Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam, canını sıkma hiç, bebek bakımı ile ilgili okumak da iyi olur. Benim fena değil, geçen haftaki olumsuz hali üstümden attım. Sevgili takımımın başarısı da beni motive etti doğrusu.
Güzel şeyler okuyayım diye giriyorum arada kötü şeylere denk geliyorum demoralize oldum o yüzden hiç oralara bakmama kararı aldım oh iyi yapmışsın bu hafta güzel bi eksi alacaksın bence

Evet öyle hastalıkla uğraşmak yoruyor ben de yin e hasta olmasın diye hiç bir yere götürmüyorum, zalim anne ama.yuruyuse çıkıyoruz açık havada.

pawlover demek istediğim daha çok bebeğin günlük rutini nasıl olur vb şeylerdi onlarda olumsuz birşey çıkmaz ama sen bilirsin tabi. Ben biraz kitap kurduyumdur okumayı severim

Simdi de kitabimi okumaya döneyim, herkese iyi geceler

Yürüyüşte güzel gelir iyi yapıyosunuz

aa evet öyle şeyler olabilir, ben de kitap okumayı çok severim ama daha çok bilim kurgu, çizgi roman falan olduğundan aklıma faydalısı gelmemişti

iyi geceler, iyi oku

ayvacicegi iyi okumalar yazmıştım aslında sonu kaybolmuş
Sen dogum yapmış anneleri oku tecrubelerinden biseyler ogrenirsin hatta ben olsam not alırım yogun olucaksin internet i bile gozun görmeye bilir
Pişik kolik mastit gaz sut arttirma yaz bence

Daha önce bir sene korumuştum. Bir iki kilo alış verdim. Şu an da öyle gidiyor aslında ama dediğin gibi ideal kilomda değilim ki sadece mezunum :) ama devamını vermek için motive olamıyorum. Korumada gibi davranıyorum. tekrar konsantre olmak lazım belki de. Bu hafta doğaçlama takılacağım sporda o zaman :)

Sen dogum yapmış anneleri oku tecrubelerinden biseyler ogrenirsin hatta ben olsam not alırım yogun olucaksin internet i bile gozun görmeye bilir
Forumlar korkutucu olabiliyo ya geçen öyle bi topiğe girdim, normal doğum yaptım boydan boya dikişliyim aklı olan yapmaz mı ararsın sezeryanda kaburgası kırılan mı ararsın o yüzden burada değil de kitap gibi bişeyler olabilir bi araştırayım bunu

Bugünkü menüm

Sabah ; 1 dilim ekmek 1,5 haşlanmış yumurta 1 üçgen peynir 5 zeytin domates salatalık

Ara; 1 kivi 3 kaşık yoğurt 1 kaşık tarçın

Öğlen ; 8 kaşık barbunya 2 kaşık yoğurt

Ara; sade Kahve, 1 avuç kaju 2 kare çikilat

Akşam ; öğlen ile aynı planladım ama tost istedim. İki dilim kepekli ekmek iki ince dilim kaşar ile yaptım ben de

Ara; 1 bardak kefir

Henüz 1 lt içtim ama 2 lt su içeceğim
10 bin adım Cherry Mom

Sen aslında kafana koyduğunda yapıyosun bence şu sıra pek sıkmak istemiyosun ki hakkındır çok kilo almadan biraz nefes al öyle verirsin bence kalanı da

Evet oylesin,bende oyleyim hemde aylardir.bekliyorum ne zaman 73 u gorucem o zaman asilicam asagi dogru.hep biseyler deniyorum kür ler falan ama henuz bir mucize yok.bence ikimizde dogaclama takilalim eksiyi gorunce basariz gaza

Sen aslında kafana koyduğunda yapıyosun bence şu sıra pek sıkmak istemiyosun ki hakkındır çok kilo almadan biraz nefes al öyle verirsin bence kalanı da
Konsantre olamıyorum şu an. Hep bir kaçağım oluyor şu aralar. Planladığım gibi 3 günden uzun sürmüyor :) ama bence ciddi kilolu olsam böyle olmaz. Şu an aşırı kilolu olmadığım için bu kadar rahat kaçamak yapıyorum bence. Dediğin gibi burada biraz mola verip devam etmek daha iyi olacaktır belki de.. bakalım biraz doğaçlama takılayım.

Evet oylesin,bende oyleyim hemde aylardir.bekliyorum ne zaman 73 u gorucem o zaman asilicam asagi dogru.hep biseyler deniyorum kür ler falan ama henuz bir mucize yok.bence ikimizde dogaclama takilalim eksiyi gorunce basariz gaza
Kesinlikle bu iyi fikir vücudu strese sokmadan dengeleyelim o direnç kırılınca da basalım gaza..

1 lahmacun 1 ayran diyetlerde öğün olarak veriliyor canım. Sorun yok bence

Canım bu menü sence de çok az değil mi? Sabah börek yediğin için mi öğren yemedin acaba? Özel bir durumdan yemediysen bir şey diyemem ama günlük menü için az geldi bana

Sıkıldık cunku kacamak yapmak istiyoruz ozledik bazi seyleri menu yazdigimiz icin frenliyoduk yada hemen toparliyoduk.fazla dağıtmamak lazim sonra zor toplariz.korurkende hic yemedigimiz degil az yediğimiz seyler olmali hayatimizda, şimdide o zamanda.

Sen bilgi kismini dikkate al sadece ama kitapta iyi fikir bende cocuk bakimiyla ilgili bi kitap almistim hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…