- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.541
Odem saniyorum ama kiloya donmesinede ramak var ceyrwk tostu gomdum bugun yine yetmedi meyve yedimGeçen hafta vermiştim ama bu hafta aldım gibi hissediyorum ben de hala cumadan cumaya tartılıyorumödem mi var? Aç gözlülük bizde bitmez galiba
Yuruyus yaparsan kendind n ziyad e bebwge alirsin sanıyorumGeçen hafta vermiştim ama bu hafta aldım gibi hissediyorum ben de hala cumadan cumaya tartılıyorumödem mi var? Aç gözlülük bizde bitmez galiba
Afiyet olsun insan çok uzun süre kaçamaksız kalınca darlanıyo arada yapıp telafi etmek daha iyi bence halledersin senOdem saniyorum ama kiloya donmesinede ramak var ceyrwk tostu gomdum bugun yine yetmedi meyve yedim
Yapıyorum aslında ama uzun süre ayakta kalmam hala yasakYuruyus yaparsan kendind n ziyad e bebwge alirsin sanıyorum
Yarar yarar ilk aylarda 1-2 kilo anca aliniyo ,bulanti cikarma yoksaYapıyorum aslında ama uzun süre ayakta kalmam hala yasakAz az yürüdüğüm için de işe yarıyomuş gibi gelmiyo
Esrarengiz bulantılarım gitti ya psikolojikti ya da başka bişeydendi galiba diyorum bu kadar çabuk gideni duymamıştım hiç. Hedefim max 10 bakalım becerebilcem miYarar yarar ilk aylarda 1-2 kilo anca aliniyo ,bulanti cikarma yoksa
Hehe sen yuksek tut ta az cikarsa bahtina.biz niye buralardayiz saniyorsunEsrarengiz bulantılarım gitti ya psikolojikti ya da başka bişeydendi galiba diyorum bu kadar çabuk gideni duymamıştım hiç. Hedefim max 10 bakalım becerebilcem mi
Ekmeği bırakayım dedim ekmeği olabildiğince az yiyorum onun dışında yiyorum maşallahHehe sen yuksek tut ta az cikarsa bahtina.biz niye buralardayiz saniyorsunsen sglikli beslen de sonra verirsin tam beyin gelişimi zamani
Sata göre hesaplanıyomuş değişti ondan ama bence erken doğar bu zamanı beklemez
Selam canım daha iyiyim sanki ama gece hortluyor bu hastalık rahat nefes alamıyorm yatarken gecede güzel geçerse bir oh diyeceğim adam akıllı uyumam lazımmKızlar
Menü paylaşıp kaçacağım ilerleyen saatlerde gelmeye çalışırım
sabah; 2 dilim ekmek 1 Kk peynir 1 Yumurtalı Menemen
ara; 1 avuç kaju
öğlen ; 2 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt 2 hurma 1 kaşık tarçın
Ara; 7 badem 2 mandalina
akşam; 6 kaşık barbunya,3 kaşık yoğurt
2 lt su
13 bin adım 20 dakika bölgesel 1500 ipkardelelen321 Cherry Mom bugün daha iyisindir umarım canım..
Hayırlı olsun canımSelam herkese işe başladım telaşım vardı o yüzden bu hafta pek giremedim arkadaşlar ama diyete tam gaz devam ediyprumgündüz telefon yasak akşam yazacağım
Menüm
Sabah 1 yumurta peynir zeytin 5 zeytin
Mğle 1 kase çorba 4 kaşık pırasa yoğurt
Ara süt 1 bardak 1 muz
Akşam tavuk ızgara salata
Ara sade kahve hurma ve ceviz eşliğinde
2 lt su
Ay o ilk ay kazınmaları yok muuuu :)))) bende hep bişey yemek isterdim sonra geçti Allah'tan :))Afiyet olsun insan çok uzun süre kaçamaksız kalınca darlanıyo arada yapıp telafi etmek daha iyi bence halledersin senbenim de bu ara sürekli bi fiil yiyesim var midem kazınıyo sürekli
Zeynep hocam yine menüler konuşuyorİlk menü benden gelsin
Sabah 9.00
2 haş yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tüm ceviz
Ara 14.30
Yarım elma
Akşam 17.30
7 yemek kaşığı pırasa
1 kase yoğurt
Bol salata
2.5 litre su
30 dj Leslie
100 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?