Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim sen iyi ol bir an evvel toparlan yeterki.

Bol bol sıvı tüket kuzum. Ihlamur, zencefil, kabuk tarçın, limon çayı yap.

Çok iyi yaptın canım. Ben de sık sık sirkeli suyla siliyorum heryeri bilhassa kapı kollarını. Yıka kurut bitmiyo bu dönemde. Sen de dikkat et kendine canım bu yorgunlukla hasta olma.

Çok iyi yaptın canım. Ben de sık sık sirkeli suyla siliyorum heryeri bilhassa kapı kollarını. Yıka kurut bitmiyo bu dönemde. Sen de dikkat et kendine canım bu yorgunlukla hasta olma.

Sagol canim benim valla sinir hastasi oldum artik. Oglan uyusun bende kapilari sirkeli suyla silip çamasir işi bitince banyo wc elden geçiricem. Kış günü kururmu bilmem battaniye ve yorganlarida banyoya attim yikicam. Halilari yeni yikattim onlarida yarin domestos rengarenkle silerim birde tul perde yıkayip bitiricem . He birde oyuncaklari var lego vs.onlarida sirkeli suyla silicem.

Kolay gelsin canım.
İşin çok.
Benim de haftasonu detaylı temizlik yapmam lazım.
Haftaya misafirler bastırır.
Tatile girince herkes gelir.
Nasıl olsa evdeyiz

Tüp bebek olunca galiba birazcık daha hassas oluyo insan. Nasipte ne varsa onu yaşıcaz elbet bakalım. Teşekkür ederimm
Yaptıran için öyle haklısın ama doktorların bakış açısı çok değişmiyor. Sadece döllenme olayı dışarıda oluyor kalan her şey normal hamilelik gibi olduğundan doktorlar çok aldırmıyor :)

Evet orası öyle işte ben pimpirikliydim galiba o da bugün yanıp sönen kalbi görünce geçti Sen ne zaman düşünüyosun transferi?

Kolay gelsin canım.
İşin çok.
Benim de haftasonu detaylı temizlik yapmam lazım.
Haftaya misafirler bastırır.
Tatile girince herkes gelir.
Nasıl olsa evdeyiz

Allah yardimcin olsun canim. Kış günüde heryer hastaliktan kırılıyor millet gezicez diye yırtınıyor

Offf en zoru da oyuncak temizliği minik minik bir sürü şey. Kolay gelsin canım

Maşallah kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…