadar aldim
her turlu yağlı tuzlu sekerli demedim yedim

Bugün hastaneye gittim kan verdim. Diyetisyen için ama bu hafta izinliymis diyetisyen pazartesi günü kan sonuçlarıyla gideceğim. Kilo alacağımı sanmıyorum ama fazla yiyince o ağırlık tartıda artı çıkıyor ya o artılardan korkuyorum sadece. Bi düzene gireceğim bakalım

insaallah iyi sonuclar alirsin canım tartidaki artılar zaman zaman benimde moralimi bozuyo

+300 üm.. reglim bitti ondan değildir. Yediğim karbonlar ödem tutmuştur. Bugun suyumu biraz daha içsem iyi olurdu ama öğlene kadar neredeyse hiç içmedim. Dengeleyemedim.
Yok tatlim ben reglim ve artiyim.
Bu haftaki deneme sonucundan umdugumuzu bulamadık anlasilan sporu azaltarak.eski sistemine mi donmek istersin hedefine ulasana kadar, ne dusunuyosun,?

insaallah iyi sonuclar alirsin canım tartidaki artılar zaman zaman benimde moralimi bozuyo
Evet çok sık tartılmıyorum artık. Cuma dan çok korkuyorum geçen haftaya göre 1 kilo artıdayım ödem atıcı şeyler tuketiyorum. Ama pes etmek yok aslında kendi bildiğim gibi ilerlesem daha iyi olacak. Herkes bisey söylüyor. Ben hepsini karıştırınca kafamda karışıyor ne yapacağımı şaşırdım.

Kizlar günaydin benim oğlan dünden beri yine ateşlendi onunla ugrasiyorum o yüzden yazamiyorum
Tekrar gecmis olsun. Biraz buyuk bi şeyler yapmak lazim galiba.belediyeye,buyuksehire şikayette bulunup dezenfekte mi istenmeli,okul kendi çapında büyük bi temizlikmi yapmali,olmadi veliler den musait olanlar yardimami gitmeli biseyler yapilmali yani.hele anaokullarında o ortak kullanilan lego,top,oyuncaklar tam bir tehlike mumkunse her hafta temizlenmeli bu donemlerde. baska turlu kurtulmak zor, tekrarlıyor.bide uyuz cikti şimdi Allah'ım cumlemizden irak olsun.
Biz ilkokulda bir ara hademe sıkıntısı cekmistik allah razı olsun sinif annelerimiz hergun karsiliksiz temizliyordu .badana ve tamirat dahi yaptirdilar.densiz bir veli ne gerek var diyip katilmiyordu, sonra kendi cocuguna astim teshisi konunca verin tüller i her hafta yikayayim demeye basladi...yani herkes elini taşın altına koyup biseyler yapmali veya yaptirmali,once yetkililere duyurun..

Yok tatlim ben reglim ve artiyim.
Bu haftaki deneme sonucundan umdugumuzu bulamadık anlasilan sporu azaltarak.eski sistemine mi donmek istersin hedefine ulasana kadar, ne dusunuyosun,?
Hatırlıyor musun eskiden sabah kahvaltı öncesi 500-750 arası atlar 20 dakika bölgesel yapardım. Ben ondan fayda gördüğümü düşünüyorum. Acaba tüm hafta 750 çay demlenirken atsam, haftada 3 günü geçmeyecek şekilde de 750 öğleden sonra mı atsam? Haftada 3 gün de yürüyüş yine..bir de bunu deneyeyim diyorum :)

Bende ögretmenle konustum karne tatilinde hepsini elden gecirteceklermis. bende eger gerek olursa yardimci olurum ama gerek yok dediler zaten birsürü eleman var . Velilerden yardim talep etmiyorlar

İste sen kendini iyi tanıyosun,hangi donemlerde cok verdin diye eski mesajlarinada bak demistim ya,sonucta senin kilo vermen durmadi sen mezun oldun.simdi yapman gereken yeni hedefine kosmak,ben daha az sporla da ulasirsin saniyordum ama vucut alismis bi kere istiyor yine.
Sıkıntı korumak için de bu kadar spora gerek olucakmi ,yapabilicekmisin onu bilmiyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…