- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.561
İiyi çok sevdim bence başta kaygı stres falanda bulantı yapmış olabilirEsrarengiz bulantılarım gitti ya psikolojikti ya da başka bişeydendi galiba diyorum bu kadar çabuk gideni duymamıştım hiç. Hedefim max 10 bakalım becerebilcem mi
Uyumadı gündüzGeçmiş olsun uykusuzluk zor oluyor gerçekten, dinlenmeye çalış gündüz beraber uyuyun seninle yatiyorsa.
Çok şükür bu aralar iyiler canım. Cuma tatile giriyorlar 15 gün iyi gelecek. Siz de ne var ne yok.Sana da kolay gelsin canım senin cocuklar iyimi bari
Tamam cnm dikkat ederim soylediklerine..çok dogru soyledin..farketmeden gerrksiz kalori oluyor degil miMerhaba canim bu menu olmamis sanki sabah ekmek aksam lahmacun nerde peynir yogurt, receli aliskanlik edinme sakin onun yerine bal ye bari,bide çekirdek spor yapamiyorsun zaten direk yağ evet canin sıkılıyor dur yerine havuc yada cig kuruyemis nasil olur
Ben de tez yazmaya çalısiyorum arkadasim..Allah kolaylaştirsin bu süreci umarim tum tez yazanlaraGunaydin kizlaaar. Bugunku menum:
Oglen: 4 tane dana etli taco (avuc ici kadar misir unlu lavasin icine et, sogan ve domates), 1 sise light bira
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak haslama kuzu eti
Spor: 10 bin adim, 20 dk bisikletCherry Mom
Pilates de yapicaktim ama kafamda hep ev isi var, odaklanamiyorum baska biseye. Odaklanabildigim zamanlarda da ancak tezimi bitirmeye calisiyorum
Bu muhteşem bir habeeer..sağlikla kucaginiza alin inşaallahhKızlar günaydın ilaç yazdırmaya gelmiştim kalp atışları oluşmuş çok şükür dinlemedik ama gördük
Seni sat bağlamaz aslında en doğrusunu biliyorlar zaten döllenme günü belliSata göre hesaplanıyomuş değişti ondan ama bence erken doğar bu zamanı beklemez
30'u aksami aci biseyler ye, ne biliyim yoga falan yapSata göre hesaplanıyomuş değişti ondan ama bence erken doğar bu zamanı beklemez
Kolay gelsin canim sana da:) Benimki az kaldi gibi neyse ki, senin ne durumda?Ben de tez yazmaya çalısiyorum arkadasim..Allah kolaylaştirsin bu süreci umarim tum tez yazanlara
Esracım bu hafta çok kötü.Zeynep hocam yine menüler konuşuyor ☺☺
Çok geçmiş olsun geçer hemen inşallahKızlar hepinize iyi akşamlar bugün bayaa bir rahatsizim yatıyorum sizden izin istiyorum yarın inşallah menülerimi yazicam
Göğsümle ilgili bir sıkıntı dua edin kızlar ağrılarım dinsin
Benimki de geldiği hızla gider inşallah ağzım hiç boş kalmasın istiyorumAy o ilk ay kazınmaları yok muuuu :)))) bende hep bişey yemek isterdim sonra geçti Allah'tan :))
Şu yürümeleri serbest bıraksa ben de daha çok yürümek istiyorum pazartesi tekrar bi sorayımİiyi çok sevdim bence başta kaygı stres falanda bulantı yapmış olabilir
10 kg bencede çok ideal ben haftada 2 gün koşu bandında yürüyüş birde iş yerinde öğle arası yürüyüşleri ile 7 kg ile kapattım :) en yakın arkadaşımda da hamileydi onunla top gibi karınlarla yürüyüp duruyorduk :))
Teşekkür ederimm inşallahBu muhteşem bir habeeer..sağlikla kucaginiza alin inşaallahh
Tüp bebek doktoru sat hesaplıyo, nette bi sitede transfer günü kaçıncı gün embriyosu falan yazınca 2 gün erken oluyo. 2 gün oynuyo çok değil diye doktoru baz aldımSeni sat bağlamaz aslında en doğrusunu biliyorlar zaten döllenme günü belli
Aa acı doğumu mu tetikliyomuş güzel fikir yapayım30'u aksami aci biseyler ye, ne biliyim yoga falan yap
Geç olmaz bildirebilirsin o saatlerde deEsracım bu hafta çok kötü.
Yarın için kara kara düşünüyorum.
Ne yapsam da artıyı eksiye döndürsem diye.
Cuma kaça kadar kilo bildirimi yapabiliyoruz.
Sabah değil de karneden sonra mı yapsam diye düşündüm. 12.30 -. 13.00 gibi.
Geç olur mu ki
Dediğin gibi akşam daha kötü oluyor insan ama dinlenebilirsen geçecektir yavaş yavaş.Selam canım daha iyiyim sanki ama gece hortluyor bu hastalık rahat nefes alamıyorm yatarken gecede güzel geçerse bir oh diyeceğim adam akıllı uyumam lazımm
Sen nasılsın? Masterchef ler atak yapıyor mu hala :)))
Koşu bandında tempon nasıldı canım? Bir de ne kadar yürüdün. BAna kalsa koşu bandını satma taraftarıyım ama eşim de ileride hamile kalırsam iple vedalaşıp yürümek isteyeceğimi düşündüğü için itiraz ediyor :)İiyi çok sevdim bence başta kaygı stres falanda bulantı yapmış olabilir
10 kg bencede çok ideal ben haftada 2 gün koşu bandında yürüyüş birde iş yerinde öğle arası yürüyüşleri ile 7 kg ile kapattım :) en yakın arkadaşımda da hamileydi onunla top gibi karınlarla yürüyüp duruyorduk :))
Rejim falan yapınca vücudun dengesi değişiyor o yüzden gecikmiş olabilir. Endişe etme. Shake işe yarıyor mu?Menü
Sabah
Shake
Öğle
3 kaşık pilav
Yarım kase yoğurt
Taze fasülye yemeği
Akşam
Bol salata
Balık
1 dilim ekmek
Her sabah tartılıyorum ama kilom düşmüyor hala regl olmadım 2 hafta olacak test aldım negatif ay çıldırıcam kaçamak da yapmıyorım
Umarım cuma sabah bir mucize olur
Çok geçmiş olsun canım. Allah Acil şifalar versinKızlar hepinize iyi akşamlar bugün bayaa bir rahatsizim yatıyorum sizden izin istiyorum yarın inşallah menülerimi yazicam
Göğsümle ilgili bir sıkıntı dua edin kızlar ağrılarım dinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?