- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.501
Ben de yapmıştım kötü senaryoları okuma gafletinde bulunmuştum. Bu durumu Kendine zehir etmekten başka bişey değil aslında canım. Sen kalbini ferah tut dua et, Herşey yolunda gider. Herşey doğurana kadar zaten. O küçük meleği kucağına aldığın an dünyanın en büyük acılarını da yaşasan unutuyorsun acı filan kalmıyor. Herşey gönlünce olur inşallahEvet olumsuz bi kaç bişey okuyunca stresli bi bekleyişe dönüştü
Ayy çok sevindim gözün aydınKızlar günaydın ilaç yazdırmaya gelmiştim kalp atışları oluşmuş çok şükür dinlemedik ama gördük
Geçmiş olsun.Kızlar hepinize iyi günler dün akşam tekrar gelip yazamadım çünkü kızım okuldan geldikten sonra yine aynı şikayet karın ağrısı halsizlik büyük ihtimalle Yine aynı mikrop kaptı ve tekrarladı daha iyileseli bir hafta olmuştu Ama gerçekten yeter çocuklar hasta olmasın şu Okullar daha temiz olsun
Bu sefer okul yönetimi ile görüşeceğim temizlik konusunda
Limonlu su iyi fikir kaptanım.günaydınlarrrr
arkadaşlar hastalara geçmiş olsun
benim çevremdeki,lerde hasta o yüzden limonlu su içmeye çalışıyorum ki ben hasta olmayayım
Aman aman tabiki forum okuma, benim kastettiğim kitap veya kaynak makaleler okumak. Ben sana en çok faydasını gördüğüm kitapları yazayım buradan akşama vaktim olur sanırım.Forumlar korkutucu olabiliyo ya geçen öyle bi topiğe girdim, normal doğum yaptım boydan boya dikişliyim aklı olan yapmaz mı ararsın sezeryanda kaburgası kırılan mı ararsıno yüzden burada değil de kitap gibi bişeyler olabilir bi araştırayım bunu
Çok sevinirimmAman aman tabiki forum okuma, benim kastettiğim kitap veya kaynak makaleler okumak. Ben sana en çok faydasını gördüğüm kitapları yazayım buradan akşama vaktim olur sanırım.
Biraz dinlenme sonrasında yeniden odaklanmaya çözülür, korumada gitmekte sorun yok, benim gibi tekrar almadıktan sonraDaha önce bir sene korumuştum. Bir iki kilo alış verdim. Şu an da öyle gidiyor aslında ama dediğin gibi ideal kilomda değilim ki sadece mezunum :) ama devamını vermek için motive olamıyorum. Korumada gibi davranıyorum. tekrar konsantre olmak lazım belki de. Bu hafta doğaçlama takılacağım sporda o zaman :)
Evet oylesin,bende oyleyim hemde aylardir.bekliyorum ne zaman 73 u gorucem o zaman asilicam asagi dogru.hep biseyler deniyorum kür ler falan ama henuz bir mucize yok.bence ikimizde dogaclama takilalim eksiyi gorunce basariz gaza
Tüp bebek olunca galiba birazcık daha hassas oluyo insan. Nasipte ne varsa onu yaşıcaz elbet bakalım. Teşekkür ederimm
Oy canım arkadaşım çok sağol bitanesin sen.bu 3 günü tutarsan sonra ben düzelmiş olurum herhalde çok makbule geçer Allah razı olsunYarından itibaren. Sen iyileşene kadar tutarım canım sen uğraşma. İyi ol yeterki
çok sevindim kuzum rahatlamışsındırKızlar günaydın ilaç yazdırmaya gelmiştim kalp atışları oluşmuş çok şükür dinlemedik ama gördük
Ayy çok sevindim gözün aydın
Amiin inşallah
Haklısın bugün gevşedim epey böyle kalmayı da başarabilirsem herşey süper olcakBiraz dinlenme sonrasında yeniden odaklanmaya çözülür, korumada gitmekte sorun yok, benim gibi tekrar almadıktan sonra
Aslında ben meyveyo birkajnca direkt vermeye başlıyorum bir süre meyveyi kesmeyi mi denesen?
Benim en yakın arkadaşım 2 ay önce 35 yaşında B ebegini kucağına aldı tüp bebekti o da. Lütfen rahat ol tüp bebek sadece döllenme kısmı, gerisi normal hamilelik. Gençsin sagliklisin duzgun besleniyorsun olumsuz birşey dusunmeni gerektirecek hicbir şey yok.
Evet epey rahatladımçok sevindim kuzum rahatlamışsındır
İnşallah iyi gelir ilaçlar, bi iğne yapsalardı keşke iğne hızlıca toparlıyo sonrasında da ilaçlarını kullanırdınOy canım arkadaşım çok sağol bitanesin sen.bu 3 günü tutarsan sonra ben düzelmiş olurum herhalde çok makbule geçer Allah razı olsun
Doktora gittim geldim bir torba ilacım var iyi gelir inş ☹ gece yine uyuyamadım ben böyle olduysam çocuğunda uyuyamaması çok normaldi yani
Canım çok geçmiş olsun.Oy canım arkadaşım çok sağol bitanesin sen.bu 3 günü tutarsan sonra ben düzelmiş olurum herhalde çok makbule geçer Allah razı olsun
Doktora gittim geldim bir torba ilacım var iyi gelir inş ☹ gece yine uyuyamadım ben böyle olduysam çocuğunda uyuyamaması çok normaldi yani
Kızlar günaydın ilaç yazdırmaya gelmiştim kalp atışları oluşmuş çok şükür dinlemedik ama gördük
Geçmiş olsun uykusuzluk zor oluyor gerçekten, dinlenmeye çalış gündüz beraber uyuyun seninle yatiyorsa.Oy canım arkadaşım çok sağol bitanesin sen.bu 3 günü tutarsan sonra ben düzelmiş olurum herhalde çok makbule geçer Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?