- 11 Ocak 2020
- 21
- 74
- 3
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.461
Güzel şeyler okuyayım diye giriyorum arada kötü şeylere denk geliyorum demoralize oldum o yüzden hiç oralara bakmama kararı aldımTamam, canını sıkma hiç, bebek bakımı ile ilgili okumak da iyi olur. Benim fena değil, geçen haftaki olumsuz hali üstümden attım. Sevgili takımımın başarısı da beni motive etti doğrusu.
Yürüyüşte güzel gelir iyi yapıyosunuzEvet öyle hastalıkla uğraşmak yoruyor ben de yin e hasta olmasın diye hiç bir yere götürmüyorum, zalim anneama.yuruyuse çıkıyoruz açık havada.
pawlover demek istediğim daha çok bebeğin günlük rutini nasıl olur vb şeylerdi onlarda olumsuz birşey çıkmaz ama sen bilirsin tabi. Ben biraz kitap kurduyumdur okumayı severim
Simdi de kitabimi okumaya döneyim, herkese iyi geceler
Sen dogum yapmış anneleri oku tecrubelerinden biseyler ogrenirsin hatta ben olsam not alırım yogun olucaksin internet i bile gozun görmeye bilir
Daha önce bir sene korumuştum. Bir iki kilo alış verdim. Şu an da öyle gidiyor aslında ama dediğin gibi ideal kilomda değilim ki sadece mezunum :) ama devamını vermek için motive olamıyorum. Korumada gibi davranıyorum. tekrar konsantre olmak lazım belki de. Bu hafta doğaçlama takılacağım sporda o zaman :)İste sen kendini iyi tanıyosun,hangi donemlerde cok verdin diye eski mesajlarinada bak demistim ya,sonucta senin kilo vermen durmadi sen mezun oldun.simdi yapman gereken yeni hedefine kosmak,ben daha az sporla da ulasirsin saniyordum ama vucut alismis bi kere istiyor yine.
Sıkıntı korumak için de bu kadar spora gerek olucakmi ,yapabilicekmisin onu bilmiyorum iste.
Forumlar korkutucu olabiliyo ya geçen öyle bi topiğe girdim, normal doğum yaptım boydan boya dikişliyim aklı olan yapmaz mı ararsın sezeryanda kaburgası kırılan mı ararsınSen dogum yapmış anneleri oku tecrubelerinden biseyler ogrenirsin hatta ben olsam not alırım yogun olucaksin internet i bile gozun görmeye bilir
Sen aslında kafana koyduğunda yapıyosun bence şu sıra pek sıkmak istemiyosun ki hakkındır çok kilo almadan biraz nefes al öyle verirsin bence kalanı daDaha önce bir sene korumuştum. Bir iki kilo alış verdim. Şu an da öyle gidiyor aslında ama dediğin gibi ideal kilomda değilim ki sadece mezunum :) ama devamını vermek için motive olamıyorum. Korumada gibi davranıyorum. tekrar konsantre olmak lazım belki de. Bu hafta doğaçlama takılacağım sporda o zaman :)
Ben de aynısını Mısır gevreği için söyleyebilirim, tv karşısında 1 paket yerim fark etmeden :)Canim afiyet olsun. Fıstık ezmesini frenleyebilmen cok iyi.ben eger evde varsa kavanozu yerim tv karsisinda
Evet oylesin,bende oyleyim hemde aylardir.bekliyorum ne zaman 73 u gorucem o zaman asilicam asagi dogru.hep biseyler deniyorum kür ler falan ama henuz bir mucize yok.bence ikimizde dogaclama takilalim eksiyi gorunce basariz gazaDaha önce bir sene korumuştum. Bir iki kilo alış verdim. Şu an da öyle gidiyor aslında ama dediğin gibi ideal kilomda değilim ki sadece mezunum :) ama devamını vermek için motive olamıyorum. Korumada gibi davranıyorum. tekrar konsantre olmak lazım belki de. Bu hafta doğaçlama takılacağım sporda o zaman :)
Konsantre olamıyorum şu an. Hep bir kaçağım oluyor şu aralar. Planladığım gibi 3 günden uzun sürmüyor :) ama bence ciddi kilolu olsam böyle olmaz. Şu an aşırı kilolu olmadığım için bu kadar rahat kaçamak yapıyorum bence. Dediğin gibi burada biraz mola verip devam etmek daha iyi olacaktır belki de.. bakalım biraz doğaçlama takılayım.Sen aslında kafana koyduğunda yapıyosun bence şu sıra pek sıkmak istemiyosun ki hakkındır çok kilo almadan biraz nefes al öyle verirsin bence kalanı da
Kesinlikle bu iyi fikir vücudu strese sokmadan dengeleyelim o direnç kırılınca da basalım gaza..Evet oylesin,bende oyleyim hemde aylardir.bekliyorum ne zaman 73 u gorucem o zaman asilicam asagi dogru.hep biseyler deniyorum kür ler falan ama henuz bir mucize yok.bence ikimizde dogaclama takilalim eksiyi gorunce basariz gaza
1 lahmacun 1 ayran diyetlerde öğün olarak veriliyor canım. Sorun yok benceKızlar tüm gün büyük kızıma karne için kıyafet baktım. Karneye hazırlık yapıyor benim ki.
Gündüz siteye giremedim kızlar.
Ancak eve geldim.
Evde de yemeğim yoktu.
Lahmacun kaçamak sayılır mı. 1 tane o da orta boydu. Büyük değildi.
Vicdanım sızlıyor.
Çocuklar illa pide istedi.
Neden tadın yok canım. Hasta falan değilsin dimi? Kafayı mı takıyorsun bir sonraki kontrole?Benim tadım yok bi iki gündür, ondan sessizce okuyorum. Nabersiin?
Canım bu menü sence de çok az değil mi? Sabah börek yediğin için mi öğren yemedin acaba? Özel bir durumdan yemediysen bir şey diyemem ama günlük menü için az geldi banaKizlar iyi akşamlar bugun yedikerim
Sabah 3 zeytin, bir parça peynir, domates, salatalık, yeşil salata, 1 küçük börek kahvaltıda misafirlikteudim sadece böbreğe dayanamadım.
Öğlen yemek yemedim sade kahve içtim.
Akşam yulaf ezmesi, 1 adet muz, 1 çay bardağı süt karışımı yedim.
Ara öğün 1 portakal
1,5 lt su yatana kadar 2 yi bulurum. Çocuklar yatinca yarım saat egzersiz yapacagim
Sıkıldık cunku kacamak yapmak istiyoruz ozledik bazi seyleri menu yazdigimiz icin frenliyoduk yada hemen toparliyoduk.fazla dağıtmamak lazim sonra zor toplariz.korurkende hic yemedigimiz degil az yediğimiz seyler olmali hayatimizda, şimdide o zamanda.Konsantre olamıyorum şu an. Hep bir kaçağım oluyor şu aralar. Planladığım gibi 3 günden uzun sürmüyor :) ama bence ciddi kilolu olsam böyle olmaz. Şu an aşırı kilolu olmadığım için bu kadar rahat kaçamak yapıyorum bence. Dediğin gibi burada biraz mola verip devam etmek daha iyi olacaktır belki de.. bakalım biraz doğaçlama takılayım.
Sen bilgi kismini dikkate al sadece ama kitapta iyi fikir bende cocuk bakimiyla ilgili bi kitap almistim hamileykenForumlar korkutucu olabiliyo ya geçen öyle bi topiğe girdim, normal doğum yaptım boydan boya dikişliyim aklı olan yapmaz mı ararsın sezeryanda kaburgası kırılan mı ararsıno yüzden burada değil de kitap gibi bişeyler olabilir bi araştırayım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?