Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar yine hastanedeyiz oglumun atesi 39.80 oldu şurup ve duş aldırdım ama düşmedi. Yine ates nöbetindeyim .

Sabah 1.5 haslama yumurta 1 parça peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek çay

Öğle 7 tane hamsi bol salata 1/2 ekmek

Ara limonlu çay

Aksam 1pogaca çay (en masumu hastanede)
4 bardak su (bugün hic kendimle ilgilenemedim )
Cherry Mom

Menüyü beğendim oğluna tabiki çok gecmis olsun

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu, yarım elma
Akşam sebze çorbası, salata, 2 yk kıyma sos

Spor yok
Su 1 litre, 2 ye tamamlanacak

Canim afiyet olsun. Fıstık ezmesini frenleyebilmen cok iyi.ben eger evde varsa kavanozu yerim tv karsisinda

Canim afiyet olsun. Fıstık ezmesini frenleyebilmen cok iyi.ben eger evde varsa kavanozu yerim tv karsisinda
Senin yediğin tatlı mi yoksa? Bu tuzlu olandan bazen de hic katkısız tuzsuz filan yapıyorum. Az yiyince tokluk geliyor ve protein oranı da iyi. Şekerlisini eminim ben de yerdim kaşık kaşık öylesini hiç almadım / yapmadım. Ama gençliğim nutella ve türevleri kaşıklayarak geçti, anlıyorum seni

Valla tatlımi tuzlumu bilmemde sarı bir kavanozda satılıyor eger evde varsa gece uyur gezer gibi bulup yiyorum.

Çok geçmiş olsun canım

Geçmş olsun bence gönderme artık zaten tatile girecekler iyice toparlasın yavru çocuklar tam bağışıklıkları düştüğü anda yeniden yakalanıyorlar.
Neyseki bu hafta son. İki hafta tatilde belki iyice toparlar lar. Yeni döneme daha iyi başlarlar.

kendine uygun geleni yaparsin canim ama ogrendigim birsey varsa DENGELI DUZENLİ BESLENME onemli

Kızlar tüm gün büyük kızıma karne için kıyafet baktım. Karneye hazırlık yapıyor benim ki.
Gündüz siteye giremedim kızlar.
Ancak eve geldim.
Evde de yemeğim yoktu.
Lahmacun kaçamak sayılır mı. 1 tane o da orta boydu. Büyük değildi.
Vicdanım sızlıyor.
Çocuklar illa pide istedi.

1 taneden bişey olmaz canım sıkma canını.

Benim tadım yok bi iki gündür, ondan sessizce okuyorum. Nabersiin?
Tamam, canını sıkma hiç, bebek bakımı ile ilgili okumak da iyi olur. Benim fena değil, geçen haftaki olumsuz hali üstümden attım. Sevgili takımımın başarısı da beni motive etti doğrusu.

Kizlar iyi akşamlar bugun yedikerim
Sabah 3 zeytin, bir parça peynir, domates, salatalık, yeşil salata, 1 küçük börek kahvaltıda misafirlikteudim sadece böbreğe dayanamadım.

Öğlen yemek yemedim sade kahve içtim.

Akşam yulaf ezmesi, 1 adet muz, 1 çay bardağı süt karışımı yedim.

Ara öğün 1 portakal

1,5 lt su yatana kadar 2 yi bulurum. Çocuklar yatinca yarım saat egzersiz yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…