Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom 30 dk yürüyüş var
Sen nerdesin bugun hastanedemisiniz yoksa
Canım şimdi girdim sırf sporları kaydedeyim birikmeden diye
Benim hastalık ilerledi iyice yarın sabaha randevu aldımda gideceğim burnum akıyor boğazım şiş,acıyor başım ağrıyor üşüyorum yani bildiğin gribinn tüm etkilerini ağır bir şekilde yaşıyorum

Merhaba kizlar yataktan bildiriyorum, hala yatmadayim çunku belll

Bugun ki menum
Sabah: 1 haslanmis yumurta 1 kasik zeytinyag
2.5 dilim 25 grlik tam bugday ekmegi
1 cay kasıgi tereyağ
1 çay kaşigi kayisi reçeli
1 bardak çay
Yeşillik (kuzukulağı)
11 adet zeytin

Öglen
Duble sutlü kahve
1 hurma
1 cay bardaği çekirdek

Aksam
Ev yapimi lahmacun 2 adet (ev yapimi oldugu icin mini boy)
2 bardak şalgam.suyu
Salata

Ara
1 bardak çay
1 tane keçiboynuzu
1/2 çaybardaği çekirdek

Gunu biyle kapattik..
Bop agri kesicili ve kas gevşeticili ilaclarim da cabası

Hepinizs iyi geceler dilerim..
Yavrulari hasta olanlara gecmiş olsun dileklerimle..biran evvel şıfa olsun onlara inşallah..

Ah canım ya atlatamadiniz valla.cocuk napiyo sen hastayken

Merhaba canim bu menu olmamis sanki sabah ekmek aksam lahmacun nerde peynir yogurt, receli aliskanlik edinme sakin onun yerine bal ye bari,bide çekirdek spor yapamiyorsun zaten direk yağ evet canin sıkılıyor dur yerine havuc yada cig kuruyemis nasil olur

İste insani en cabuk ilaclar ayaga kaldiriyor,ben o yuzden fazla geciktirmem doktora gidisimi,annelerin isi cok zor hasta bile olamiyoruz

Aynen ben de çok kitap okurum

Menüm
Sabah
Shake

Ara
Çiğ fındık

Öğle
Ton balıklı 50 gr salata
bal kabağı çorbası yeni yaptım hiç beğenmedim
2 lokma ekmek tam buğday

Ara
Mandalina
Küçük muz

Akşam
4 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
Zeytin yağlı taze fasülye

Sade kahve yanına 1 dağ çileği kurusu minik

Su 1 buçuk litre
Spor yok
Misafir vardı ancak yazabiliyorum

Aman canım doktora git mutlaka. Emreden de olabildiğince uzak durmaya çalış. Evi sık sık havalandır. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlarsın kuzum.

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve suyunu ihmal etme.. umarım çabuk toparlarsın.

Ben de aynısını Mısır gevreği için söyleyebilirim, tv karşısında 1 paket yerim fark etmeden :)

Oyüzden napiyoruz eve almiyoruz. Ben birde aksamlari erken yatiyorum otururkende içim gıcıklanıyor.

Evet olumsuz bi kaç bişey okuyunca stresli bi bekleyişe dönüştü
Hayatta ıyi kadar kötü şeyler de var bu herşey de var. Sen kendine neyi çağırirsan o gelir. Kötü şeyleri de onu tabi ki her konu da bilgin olsun. Ama kendin için her zaman iyiyi çağır. Hassas bir dönem biliyorum. Ama hamilelik bir hastalık değil bu kadar düşünme zamanı gelince hop kucağında. Hamileliğin tadını çıkar bence

Tüp bebek olunca galiba birazcık daha hassas oluyo insan. Nasipte ne varsa onu yaşıcaz elbet bakalım. Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…