Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet olumsuz bi kaç bişey okuyunca stresli bi bekleyişe dönüştü
Ben de yapmıştım kötü senaryoları okuma gafletinde bulunmuştum. Bu durumu Kendine zehir etmekten başka bişey değil aslında canım. Sen kalbini ferah tut dua et, Herşey yolunda gider. Herşey doğurana kadar zaten. O küçük meleği kucağına aldığın an dünyanın en büyük acılarını da yaşasan unutuyorsun acı filan kalmıyor. Herşey gönlünce olur inşallah

Geçmiş olsun.
Okullar temizlemede canım çocukların çoğu elini yıkamadan lavabodan çıkıyor. Sınıfa gidiyor arkadaşına sıraya dokunuyor. Mikrop her yerde.
O yüzden ben kızları okula hiç açık saçla yollanan.
Mümkünse topuz ya da balık sırtı. Saçı eğilince sıraya deymesin diye.
Çünkü o saç yastığına da değiyo gece.
Oradan ağıza .
Ayyy çok uzattım.

Gunaydin kizlaaar. Bugunku menum:

Oglen: 4 tane dana etli taco (avuc ici kadar misir unlu lavasin icine et, sogan ve domates), 1 sise light bira
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak haslama kuzu eti

Spor: 10 bin adim, 20 dk bisiklet Cherry Mom

Pilates de yapicaktim ama kafamda hep ev isi var, odaklanamiyorum baska biseye. Odaklanabildigim zamanlarda da ancak tezimi bitirmeye calisiyorum

Aman aman tabiki forum okuma, benim kastettiğim kitap veya kaynak makaleler okumak. Ben sana en çok faydasını gördüğüm kitapları yazayım buradan akşama vaktim olur sanırım.

Biraz dinlenme sonrasında yeniden odaklanmaya çözülür, korumada gitmekte sorun yok, benim gibi tekrar almadıktan sonra
Evet oylesin,bende oyleyim hemde aylardir.bekliyorum ne zaman 73 u gorucem o zaman asilicam asagi dogru.hep biseyler deniyorum kür ler falan ama henuz bir mucize yok.bence ikimizde dogaclama takilalim eksiyi gorunce basariz gaza

Aslında ben meyveyo birkajnca direkt vermeye başlıyorum bir süre meyveyi kesmeyi mi denesen?
Tüp bebek olunca galiba birazcık daha hassas oluyo insan. Nasipte ne varsa onu yaşıcaz elbet bakalım. Teşekkür ederimm

Benim en yakın arkadaşım 2 ay önce 35 yaşında B ebegini kucağına aldı tüp bebekti o da. Lütfen rahat ol tüp bebek sadece döllenme kısmı, gerisi normal hamilelik. Gençsin sagliklisin duzgun besleniyorsun olumsuz birşey dusunmeni gerektirecek hicbir şey yok.

Yarından itibaren. Sen iyileşene kadar tutarım canım sen uğraşma. İyi ol yeterki
Oy canım arkadaşım çok sağol bitanesin sen.bu 3 günü tutarsan sonra ben düzelmiş olurum herhalde çok makbule geçer Allah razı olsun
Doktora gittim geldim bir torba ilacım var iyi gelir inş gece yine uyuyamadım ben böyle olduysam çocuğunda uyuyamaması çok normaldi yani

Ayy çok sevindim gözün aydın

pawlover canım çok mutlu oldum.
Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterdin inşallah
Amiin inşallah
Haklısın bugün gevşedim epey böyle kalmayı da başarabilirsem herşey süper olcak
çok sevindim kuzum rahatlamışsındır
Evet epey rahatladım

İnşallah iyi gelir ilaçlar, bi iğne yapsalardı keşke iğne hızlıca toparlıyo sonrasında da ilaçlarını kullanırdın

Canım çok geçmiş olsun.
Bu yıl gelince gitmiyor hastalık.
Bol bol meyve ye çorba iç.

Mrb kizlar uykusuz bir gecenin ardindan evde zombi gibi geziyorum. Tabi anne olunca durmak yok tekrar koltukları sildim evi çamasir suyuyla sildim . Bütün battaniye koltuk örtüsü ne varsa yıkıyorum. Renkliler icin domestos var onu koyup yikiyorum.artik şu virüs gitsin evimden. Birazdan halilari silicem. Bu arada sabah tartida +1kg gördüm insallah cumaya gider.

Geçmiş olsun uykusuzluk zor oluyor gerçekten, dinlenmeye çalış gündüz beraber uyuyun seninle yatiyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…