- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.521
Canım benim sen iyi ol bir an evvel toparlan yeterki.Oy canım arkadaşım çok sağol bitanesin sen.bu 3 günü tutarsan sonra ben düzelmiş olurum herhalde çok makbule geçer Allah razı olsun
Doktora gittim geldim bir torba ilacım var iyi gelir inşgece yine uyuyamadım ben böyle olduysam çocuğunda uyuyamaması çok normaldi yani
Çok iyi yaptın canım. Ben de sık sık sirkeli suyla siliyorum heryeri bilhassa kapı kollarını. Yıka kurut bitmiyo bu dönemde. Sen de dikkat et kendine canım bu yorgunlukla hasta olma.Mrb kizlar uykusuz bir gecenin ardindan evde zombi gibi geziyorum. Tabi anne olunca durmak yok tekrar koltukları sildim evi çamasir suyuyla sildim . Bütün battaniye koltuk örtüsü ne varsa yıkıyorum. Renkliler icin domestos var onu koyup yikiyorum.artik şu virüs gitsin evimden. Birazdan halilari silicem. Bu arada sabah tartida +1kg gördüm insallah cumaya gider.
Çok iyi yaptın canım. Ben de sık sık sirkeli suyla siliyorum heryeri bilhassa kapı kollarını. Yıka kurut bitmiyo bu dönemde. Sen de dikkat et kendine canım bu yorgunlukla hasta olma.
Kolay gelsin canım.Sagol canim benim valla sinir hastasi oldum artik. Oglan uyusun bende kapilari sirkeli suyla silip çamasir işi bitince banyo wc elden geçiricem. Kış günü kururmu bilmem battaniye ve yorganlarida banyoya attim yikicam. Halilari yeni yikattim onlarida yarin domestos rengarenkle silerim birde tul perde yıkayip bitiricem . He birde oyuncaklari var lego vs.onlarida sirkeli suyla silicem.
Artık rahat etmelisin.. adım adım büyüyor bebeğin ve zamanı geldikçe hayata ne kadar sıkı tutunduğunu sana gösteriyorEvet olumsuz bi kaç bişey okuyunca stresli bi bekleyişe dönüştü
Yaptıran için öyle haklısın ama doktorların bakış açısı çok değişmiyor. Sadece döllenme olayı dışarıda oluyor kalan her şey normal hamilelik gibi olduğundan doktorlar çok aldırmıyor :)Tüp bebek olunca galiba birazcık daha hassas oluyo insan. Nasipte ne varsa onu yaşıcaz elbet bakalım. Teşekkür ederimm
Evet orası öyle işte ben pimpirikliydim galibaYaptıran için öyle haklısın ama doktorların bakış açısı çok değişmiyor. Sadece döllenme olayı dışarıda oluyor kalan her şey normal hamilelik gibi olduğundan doktorlar çok aldırmıyor :)
Kolay gelsin canım.
İşin çok.
Benim de haftasonu detaylı temizlik yapmam lazım.
Haftaya misafirler bastırır.
Tatile girince herkes gelir.
Nasıl olsa evdeyiz
Offf en zoru da oyuncak temizliği minik minik bir sürü şey. Kolay gelsin canımSagol canim benim valla sinir hastasi oldum artik. Oglan uyusun bende kapilari sirkeli suyla silip çamasir işi bitince banyo wc elden geçiricem. Kış günü kururmu bilmem battaniye ve yorganlarida banyoya attim yikicam. Halilari yeni yikattim onlarida yarin domestos rengarenkle silerim birde tul perde yıkayip bitiricem . He birde oyuncaklari var lego vs.onlarida sirkeli suyla silicem.
Offf en zoru da oyuncak temizliği minik minik bir sürü şey. Kolay gelsin canım
onları bulaşık makinasında sirkeli su ile yıkasanız legolar kolay olur tek tek uğraşılmazOfff en zoru da oyuncak temizliği minik minik bir sürü şey. Kolay gelsin canım
Evet iyi fikir kaptanım. Bizimkilerin plastik tabak tencere fincan gibi küçük çok oyuncakları var. Onları hallederim ordaonları bulaşık makinasında sirkeli su ile yıkasanız legolar kolay olur tek tek uğraşılmaz
Maşallah kolay gelsinMrb kizlar uykusuz bir gecenin ardindan evde zombi gibi geziyorum. Tabi anne olunca durmak yok tekrar koltukları sildim evi çamasir suyuyla sildim . Bütün battaniye koltuk örtüsü ne varsa yıkıyorum. Renkliler icin domestos var onu koyup yikiyorum.artik şu virüs gitsin evimden. Birazdan halilari silicem. Bu arada sabah tartida +1kg gördüm insallah cumaya gider.
GozunaydinKızlar günaydın ilaç yazdırmaya gelmiştim kalp atışları oluşmuş çok şükür dinlemedik ama gördük
Sana da kolay gelsin canım senin cocuklar iyimi bariEvet iyi fikir kaptanım. Bizimkilerin plastik tabak tencere fincan gibi küçük çok oyuncakları var. Onları hallederim orda
NabersiinGozunaydin
Balon gibi....ve de açgözlü doymak bilmiyorummNabersiin
Geçen hafta vermiştim ama bu hafta aldım gibi hissediyorum ben de hala cumadan cumaya tartılıyorumBalon gibi....ve de açgözlü doymak bilmiyorumm
Hic kilo aldinmi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?