Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta vermiştim ama bu hafta aldım gibi hissediyorum ben de hala cumadan cumaya tartılıyorum ödem mi var? Aç gözlülük bizde bitmez galiba
Odem saniyorum ama kiloya donmesinede ramak var ceyrwk tostu gomdum bugun yine yetmedi meyve yedim

Odem saniyorum ama kiloya donmesinede ramak var ceyrwk tostu gomdum bugun yine yetmedi meyve yedim
Afiyet olsun insan çok uzun süre kaçamaksız kalınca darlanıyo arada yapıp telafi etmek daha iyi bence halledersin sen benim de bu ara sürekli bi fiil yiyesim var midem kazınıyo sürekli

Yarar yarar ilk aylarda 1-2 kilo anca aliniyo ,bulanti cikarma yoksa
Esrarengiz bulantılarım gitti ya psikolojikti ya da başka bişeydendi galiba diyorum bu kadar çabuk gideni duymamıştım hiç. Hedefim max 10 bakalım becerebilcem mi

Esrarengiz bulantılarım gitti ya psikolojikti ya da başka bişeydendi galiba diyorum bu kadar çabuk gideni duymamıştım hiç. Hedefim max 10 bakalım becerebilcem mi
Hehe sen yuksek tut ta az cikarsa bahtina.biz niye buralardayiz saniyorsunsen sglikli beslen de sonra verirsin tam beyin gelişimi zamani

Hehe sen yuksek tut ta az cikarsa bahtina.biz niye buralardayiz saniyorsunsen sglikli beslen de sonra verirsin tam beyin gelişimi zamani
Ekmeği bırakayım dedim ekmeği olabildiğince az yiyorum onun dışında yiyorum maşallah işte geri dönüşü olcağından ötürü çok almadan sağlıklıca azca halledeyim istiyorum

Kızlar
Menü paylaşıp kaçacağım ilerleyen saatlerde gelmeye çalışırım

sabah; 2 dilim ekmek 1 Kk peynir 1 Yumurtalı Menemen

ara; 1 avuç kaju

öğlen ; 2 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt 2 hurma 1 kaşık tarçın

Ara; 7 badem 2 mandalina

akşam; 6 kaşık barbunya,3 kaşık yoğurt

2 lt su
13 bin adım 20 dakika bölgesel 1500 ip kardelelen321 Cherry Mom bugün daha iyisindir umarım canım..

Iyi aksamlar benim de menüm gelsin
Kahvaltı
Soğanlı omlet 2 yumurta ile
2 dilim ekmek
Ara
1 elma
Saat 3 e kadar herşey normaldi ama sonra ne olduysa kendimi tutamadım gözüm döndü resmen canım tatlı istedi 2 kurabiye yedim kesmedi 1 dilim ekmekle reçel yedim kesmedi 1 dilim ekmekle lor peyniri yedim oda kesmedi ama artık durmam lazimdi. Aslında açlıktan yemedim. Yedikleri mi böyle canım çeke çeke yemedim ama ne olduğunu gerçekten anlamadım.
Akşam
2 parca fırında tavuk
1 kepçe çorba
Salata
2.5 lt su
Spor yok ama bütün gün temizlik yaptım duvar tavan falan sildim bi kaç puan verin bana

Kızlar hepinize iyi akşamlar bugün bayaa bir rahatsizim yatıyorum sizden izin istiyorum yarın inşallah menülerimi yazicam
Göğsümle ilgili bir sıkıntı dua edin kızlar ağrılarım dinsin

Selam herkese işe başladım telaşım vardı o yüzden bu hafta pek giremedim arkadaşlar ama diyete tam gaz devam ediyprum gündüz telefon yasak akşam yazacağım
Menüm
Sabah 1 yumurta peynir zeytin 5 zeytin
Mğle 1 kase çorba 4 kaşık pırasa yoğurt
Ara süt 1 bardak 1 muz
Akşam tavuk ızgara salata
Ara sade kahve hurma ve ceviz eşliğinde
2 lt su

Selam canım daha iyiyim sanki ama gece hortluyor bu hastalık rahat nefes alamıyorm yatarken gecede güzel geçerse bir oh diyeceğim adam akıllı uyumam lazımm
Sen nasılsın? Masterchef ler atak yapıyor mu hala :)))

Hayırlı olsun canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Afiyet olsun insan çok uzun süre kaçamaksız kalınca darlanıyo arada yapıp telafi etmek daha iyi bence halledersin sen benim de bu ara sürekli bi fiil yiyesim var midem kazınıyo sürekli
Ay o ilk ay kazınmaları yok muuuu :)))) bende hep bişey yemek isterdim sonra geçti Allah'tan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…